Üzülmeyin geçecekBenim pespembe memelerim de koyu kahve oldu çok üzülüyorum ben de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmeyin geçecekBenim pespembe memelerim de koyu kahve oldu çok üzülüyorum ben de![]()
İnşallah öyledir canımİşte sırf bu yüzden stres olup üzülmemen lazım kendi ne ki bilgileri ne olsun![]()
Yorulursun tabii, daha kendini toparlaman lazım. Yemek neden yemedin hastanede de yemek vermiyorlar mı?Zor ama ya yoruldum. Gece de biz alalim. Sabah geri almamak üzere getireceğiz dediler. Ben de bir gece daha uyuyayım dedim. 9 saattir yanımdaydı verdim az önce . 2 gündür hala yemek yemedik. Kahve içmek istiyorum, yemek istiyorum artik. Eve gitmek istiyorum ben artık direkt.
Bu arada mesajın sayesinde @mutluruhum ve @appolino 'nun da yarın doğum yapacagini gördüm. Hanımlar bol şans, inşallah kolay doğumlarla bebeklerinize kavuşursunuz.
Geleceğe not. İlk sayfayı güncellenen lazım.
Ellerinize sağlık canım. Halledince güzel oluyor tabii ama yine de bir sürü iş var nasıl yapacağım ne edeceğim ne zaman diye düşünüp duruyor insan. Hepsini halledersiniz merak etme. En sonunda da kafan rahat olurAy kızlar işlerim asla bitmiyor tüm gün debeleniyorum resmen.
Neyseki kolayladım epey. Yarın falan hastane çantam hazır olmuş olur.
Ama gün içinde ev işi yemek Uras ve köpüş gerçekten çok yoruluyorum. Üstelik eşim evde olduğu her an destek olmasına rağmen
Buzluga börek sardım koydum tavuklu hamburger köftesi yaptım koydum perşembe kardeşim görümcem falan gelicek yaprak sarıp Atıcaz buzluga
Urasın Beslenmesi için ve yemek yapmaya yetişemeyeceğim kaoslu günler için
Yarında beşiği kuracağız eşimle.
Hala kafam da bir sürü açık sekme var![]()
Canım ne yapayım yapmam gerekiyorNormal düz uzandım ben her hastane farklı heralde konuşma yasağı koyanda varmış
Kız nasıl gezdin o kadar ben geçen bi istiklal caddesine çıkayım dedim. Yolun yarısında pişman oldum geri döndüm![]()
Canım moralini bozma hemen kendi doktorun ilgilenir merak etmeKızlar moralım çok bozuk nst ıyı sancı 45 ı gecmedı oda ara ara ama plesentadq yaslanma var sigara ıcıyor musun dıye sordu Orda koptum zaten sonra Bebegın suyu az dedı bebek haftasına göre gerıde dedı bır sürü olumsuz şey soyledı ama bu Benım hastanem ve Dr um drgıl yarın Dr unla görüş dedı bana . Ağlaya ağlaya çıktım hastaneden asla böyle şeyler duyacağımı düşünmemiştım kendı Dr uma mesaj attım ondan dönüşe göre yarın hareket edeceğim![]()
Aaa geçiyormuş, ne zaman geçiyor eski haline mi dönüyor tamamenÜzülmeyin geçecek![]()
Yaninda biri olsa yine vermezdim ama olmuyor yalniz. Hala hareketlerim kisitli ameliyattan sonra. Cocugun bir yanimdan diger Yanina on asamali hareketle alabiliyorum. En azindan bir iki gun daha buradayiz. Insallah yetebilirim yalniz.Yorulursun tabii, daha kendini toparlaman lazım. Yemek neden yemedin hastanede de yemek vermiyorlar mı?Kahveyi sezaryen sonrası herkes öneriyor aslında ama.. Tabii senin hastane burdakilerden farklı olduğu için bilemiyorum. Ne zaman çıkıyorsunuz hastaneden?
Sorma kızlar tek tek kucaklarına alıyorlar, sıra bize de gelecek inşallah![]()
Nöbetçi ya gıcık demek kiHayır ya burası da özel hastane Dr da uzman , çok sinir oldum aşırı ters bırıydı zaten umarım dedıgı hıcbırsey doğru degıldır yarın netlesır zaten
Malesef böyle kötü doktorlar da var kuzum. Bu akşam şansa denk geldinÇok teşekkür ediyorum canım ıcımı rahatlatacak örnekler verıyorsunuzama bı anda olumsuz şeyler duyunca delırdım gebelgıım boyunca tek bır olumsuzluk duymadım . Rabbım sağlıkla vakıtlıce kavuşmayı nasip etsin
Oyyy gerçekten çok çabuk patır patır doğumlara geçildiYaninda biri olsa yine vermezdim ama olmuyor yalniz. Hala hareketlerim kisitli ameliyattan sonra. Cocugun bir yanimdan diger Yanina on asamali hareketle alabiliyorum. En azindan bir iki gun daha buradayiz. Insallah yetebilirim yalniz.
Cay ve su disinda her sey yasakti. Yarin kurabiye ve corba fln verilecekmis. Çok gazim var. En çok sonda ve gaz zorladi belki de beni bu sefer.
Çok heye anli takip etmesi. Ama yetisemiyorum da bir yandan. Bu gunleri nasil da bekledik. Hangi ara grubun yarisi doguruverdi anlamadim.
Kaçıncı haftadan itibaren sürmek lazım? Çünkü göğüs uçları uyarılınca süt geliyormuş ya onu yaşamamak için soruyorumKorktugun ve dusundugum bisey budaha oncekilerdede gogus ucu catlagi yasadim berbat birsey.simdi doktor lansinoh krem onerdi her gece surup masaj yaparak yatiyorum.hatane icin yanima pelus kaplamali su torbasi aldim kompres gibi yaparim diye.ama yara olur diye aklim cikiyor simdiden aciyor cunku
Anladım canım, yetersin tabii ne olacak 2 çocuk annesi idin sen şimdi 3 oldunYaninda biri olsa yine vermezdim ama olmuyor yalniz. Hala hareketlerim kisitli ameliyattan sonra. Cocugun bir yanimdan diger Yanina on asamali hareketle alabiliyorum. En azindan bir iki gun daha buradayiz. Insallah yetebilirim yalniz.
Cay ve su disinda her sey yasakti. Yarin kurabiye ve corba fln verilecekmis. Çok gazim var. En çok sonda ve gaz zorladi belki de beni bu sefer.
Çok heye anli takip etmesi. Ama yetisemiyorum da bir yandan. Bu gunleri nasil da bekledik. Hangi ara grubun yarisi doguruverdi anlamadim.
Gebe okulundaki ebe 34. Haftadan itibaren karnınıza sürdüğünüz nemlendiriciyi göğsünüze de surebilirsiniz demişti. Çok ovalamadan hafifce sürKaçıncı haftadan itibaren sürmek lazım? Çünkü göğüs uçları uyarılınca süt geliyormuş ya onu yaşamamak için soruyorum![]()
Kuaför ablam var devamlı gittiğim ona söyledim abla koltuk altımda ,özel bölgemde kararmalar oldu ağdadan mı yoksa hamilelikten mi bilemiyorum dedim. O da hamile diğer müşterilerinin de böyle olduğunu doğumdan sonraki 2-3 ağdada eski haline döndüğünü söyledi. Hatta oralar ağda ile birlikte soyuluyormuşAaa geçiyormuş, ne zaman geçiyor eski haline mi dönüyor tamamennasıl oluyor bilgi verir misin
![]()
Ay evet gözünden kaçmamışYorulursun tabii, daha kendini toparlaman lazım. Yemek neden yemedin hastanede de yemek vermiyorlar mı?Kahveyi sezaryen sonrası herkes öneriyor aslında ama.. Tabii senin hastane burdakilerden farklı olduğu için bilemiyorum. Ne zaman çıkıyorsunuz hastaneden?
Sorma kızlar tek tek kucaklarına alıyorlar, sıra bize de gelecek inşallah
Ellerinize sağlık canım. Halledince güzel oluyor tabii ama yine de bir sürü iş var nasıl yapacağım ne edeceğim ne zaman diye düşünüp duruyor insan. Hepsini halledersiniz merak etme. En sonunda da kafan rahat olur
Canım ne yapayım yapmam gerekiyorşimdi duş aldım çıktım rahatlama geldi valla. Bende bu arada temizlik yapayım dedim, bikini bölgesinde benimde kararma olmuş farketmemiştim. Doğumdan sonra geçer umarım
Canım moralini bozma hemen kendi doktorun ilgilenir merak etme
@bihterziyagil111 canım ne yaptın bugün?
Bak ben bir sürü iş yaptımsende bir şeyler yapmışsındır herhalde tüm gün yazmamışsın gibiiii
![]()
Canım senindemi yarınSon yemeklerimi yiyorum yumurta haşladım kahvaltılık bişeler tıkınıyorum yarın açlıktan kırılmak istemiyorum.
Bi heyecan aldı beni inşallah uyuyabilirim![]()
Canım şimdi bunlar gerçek olsa bile alelacele seni doğuracak değiller hepsinin derecesi ne miktarda olduğu önemli. Belki hafif bir gerilik hafif bir su azalması olabilir ki artık suyu zaten azalıyor hafta ilerledikçe doğum yaklaştıkça. Plasenta yaşlanması da olsa bile zaten artık sona geldin riskli haftaları geçtin bebeğin akciğerleri gelişti. Yani tabi İnşallah hiçbiri doğru değildir ama doğru bile olsa dert etme senin bebeğini artık çok yüksek ihtimalle herhangi bir destek almadan yaşayabilecek haftaya geldi.Kızlar moralım çok bozuk nst ıyı sancı 45 ı gecmedı oda ara ara ama plesentadq yaslanma var sigara ıcıyor musun dıye sordu Orda koptum zaten sonra Bebegın suyu az dedı bebek haftasına göre gerıde dedı bır sürü olumsuz şey soyledı ama bu Benım hastanem ve Dr um drgıl yarın Dr unla görüş dedı bana . Ağlaya ağlaya çıktım hastaneden asla böyle şeyler duyacağımı düşünmemiştım kendı Dr uma mesaj attım ondan dönüşe göre yarın hareket edeceğim![]()
Evet ya yani doktor öyle konuştu aç gel duruma göre bakalım dedi. Yarın olmasa yarından sonra kesin olacak o kadar aç gidiyorum madem ısrar edicem bir gün için de bekletmesin artık.Canım senindemi yarın
İyi o zamanKuaför ablam var devamlı gittiğim ona söyledim abla koltuk altımda ,özel bölgemde kararmalar oldu ağdadan mı yoksa hamilelikten mi bilemiyorum dedim. O da hamile diğer müşterilerinin de böyle olduğunu doğumdan sonraki 2-3 ağdada eski haline döndüğünü söyledi. Hatta oralar ağda ile birlikte soyuluyormuş![]()
Kaçmaz gözümdenAy evet gözünden kaçmamışkendi camasirlarimizi bitirmeye çalıştım bugün yıka kurut. Yarında çamaşır makinesini temizleyip bebisin kıyafetlerini yikayacagim. Aksi gibi eşimin ayak parmağı çatladı iş kazasi. Bugün onunla uğraştık hastaneye git gel akşamda misafirlerimiz vardı geçmiş olsuna
5-6 gün evde artık her gün biri gelir geçmiş olsun demek için. Valla normalde misafiri çok severim ama artık son günlerde eziyet gibi geliyor.
Yaa kıyamamSon yemeklerimi yiyorum yumurta haşladım kahvaltılık bişeler tıkınıyorum yarın açlıktan kırılmak istemiyorum.
Yarın kavuştaySon yemeklerimi yiyorum yumurta haşladım kahvaltılık bişeler tıkınıyorum yarın açlıktan kırılmak istemiyorum.
Kız neden öyle ki sen nerdesinYaninda biri olsa yine vermezdim ama olmuyor yalniz. Hala hareketlerim kisitli ameliyattan sonra. Cocugun bir yanimdan diger Yanina on asamali hareketle alabiliyorum. En azindan bir iki gun daha buradayiz. Insallah yetebilirim yalniz.