Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Son yemeklerimi yiyorum yumurta haşladım kahvaltılık bişeler tıkınıyorum yarın açlıktan kırılmak istemiyorum.
Bi heyecan aldı beni inşallah uyuyabilirim :(
Yaa kıyamam canım Rabbim kolaylıkla sağlik sıhatle nasip etsin inş bebişine kavuşacaksın heyecanlı olmaz mı insan tabi korkuyu da pas geçmeyelim 🤣🤣

Yarın kavuştay 😍😍 kaçta alacakları belli mi?
Ya benim doktorum bi garip mi desem ne desem adam ısrarla ne bi gün ne bi saat veriyor, sürekli iki gün sonra bi daha gel üç gün sonra bi daha gel dedi durdu. Ama bu sefer suyu da azalmış görünce aç gel ne olur ne olmaz dedi. Ama zaten yarın olmasa da en geç cumaya alacaktı en azından öyle gibi konuştuk ama çok yuvarlak konuşuyor. Valla yarın ne edip edip bu işi bağlamam lazım artık stres oldum
Yaa kıyamam canım Rabbim kolaylıkla sağlik sıhatle nasip etsin inş bebişine kavuşacaksın heyecanlı olmaz mı insan tabi korkuyu da pas geçmeyelim 🤣🤣
Of sorma korku biraz ağır basıyor 😂

Evet ya yani doktor öyle konuştu aç gel duruma göre bakalım dedi. Yarın olmasa yarından sonra kesin olacak o kadar aç gidiyorum madem ısrar edicem bir gün için de bekletmesin artık.
Evet insan bekledikçe daha stres oluyor
Sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻
Sağ Salim evinize dönün 😍🤲

Za
Ya benim doktorum bi garip mi desem ne desem adam ısrarla ne bi gün ne bi saat veriyor, sürekli iki gün sonra bi daha gel üç gün sonra bi daha gel dedi durdu. Ama bu sefer suyu da azalmış görünce aç gel ne olur ne olmaz dedi. Ama zaten yarın olmasa da en geç cumaya alacaktı en azından öyle gibi konuştuk ama çok yuvarlak konuşuyor. Valla yarın ne edip edip bu işi bağlamam lazım artık stres oldum

Of sorma korku biraz ağır basıyor 😂
zaten 38 sayılırsın bence de bitsin gitsin 🤭🤭

Bende aynı durumdayım ya bilmemek mi daha iyi bilmek mi acaba 😅🤦‍♀️
sanki bilmemek ya 🤣
İyi olur inşallah güzel düşün güzel olsun Rabbim kolaylaştırsın inşirah ferahlığı versin 🤲
Aminnn çok teşekkür ederim 🌺🥰
Sakin olun ben de ilk sezeryan ameliyatımı oldum. Sizin gibi korkuyordum. İlk gebeliğim. Bugün 5 günlük oldu. Sağlıkla, sıhhatle kavuşun inşallah.
İnşallah siz de sağlıkla büyütün inşallah umarım her şey güzel geçer 🌺
Benim merak ettiğim bakalım en son kimin dediği doğru çıkacak

Ya ben iki takım pijama koydum. Üzerime de rahat bir şeyler giyip gideceğim bir takım da onlar olacak yeter diye umuyorum ama.

Amiiin inşallah hepimizinki

Hadi hayırlısıyla gelsin canım. %90 bende seninle aynı saatlerde 😅
Amiiin sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🌺

Aynı benim doktor gun vercem dedi 2 haftadır şimdide haftaya Perşembe yine kontrol dedi hazırlıklımı geleyım diyorum onada bişey söylemedi 🤷

@Kibariyenin Annesi doğdumu bebiş ben kaçırmış olabilir nasılsın son durum nedir?

Ay evet ya 1 gün yani. Hayırlısıyla inşallah hadi yatmaya çalışıcam şimdi bana dua edinnn
Offf bizim seninle günümüz aynı bugün doğuracağımı hayal edemiyorum şuan rabbim yardımcın olsun sağ salim kolaylıkla al bebeğini kucağına Allah’ın izniyle inşallah dualarım seninle 🥹🫶

Kaçıncı haftadan itibaren sürmek lazım? Çünkü göğüs uçları uyarılınca süt geliyormuş ya onu yaşamamak için soruyorum 🌸
34. Haftamda doktorum kullanmaya basla demisti ozamandan beri kullaniyorum daha sutum gelmedi gece yatarken bir kere suruyorum

Anladım canım, yetersin tabii ne olacak 2 çocuk annesi idin sen şimdi 3 oldun 😊😊
Hıı yasak olduğu için, versinler de yarın ye güzel güzel süt olsun inşallah 🙏🏻 gaz çoğu kişide oluyormuş sezaryende öyle duymuştum ben..
Valla doğuran doğurana sorma 🤭 uff ya keşke en son hepimiz bebekleri alıp bir araya gelebilsek hiç yabancılık çekmem valla ben o kadar alıştım ki size 🥰
Gazı da çözdüm. Her gün bir şeyi çözüyorum. Bugün de baş ağrısını çözersem hayata adapte olabileceğim. Yemek yersen sanki bir nebze düzelecek 🤭

Ya evet , keske bir araya gelebilsek. Aslinda az kisiyiz ama az ve öz. Çok güzel bir elektrik tutturduk burda.

Gazı da çözdüm. Her gün bir şeyi çözüyorum. Bugün de baş ağrısını çözersem hayata adapte olabileceğim. Yemek yersen sanki bir nebze düzelecek 🤭

Ya evet , keske bir araya gelebilsek. Aslinda az kisiyiz ama az ve öz. Çok güzel bir elektrik tutturduk burda.
Yaparsın sen güçlüsün halledersin onu da😊
Evet bende memnunum valla bu durumdan 2.ailem gibi oldunuz 🥰
Kızlar hareketler azaldı, sertleşmeler çoğaldı . Erken değil mi bu haftada stres oldum
Canım bebişin yeri daralıyor ve yalancı kasılmalar çok normal..

Back
X