Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Benim nasıl olacak bilmiyorum inşallah kolay geçer
Karnımdanda acaip sesler gelıyor ishal vs yok ama karnımda gaz mı desem bi ses var
İnşallah canım kolaylıkla olsun, karnında ses de varsa üşütmussun gaz dolmuş bağırsakların

İnşallah canım kolaylıkla olsun, karnında ses de varsa üşütmussun gaz dolmuş bağırsakların
Tövbe tövbe karışık duygular ağrı sancı bulantı 😞🤦Amın canım Allah razı olsun sağol🤲

Tövbe tövbe karışık duygular ağrı sancı bulantı 😞🤦Amın canım Allah razı olsun sağol🤲
Bence bıraz stres yapıyoruz ya ondan da oluyor bunlar ☺️ doğum yapan arkadaşları görünce sıra bıze gelıyor hesabı korku panık devreye gırıyor , az kaldı Rabbım kolaylıkla kavuşmayı nasıp etsın

Bence bıraz stres yapıyoruz ya ondan da oluyor bunlar ☺️ doğum yapan arkadaşları görünce sıra bıze gelıyor hesabı korku panık devreye gırıyor , az kaldı Rabbım kolaylıkla kavuşmayı nasıp etsın
Oda az önce oldu doğum yapan bi bayan video çekmiş anlatıyor ona denk geldım içim tuhaf oldu🤦🤰Amın inşallah🤲

Bende bakayım 3li sete canım.
Bende gördüm bu sepeti ama küçük geldi gözüme, sana ulaştı mı boyutu iyi midir sence? Dik duruyor mu 🤭

Ayyh maşallah ne güzel karnın 🧿 hayırlısı olsun bakalım kiloyu kafana takma ya bebişler iyi olsun sen iyi ol yeter 😊

Hmm link ekler misin canım, aldığına göre eline ulaştı sanırım nasıl boyutu iyi mi?
Bence yeterli olur zaten uzun süre bekletmeden yıkarız bebiş kıyafetlerini. Birde benim evim küçük 2 tane bebek eşyasıda eklendi o yüzden ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyi benim için
Yakından görselini de ekledim. Bez gibi değil kalın bir malzemesi var. Üstteki beyaz kısım ince sadece

Kiloyu hiç düşünmüyorum. Zaten aldığım kilonun çoğu bebeklerle gider. 2 çocukla da zaten kilo veririm ben 😂

Eklentiler

• IMG_4928.webp
    IMG_4928.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4929.webp
    IMG_4929.webp
    88,5 KB · Görüntüleme: 14
Şeker ve kh kes yeter kuzum.bol sebze protein tüket. Meyveler malesef yükseltiyor yaban mersini yükseltmiyordu benim
Ekmek meyve ve tatlıyı kesmekle başladım bugün ama sanki ekmek yemedim diye doymadım baya halsizleştiö 😕
Hiç bunu söyleyeceğimi düşünmezdim bırak ileri çıksın. 3480 Gr yani 3.5 doğdu dedikleri çocuğa dokunamiyorum. Bunların ne olctukleri boya ne de kiloya inanamıyorum
Evett ama daha 35 haftada 3400 çıktı, doktor normal doğum olmaz böyle giderse dedi 😕
Aç kalma şekeri ve beyaz unu kes tam buğday ekmek ye. Meyve ye ama gün içinde ye ve yanında badem ayran sütle birlikte yersen kan şekerin çok oynamamış olur. Ben yulaftan bi şeyler yapıyorum yükseltmiyor şekeri. Akşamları protein salata ve tam buğday ekmek yiyorum. Böyle yani aslında klasik diyet mantığı gibi düşünebilirsin
Badem ve ayran ile birlikte dengelediğini bilmiyordum öyle yaparım artık canım çok teşekkür ederim
Kızlar bebişler için vücut kremi yada vücut losyonu alan var mı ne tercih ettiniz? Ayrıca bebek kirli sepeti almak istiyorum odasına bizim kıyafetlerin içine atmak doğru gelmiyor çünkü gebe okulunda da ayrı bir sepeti olsa daha iyi olur sizin kıyafetler ile bir olmasın iç içe kirli de olsa onlar bebek kıyafeti demişti. Aldınız mı acaba?
Ben odasıyla uyumlu olsun diye bunu aldım canım dik duruyor bu arada çok güzel

Eklentiler

• IMG_6675.webp
    IMG_6675.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 13
Benim nasıl olacak bilmiyorum inşallah kolay geçer
Karnımdanda acaip sesler gelıyor ishal vs yok ama karnımda gaz mı desem bi ses var
Bugün benimde öyle. Kazan kaynıyor sanki içerde fokur fokur 😂😂
Benım dün gittigım de özelde ve başlarda o hastaneye gittim kaydım da var ama Dr pıslıgın tekıydı resmen 😕 aşırı pısman oldum dün ama olan oldu yaşamam gerekıyormjs . Benım bu gebelıgımde devlette kaydım uok maalesef hıc gıtmedım
Bende en başta gittim perinatolojiye orda da kaydım olsun diye. Sonrasında özelden devam ettim

Kızlar selamlar 🌸
Sabah geldim zaten doktora ilk söylediğim şey ben doğurmaya geldim lütfen artık ertelemeyin oldu😂 baktı zaten suyu daha da azalmış gerek yok beklemeye dedi 10.30 da yatış yapıldı 12 gibi sıra geldi dediler geçtim ama ameliyathanede bekleme kısmında 1.5 saat belki 2 saate yakın bekledim. Acil sezeryan çıkmış mecbur onu öne aldılar. Tabi o sırada ailem eşim herkesi aramış içerde bi sorun mu oldu diye ben 12 de girdim 4 te çıkmış oldum.
Beklerken stres aldı beni anestezi uygulanırken de bi tedirgindim ama işleme başladılar valla öyle rahattım hiçbir sorun olmadı çekiştirme vs hissettim acı hiç yoktu. Hiç korkmayın. Sondayı da spinalin hemen peşine taktırdım bişe anlamadım. Çok şükür oldu bitti kızım 2930 Gr 49 cm 🌸 3 saat sonra su içmeye başladım 6 saat sonra ayağa kalktım çok şükür. Sütüm hemen geldi çok az ama geldi o ağız sütü dedikleri yani kolostrum. Meme ucum içerde biraz o yüzden tutamıyor sağdığım sütü de mamayı da kaşıkla veriyoruz şimdilik. Hastanede açıkçası bi de onla uğraşmayayım istedim evde peşine düşücem emzirme işinin.
Baş ağrısı olmadı Allah'ın izniyle bu sefer. Geçende çok olmuştu. Çok şükür

Bugün benimde öyle. Kazan kaynıyor sanki içerde fokur fokur 😂😂

Bende en başta gittim perinatolojiye orda da kaydım olsun diye. Sonrasında özelden devam ettim
Benimde aynı benimde bugun duş aldım o ara mı üşüttüm bilmem🤦🤷

Kızlar selamlar 🌸
Sabah geldim zaten doktora ilk söylediğim şey ben doğurmaya geldim lütfen artık ertelemeyin oldu😂 baktı zaten suyu daha da azalmış gerek yok beklemeye dedi 10.30 da yatış yapıldı 12 gibi sıra geldi dediler geçtim ama ameliyathanede bekleme kısmında 1.5 saat belki 2 saate yakın bekledim. Acil sezeryan çıkmış mecbur onu öne aldılar. Tabi o sırada ailem eşim herkesi aramış içerde bi sorun mu oldu diye ben 12 de girdim 4 te çıkmış oldum.
Beklerken stres aldı beni anestezi uygulanırken de bi tedirgindim ama işleme başladılar valla öyle rahattım hiçbir sorun olmadı çekiştirme vs hissettim acı hiç yoktu. Hiç korkmayın. Sondayı da spinalin hemen peşine taktırdım bişe anlamadım. Çok şükür oldu bitti kızım 2930 Gr 49 cm 🌸 3 saat sonra su içmeye başladım 6 saat sonra ayağa kalktım çok şükür. Sütüm hemen geldi çok az ama geldi o ağız sütü dedikleri yani kolostrum. Meme ucum içerde biraz o yüzden tutamıyor sağdığım sütü de mamayı da kaşıkla veriyoruz şimdilik. Hastanede açıkçası bi de onla uğraşmayayım istedim evde peşine düşücem emzirme işinin.
Maşallah maşallah darısı bize ınşallah🧿🤲🤰

Kızlar selamlar 🌸
Gözün aydın. Allahımm bundan sonrasını da kolay eylesin inşallah. Valla mesajın moral oldu bana. Baş ağrısından fln bende çok korkuyorum.
İlk günler için silikon göğüs ucu ile emzirebilirsin. Göğüs ucu çıkmayınca onunla kolaylıkla emiyor bebek. Eczanelerde var ucuzda bişey sanırım.

Bence yeterli olur zaten uzun süre bekletmeden yıkarız bebiş kıyafetlerini. Birde benim evim küçük 2 tane bebek eşyasıda eklendi o yüzden ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyi benim için
Yakından görselini de ekledim. Bez gibi değil kalın bir malzemesi var. Üstteki beyaz kısım ince sadece

Kiloyu hiç düşünmüyorum. Zaten aldığım kilonun çoğu bebeklerle gider. 2 çocukla da zaten kilo veririm ben 😂
Evet iyi duruyor kötü değilmiş 🤗
Ekmek meyve ve tatlıyı kesmekle başladım bugün ama sanki ekmek yemedim diye doymadım baya halsizleştiö 😕

Evett ama daha 35 haftada 3400 çıktı, doktor normal doğum olmaz böyle giderse dedi 😕

Badem ve ayran ile birlikte dengelediğini bilmiyordum öyle yaparım artık canım çok teşekkür ederim

Ben odasıyla uyumlu olsun diye bunu aldım canım dik duruyor bu arada çok güzel
Evet güzelmiş bu da sağol canım 😊😊
Kızlar selamlar 🌸
Maşallah canım maşallah her şey çok güzel geçmiş. Evinde rahat rahat memeyi denersin 😊🧿 Allah analı babalı büyütsün tekrardan 🤗 ne zaman eve çıkıyorsunuz?

Kızlar selamlar 🌸
Gözünaydın tekrar canım her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim🙏🏻 pompa götürmüş müydün sağmak için hastaneden mi aldın?

Kızlar selamlar 🌸
Maşallah canım benim maşallah 🧿 Allah analı babalı sağlıklı büyütsün. Sürecin de güzelmiş çok şükür 🙏🧿

Herşey derler hele doğsun daha neler derler neler sütün yetıyormu mama verme emzik verme vs vs
o sirada esimin ailesinden sadece esim olan ben 😅😅
kendi aileme de dogumum ekim sonu kasik basi dedim, bebek dogsun, tentene temasi yapalim biz de baba da - dogum odasindan iki kisilik odaya alinmadan kamerayla arayip mujdeyi verecegim, hastaneye cagiracagim.
evde de esimle basbasa bakacagiz.
annem de zamaninda iki cocuguna boyle kalabalik olmadan sadece esiyle bakmis, ablam da aynisini yapti, ben de o yoldan ilerleyecegim daha stressiz ve rahat rahat ciplak gezilecek bir ortam - emzirme icin de boylesi daha iyi
Ben de istemiyorum. Ama kız kardeşim çok heyecanlı. Zaten o olsun ama eşi de gelecek mecbur çünkü arabayla 12 saat yoldan gelecekler tek şöför zorlanacağı için eşiyle geliyor. Kv hadi olsun ama kp de geliyor. Halbuki benim sadece anneme ihtiyacım var
ya ne alaka enisten
gelince kalacak bir yeri var mi bari gitsin orada kalsin
ya da kardesin ucakla otobusle gelsin. benim ablam olsa beni kabul etmezdi kocamla yatili. Ben de en yakınım olsun istemem evimde bir erkek
me me le re öz gür lük
Merhaba tüp bebek merkezi arayısındayım anatoliayi duydum sizdemi orada yaptirdiniz memnunmusunuz ve ilk denemede mi tuttu
anatolia bjzim dün dogum yapan arkadasimizin nikiydi, hastane isminden bahsetmiyorlar.
isterseniz konu acin, anasayfadan bilenker varsa yazsin

Gözünüz aydın canım masallah sıze 🩵 sağlıkla büyüt bebegını

Ben yaptım atıyorum 🤗

Epıdural olmayı düşünmüyorum ama duruma göre sağ sol yatarsın ben sağ sol daha rahat uyuyordum

Usutmus olabılırsın canım havalar çok soğudu bı anda
Zeynep kamil de epidural yokmuş geçen ebeye sordum hani normal doğumda epidural yapıyor musunuz diye şu an elimizde malzeme yok dedi

Back
X