Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Epıdural sezeryan olduk diyelim birde karnımızda da dikiş biz nasıl uyuycaz acaba? Ya sağa ya sola dönükmü uyuyacağız🤦
Canım tam tersi düz yatılıyor sağa sola zaten çok acıyor.
Maşallah maşallah darısı bize ınşallah🧿🤲🤰
Amiin
Gözün aydın. Allahımm bundan sonrasını da kolay eylesin inşallah. Valla mesajın moral oldu bana. Baş ağrısından fln bende çok korkuyorum.
İlk günler için silikon göğüs ucu ile emzirebilirsin. Göğüs ucu çıkmayınca onunla kolaylıkla emiyor bebek. Eczanelerde var ucuzda bişey sanırım.
Ya onları ilk doğumda kullanmıştım ama aşırı canım yanmıştı. Gene denetim eğer başa çıkamazsam bakalım
Evet iyi duruyor kötü değilmiş 🤗

Evet güzelmiş bu da sağol canım 😊😊

Maşallah canım maşallah her şey çok güzel geçmiş. Evinde rahat rahat memeyi denersin 😊🧿 Allah analı babalı büyütsün tekrardan 🤗 ne zaman eve çıkıyorsunuz?
Amiin canım. Ya burda 2 gece yatırıyorlarmıl açıkçası moralim bozuldu yarın eve gideceğim diye mutluydum.
Gözünaydın tekrar canım her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim🙏🏻 pompa götürmüş müydün sağmak için hastaneden mi aldın?
Götürmüştüm canım şu eller serbest pompadan almıştım onunla sağıyorum.
Maşallah canım benim maşallah 🧿 Allah analı babalı sağlıklı büyütsün. Sürecin de güzelmiş çok şükür 🙏🧿
Amin canlar çok şükür Rabbime inşallah sizler de güzel geçirirsiniz

Canım tam tersi düz yatılıyor sağa sola zaten çok acıyor.

Amiin

Ya onları ilk doğumda kullanmıştım ama aşırı canım yanmıştı. Gene denetim eğer başa çıkamazsam bakalım

Amiin canım. Ya burda 2 gece yatırıyorlarmıl açıkçası moralim bozuldu yarın eve gideceğim diye mutluydum.

Götürmüştüm canım şu eller serbest pompadan almıştım onunla sağıyorum.

Amin canlar çok şükür Rabbime inşallah sizler de güzel geçirirsiniz
Olsun canım 2 gece olsun en azından kontrol amaçlı gelip giderler üzülme cuma günü çıkacaksın hayırlı bir gün öyle düşün 😊😊🧿

Olsun canım 2 gece olsun en azından kontrol amaçlı gelip giderler üzülme cuma günü çıkacaksın hayırlı bir gün öyle düşün 😊😊🧿
Yok ya evet yani bir yandan da kendime nankörlük etme diyorum çok şükür her şey yolunda napalm o kadar da olabilir diyorum. Ama insan işte bir an önce eve kaçmak istiyo malum evim evim güzel evim modunda oluyosun hele de böyle pis falan hissedince😅

Yok ya evet yani bir yandan da kendime nankörlük etme diyorum çok şükür her şey yolunda napalm o kadar da olabilir diyorum. Ama insan işte bir an önce eve kaçmak istiyo malum evim evim güzel evim modunda oluyosun hele de böyle pis falan hissedince😅
Çok şükür 🙏🏻🙏🏻 sende haklısın evime gideyim rahat rahat diyorsun. Şuan senin tek evin kızın 🧿🥰 ona sarıl kokla ohh mis gibi hissedersin o zaman.

o sirada esimin ailesinden sadece esim olan ben 😅😅
kendi aileme de dogumum ekim sonu kasik basi dedim, bebek dogsun, tentene temasi yapalim biz de baba da - dogum odasindan iki kisilik odaya alinmadan kamerayla arayip mujdeyi verecegim, hastaneye cagiracagim.
evde de esimle basbasa bakacagiz.
annem de zamaninda iki cocuguna boyle kalabalik olmadan sadece esiyle bakmis, ablam da aynisini yapti, ben de o yoldan ilerleyecegim daha stressiz ve rahat rahat ciplak gezilecek bir ortam - emzirme icin de boylesi daha iyi

ya ne alaka enisten
gelince kalacak bir yeri var mi bari gitsin orada kalsin
ya da kardesin ucakla otobusle gelsin. benim ablam olsa beni kabul etmezdi kocamla yatili. Ben de en yakınım olsun istemem evimde bir erkek
me me le re öz gür lük

anatolia bjzim dün dogum yapan arkadasimizin nikiydi, hastane isminden bahsetmiyorlar.
isterseniz konu acin, anasayfadan bilenker varsa yazsin
Evet kuzum başka yerde kalacak o. Ama malesef kp bizde kalacak 🙄🙄🙄

Ben epidural ve spinal anestezi farkını bile bilmiyorum ya. Araştırma da yapmadım. Geneldi benim önceki. Şimdi tabi bebeğimi o an görmek çok isterim doktor ne derse o olur tabi

Çok şükür 🙏🏻🙏🏻 sende haklısın evime gideyim rahat rahat diyorsun. Şuan senin tek evin kızın 🧿🥰 ona sarıl kokla ohh mis gibi hissedersin o zaman.
Evet yaa çok haklısın.
İnşallah sağ salim çıkalım aman günün ne önemi var vallahi çok haklısın..

Ya lafa ortadan dalacağım ama evde eşinden başka bir erkeğin kalması çok garip geliyor kp de olsa kendi baban da olsa erkek olmamalı ya 🤔🤔
Ya kesinlikle evet. Bugün doğumdan sonra babamı bi aldık içeri görsün diye. Ay üzerimde sadece bi üst altta zaten hiçbişe yok sonda takılı. Çarşafı boynuma kadar çektim valla hiç rahat edilmiyo kendi babam ama yok yok. Bence bir süre evde bile olmasınlar ama şimdi evden kovamam ne yapayım. En azından yatak odam var geçerim oraya yani.

Ya lafa ortadan dalacağım ama evde eşinden başka bir erkeğin kalması çok garip geliyor kp de olsa kendi baban da olsa erkek olmamalı ya 🤔🤔
Babam gelmeyecek en başta. Sonraki haftasonu gelir 1 gece kalır çünkü 12 saat yoldan gelecek. Ertesi gün döner. Normali de budur. Kp in geldiği yolda 4 saat bu arada hani çok uzak diyemeyeceğim 🙄🙄🙄

Ya kesinlikle evet. Bugün doğumdan sonra babamı bi aldık içeri görsün diye. Ay üzerimde sadece bi üst altta zaten hiçbişe yok sonda takılı. Çarşafı boynuma kadar çektim valla hiç rahat edilmiyo kendi babam ama yok yok. Bence bir süre evde bile olmasınlar ama şimdi evden kovamam ne yapayım. En azından yatak odam var geçerim oraya yani.
Ben de yatak odamdan çıkmamayı düşünüyorum açıkçası 🙄

Yalnız halen inanamıyorum ya, daha öğlen karnımdaydı.. şimdi önümde bi şaşkınım 🥹.. yiyor içiyor kaka yapıyor ve uyuyor hanfendi arada da ağlıyor.
Muhteşemmmmm 😍😍😍 allahım vakitlice bize de nasip etsin 🙏🙏 nolur 2 hafta daha kalsın istiyorum ben 🙏😍

Bende pazartesi gittim kontrole bebişler çok şükür iyiydiler. Kilo olarak ikiside 2800 civarıydı. Doktoruma fazla beklemek istemediğimi söylemiştim 5 Ekime alabiliriz dedi ama ben net bişey söylememiştim. 1 Ekimde kontrole geldiğimde netleştiririz demiştim eşimde iznini ayarlasın diye
Ayak ve bacaklarımda sıkıntı olduğu için kalp damara tekrar göster demişti çünkü ayak ayaklıktan çıktı o kdr şiş ki
Bugün doppler çekildim pıhtı çıkmadı çok şükür ama ödem çok fazla artık yürümek ayağa kalkmak ızdırap oluyor. Doktorda sen bekleme doğur dedi halimi görünce :)))
Kadın doğumcuma yazdım kendisi yarın izne ayrılıyor erkene alalım size de uyarsa diye.. 1 inde işbaşı yapacakmış şansıma her türlü bekleyeceğim mecbur.
Geçen gün asansörde foto çekmiştim o fotoyu ekledim. karnımı gören Allah kurtarsın kaç günün kaldı gibi şeyler söyleyip duruyor :))
Boyum uzun kilo aldım ama çoğu bebeklerle gidecek. Kilom belli olmuyor önümde sivri bir karın var sadece o da baskı yapıyor ödem oluyor etlerim acıyor artık
Hem doğurmak istiyorum hemde doğum sonrasını düşünüyorum. Artık sezeryan kısmını da düşünmüyorum. Nolacaksa olsun modundayım.
Ay varya bizde bi tane o kadar zor geliyor ki Allah yardımcın olsun 🙏🏻🙏🏻

E tabii rahat edemez insan.. Lohusa olarak bende hiç yatak odamdan çıkmayı düşünmüyorum en iyisi öyle. Gün içinde erkek Olmaz zaten babasından başka arada salonda takılırım ama gelen birileri olursa yatak odama geçeceğim. Oraya da gelecek halleri yok.
Yalnız halen inanamıyorum ya, daha öğlen karnımdaydı.. şimdi önümde bi şaşkınım 🥹.. yiyor içiyor kaka yapıyor ve uyuyor hanfendi arada da ağlıyor.
Nasıl hissediyorsun kim bilir.. Çok özel çok mucizevi🥰🥹
Babam gelmeyecek en başta. Sonraki haftasonu gelir 1 gece kalır çünkü 12 saat yoldan gelecek. Ertesi gün döner. Normali de budur. Kp in geldiği yolda 4 saat bu arada hani çok uzak diyemeyeceğim 🙄🙄🙄
E uzun yoldan geliyor tabii canım ona bir şey diyemem.. Ben kp ve diğer gelen misafir erkeklerden bahsettim çok uzun durulmaz zaten erkeksin sen af edersin bir yardımı da dokunmuyor ki. Diğer evdeki kadınlar hizmet edecek, e sen orada destek bekleyeceksin vs vs. Keşke azıcık anlasalar halimizden. Bir de bazı erkekler de çok meraklı kadın gibi içine giriyorlar insanın..

erkeksin sen af edersin bir yardımı da dokunmuyor ki. Diğer evdeki kadınlar hizmet edecek, e sen orada destek bekleyeceksin vs vs. Keşke azıcık anlasalar halimizden. Bir de bazı erkekler de çok meraklı kadın gibi içine giriyorlar insanın..
arkadasima hastane ziyareti yapmistim (hic sevmem yenidogan bebek ziyaretini ama limonata dekoru , hediyelik falan hazirlamis bekliyordu misafir) . "bebek emdi mi" diye sorana kayinbiraderi " (gizli ozne meme) ucu yok emmedi" dedi😂😂
cocuk ortaokula baslayacak su sahne benim gozumden gitmiyor

E tabii rahat edemez insan.. Lohusa olarak bende hiç yatak odamdan çıkmayı düşünmüyorum en iyisi öyle. Gün içinde erkek Olmaz zaten babasından başka arada salonda takılırım ama gelen birileri olursa yatak odama geçeceğim. Oraya da gelecek halleri yok.

Nasıl hissediyorsun kim bilir.. Çok özel çok mucizevi🥰🥹

E uzun yoldan geliyor tabii canım ona bir şey diyemem.. Ben kp ve diğer gelen misafir erkeklerden bahsettim çok uzun durulmaz zaten erkeksin sen af edersin bir yardımı da dokunmuyor ki. Diğer evdeki kadınlar hizmet edecek, e sen orada destek bekleyeceksin vs vs. Keşke azıcık anlasalar halimizden. Bir de bazı erkekler de çok meraklı kadın gibi içine giriyorlar insanın..
Vallahi ben çok fazla tepki koyacağım. Kardeşimin eşi evde durmaz arabası altında. Onda sıkıntı yok. Kp de var sıkıntı işte. Artık sürekli rahatsızlığımı dile getireceğim başka çarem yok. Bir de eşime demiş ki kv biz doğumdan önce geliriz. Dedim hayır kimseyi istemiyorum. O şekilde eşim gelmeyin demiş. Rahatsız olursun diye öyle dedim diyor. E tabi olurum 7/24 evdeyim ben. Neden onlarla 7/24 aynı evde kalayım. İstediğim gibi oturup kalkamıcam istediğimi yapamayacağım. Kaldı ki gelip bana temizlik şu bu yardımında bulunamaz çünkü yaş olarak da yaşlılar yani

Back
X