Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Arkadaşlar benim baş ağrım koladan geçmemiş ağır kesici verdikleri için rahatliıyormuşum. Çünkü dün ağrı kesici tamamen kesilince gece ağrıdan durmadım. Ayağa kalkıp tuvalete gidemeyecek kadar kötüydüm. Ağlayarak hemşirenin odasına gidip anlattım ağrı kesici istedim. İki kola bir double Expresso içme rağmen su içmeye gayret etmeme rağmen daha da kötü olduğumu, ayağa kalkamadigimi söyledim. Yeniden Ağrı kesici yaptılar da bir nebze rahatladım. Meğer iki gündür ilaçlar sayesinde bomba gibi hissediyormuşum, ilaçlar kesilince hem kesi yerim hem de başım çok ağırdı. İnşallah kimse bu baş ağrısını çekmez.
Çok geçmiş olsun canım🙏 Yapman gereken olabildiğince emzirme dışında yatarak dengede kalmak. Ve bol su içmek. Özellikle gece. Gece uyurken susuz kaldığımız için sabah daha çok baş ağrısı ve gerilim yaşıyor insan. O yüzden gece de mutlaka su iç. Gündüz de içebildiğin kadar kahve iç. 4-5 bardak. Akşama doğru ağrı hafifleyip az bi nefes alabiliyor insan. Boşver damardan ilaç versinler. Tabletten daha hızlı etki eder daha iyi. Hatta kas içine enjeksiyon yapabilirlerse öyle de yaptırabilirsin hastanedeyken daha etkili olurlar. Bir de yapabilirsen sıcak su torbası yap gerilim hissettiğin yere, ensene sırtına.

Maşalllah maşallahhh kokusu geldi resmen sen böyle anlatınca 🥰🥰🥰
Bir onceki aksam 3700 dedi , bir sonraki gun dogunca 3500 cikti. Ama boyu dogruysa ondan çok zayif duruyor olabilir. Hic ele gelmiyor. cekiniyorum bezini degistirirken iki cirpi kurdan gibi bacak. Ama Çok tatli. Her bez degisiminde opuyor insan o ayaklari ve boncuk ayak parmaklarini.

Düzenli sancım varmış. Kendi doktoruma gitmediğim için ona sonucu attım o da izinde. Ulaşmaya çalışıyor asistanı. Duruma göre artık nolcak bakalım 😢
Eki Görüntüle 3824694
Canım merak etme bebek yeterince büyüdü. Bizim seninle günümüz aynı. Doktor bugün gel dese alın dicem yani bebişler büyüdü çünkü bu saatten sonra birşey olmaz Allahın izniyle.
Doktorun olmaması kötü olmuş inşallah ulaşırlar.
Sancıyı durdururlar belkide. Birşey söylediler mi? Ne yapmayı düşünüyorlar gittiğin hastanedeki doktorlar

Ben de doktor ne derse onu seçerim. Ama korkuyorum. Benim önceki geneldi. Hiçbi şey bilmiyordum zaten. Şimdi uyanık olacak olmak korkutuyor açıkçası 🙈
Ben hepsinde uyaniktim.sadece kizimda fazla kanamadan oturu ameliyatin yarisinda uyutuldum.oglanlarda hatirliyorum bebek cikis aninda hafif mide bulantisi yasamistim anestezist zaten basinda bekleyip ilac dozuyla mudahale ediyor hemen.bebeklerimi aninda gormek cok iyi gelmisti hatta ameliyat aninda doktorum surekli biseyler sorarak muhabbet acmaya calismisti 😊 korkumdan konusamamistim ama sifir aci agri.sadece ufak bir cekistirme hissediliyor okadar.herzaman derim saatlerce dogum sancisi cekmenin yaninda devede kulak 😄

Düzenli sancım varmış. Kendi doktoruma gitmediğim için ona sonucu attım o da izinde. Ulaşmaya çalışıyor asistanı. Duruma göre artık nolcak bakalım 😢
Eki Görüntüle 3824694
Yaa içini rahat tut canım benim de aynı böyleydi ebe sabaha dogurursun dedi duzenli ve açılmam da var diye sonra düzensizlesti ve normale döndü üzerinden 4 gün geçti tık yok şu an. Olursa da zamanları geldi iyi olacak her şey 😇

Bir onceki aksam 3700 dedi , bir sonraki gun dogunca 3500 cikti. Ama boyu dogruysa ondan çok zayif duruyor olabilir. Hic ele gelmiyor. cekiniyorum bezini degistirirken iki cirpi kurdan gibi bacak. Ama Çok tatli. Her bez degisiminde opuyor insan o ayaklari ve boncuk ayak parmaklarini.
Ben karnimla vedalasamiyorum surekli hareketlerini izliyorum dokunuyorum bu son diyorum huzun doluyor icime 🥹 ama sen boyle anlatincada ayaklarada heves ettim 😍 kilosu boyu dogunca biz olcsek daha garanti bakalim bizimki kac olacak 😊 benimkinede surekli iri bebek dedi durdular 3 kusur bence ideal bebek bide isin genetigi var benim oglanlarda 3.750 3770 olarak dogdular o yuzden normal bence iri degil

Canım merak etme bebek yeterince büyüdü. Bizim seninle günümüz aynı. Doktor bugün gel dese alın dicem yani bebişler büyüdü çünkü bu saatten sonra birşey olmaz Allahın izniyle.
Doktorun olmaması kötü olmuş inşallah ulaşırlar.
Sancıyı durdururlar belkide. Birşey söylediler mi? Ne yapmayı düşünüyorlar gittiğin hastanedeki doktorlar
Yok gerek yok durdurmaya bebek büyümüş yeterince dedi kuzum. Doktora da hala ulaşamadık

Yaa içini rahat tut canım benim de aynı böyleydi ebe sabaha dogurursun dedi duzenli ve açılmam da var diye sonra düzensizlesti ve normale döndü üzerinden 4 gün geçti tık yok şu an. Olursa da zamanları geldi iyi olacak her şey 😇
Darısı başımaaaaa 🙏

Ay bence de nasılsa 36yı geçtin sağlıcakla gelsin prenses 🙏🏻🙏🏻 durdurunca da 40ı geçiyor bu sefer boşver vakti şimdiymiş kolaylık doğumun olsun inşallah canım
Yok gerek yok durdurmaya bebek büyümüş yeterince dedi kuzum. Doktora da hala ulaşamadım

Merhaba güzel anneler ve anne adayları,
Fotoğrafçılık alanında kendimi geliştiriyorum ve özellikle en saf duyguların yaşandığı doğum, yenidoğan ve bebek fotoğrafçılığı üzerine portfolyomu zenginleştirmek istiyorum. Bu amaçla Ankara içinde (veya Çankaya da ) tamamen ücretsiz çekimler yapacağım.
Bebeğinizin en özel ilk anlarını, tatlı gülüşlerini ya da o heyecanlı hamilelik sürecinizi birlikte ölümsüzleştirebiliriz.

Çekim isteyen anneler mesaj yazabilirsiniz

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun siz de sağ Salim alın inşallah kucağınıza 🌺
Canım ikimize de hayırlı olsun bebişlerimizi Güzel güzel büyütelim ❤️
Hiçbi şey duymak istemiyorum 😂😂😂
Spinalde de hissetme ihtimali oluyor kişinin bünyesine göre. Ben mesela İlk doğumda böyle kütük gibi olmuştum asla hiçbir şey hissetmemiştim. Bunda batikon döktüklerini ne bileyim sondayı taktıklarını falan hissetmeye hissettim Ama ağrı acı hiçbir şey yoktu. Sonra aradan biraz vakit geçince artık hiçbir şey hissetmedim. Hiç düşünme O hiç belli olmuyor İnşallah bir şey hissetmezsin.
Günaydın 35 haftalık olduk bugün içimde bir minik kuzu taşıyorum 🥰 bu günler geri gelmeyecek ileride Allah nasip ederse bir tane daha düşünüyoruz ama ilk hiç unutulmuyor diyorlar 😊
Bugünlerde çok duygusalım acaba kızıma yetebilecek miyim, iyi bir anne olur muyum, sinirlenir miyim ona karşı, sesimi yükseltir miyim..
Onu canımdan çok seveceğim kesin, şimdi tekmeleyen minik ayakları ilk yürümeye başladığında alacağım ayakkabıları... Umarım beklediği istediği aile oluruz onun için 🥹
Canım kızım bugüne not ; seni hep seveceğiz 🩷🌸 benim İpek kızım 🩷
Ya canım gerçekten elbette her evladın yeri çok başka ama ilk bir başka gerçekten. Şimdi mesela ziyarete geldiler büyük kızımın karnı ağrıyordu yazık kenarda yatmış. Ondan kafamı çevirip de yenidoğan'a bakamadım. Gerçekten ilkler başka anneliği onlarla tattık sonuçta. Ama hiç düşünme elbette arada kızacağız arada sinirleneceğiz bunlar da gayet insani şeyler. İnşallah güzel anneler olacağız

Hanımlar siz termos aldınız mı bebişlere sıcak su fln koymak için? 2 taneye sütüm gelir mi yeter mi bilmediğimden mama desteğini erken alırız gibi biz. Dışarı çıkarkende hastane vs. Su almam lazım yanıma. Evde termoslar var ama onları biz kullanıyoruz. Çocuklara özel birşey olsun istiyorum. Kalitesiz sağlıksız olmamalı. Var mı öneriniz?
Canım termos seçeneği olarak bilemiyorum ben şimdi evden getirdiğimi kullanıyorum ama su konusu çok önemli gerçekten sıcak su bulmak zor olabiliyor kesinlikle alınmalı olmalı.
Arkadaşlar benim baş ağrım koladan geçmemiş ağır kesici verdikleri için rahatliıyormuşum. Çünkü dün ağrı kesici tamamen kesilince gece ağrıdan durmadım. Ayağa kalkıp tuvalete gidemeyecek kadar kötüydüm. Ağlayarak hemşirenin odasına gidip anlattım ağrı kesici istedim. İki kola bir double Expresso içme rağmen su içmeye gayret etmeme rağmen daha da kötü olduğumu, ayağa kalkamadigimi söyledim. Yeniden Ağrı kesici yaptılar da bir nebze rahatladım. Meğer iki gündür ilaçlar sayesinde bomba gibi hissediyormuşum, ilaçlar kesilince hem kesi yerim hem de başım çok ağırdı. İnşallah kimse bu baş ağrısını çekmez.

Biri bos kaçağından bahsetmişti, çok korktum bana da mı oluyor diye. Hala da korkuyorum işin aslı. Ben böyle bir ağrı yaşamadım. Tuvalete gitmek için ayağa kalkmaya çekiniyorum. Çünkü bu ağrı yatarken hiç yok, sıfır. Sadece ayağa kalkıncan oluyor.
Ya ben o ağrıyı çektim. Yataydan dikey pozisyona geçtiğin anda zonklamaya başlıyor berbat bir şey. Ne Ağrı kesicisi de verseler geçmemişti benimki. 5 gün yataktan çıkamadım 6. gün artık kendime gelmiştim. Bir süre sonra geçiyor. Ama geçene kadar da insanı biraz perişan ediyor yani
Eki Görüntüle 3824694
Oo bayağı düzenli bunlar canım. Dur bakalım ne diyecekler belli olmaz bazen serumla durduruyorlar. Ama haftası gayet iyi durdurmak istemeyedebilirler bence hiç tedirgin olma O konuda

Kızlar doktorum nidigard kullan dedi. Biraz daha durduralım dedi. Serum diyecekti evdeyim diye bol su iç dedi. İlaçla da duracak zaten doğum başlama sancısı değil bunlar önceki daha çoktu dedi 🤭😅 pazartesi kontrol 🙏 37de alalım dicek yüksek ihtimalle

Hissetmiyorum gayet iyiyim gerçekten. Ama Nst de düzenli çıktı. Artarsa bugün ameliyata alırlar dedi doktor da
Kuzu benim de öyleydi 1 cm açılmada vardı sonra geri durdu şu an evdeyim açılman var mı

Back
X