Herşey olacağına varıyor sıkıntı stres yapma. Evet doktorun olsaydı herşey çok daha güzel olurdu ama o kısımları değilde belkide çok kısa bir süre sonra kızına kavuşacağın anı düşün rahatla. Kızın seni görmeye geliyor. Kavuşmaya az kaldı. Onu gördüğünde kucağına aldığında herşey bitmiş olacak. Dualarımız seninle bizi de haberdar etHissetmiyorum gayet iyiyim gerçekten. Ama Nst de düzenli çıktı. Artarsa bugün ameliyata alırlar dedi doktor da
İyi iyi biraz daha bekle bakalımKızlar doktorum nidigard kullan dedi. Biraz daha durduralım dedi. Serum diyecekti evdeyim diye bol su iç dedi. İlaçla da duracak zaten doğum başlama sancısı değil bunlar önceki daha çoktu dedipazartesi kontrol 37de alalım dicek yüksek ihtimalle
Hadi gözün aydın. Doktorun gelmiş oluyor mu bu süreçte? Sende Ekim i göremeyeceksin anlaşılanKızlar doktorum nidigard kullan dedi. Biraz daha durduralım dedi. Serum diyecekti evdeyim diye bol su iç dedi. İlaçla da duracak zaten doğum başlama sancısı değil bunlar önceki daha çoktu dedipazartesi kontrol 37de alalım dicek yüksek ihtimalle
Niye bıraktırıyorlar bu ilaçları ben de diken üstündeyim zaten her türlü sezeryan bari o güne kadar kullanalım ilacı sancı geldi gitti stresi olmasa ama çok şükür yine planlı olabilecek canım sevindimKızlar doktorum nidigard kullan dedi. Biraz daha durduralım dedi. Serum diyecekti evdeyim diye bol su iç dedi. İlaçla da duracak zaten doğum başlama sancısı değil bunlar önceki daha çoktu dedipazartesi kontrol 37de alalım dicek yüksek ihtimalle
Şifa olsun ınşallah vaktinde gelsın kuzucukKızlar doktorum nidigard kullan dedi. Biraz daha durduralım dedi. Serum diyecekti evdeyim diye bol su iç dedi. İlaçla da duracak zaten doğum başlama sancısı değil bunlar önceki daha çoktu dedipazartesi kontrol 37de alalım dicek yüksek ihtimalle
Kuzu benim de öyleydi 1 cm açılmada vardı sonra geri durdu şu an evdeyim açılman var mı
Kuzu benim de öyleydi 1 cm açılmada vardı sonra geri durdu şu an evdeyim açılman var mı
Hadi gözün aydın. Doktorun gelmiş oluyor mu bu süreçte? Sende Ekim i göremeyeceksin anlaşılan
Benimde koltukaltı boyunun göğüs altı aynı durumda geçer umarımAaa geçiyormuş, ne zaman geçiyor eski haline mi dönüyor tamamennasıl oluyor bilgi verir misin
Sakin kalmaya calis bakalim son ana kadar vakit var demektir arkadaslarinda dedigi gibi bebeklerimiz gelisti artik ciger gelistiricide vuruldun diye hatirliyorum hicbir sorun olmaz Allahin izniyleHissetmiyorum gayet iyiyim gerçekten. Ama Nst de düzenli çıktı. Artarsa bugün ameliyata alırlar dedi doktor da
Geçmiş olsun canım. İlk oğlumun da kalmamıştı göbeği ama iyileşti sonradan. Ben de epey korkmuştum. Sizinki de geçer inşallah.Benim de biri çok fena yara oldu. Lansinoh krem iyi geliyor onu sürüyorum. Yara suan iyi sadece ilk ağzına aldığında bi acıyor sonra geçiyor acısı.
Tecrübelemedim ama Baş ağrısının kötü olduğunu duydum. Anesteziyi atabilmek için zaman gerekiyor anladığım kadarıyla. Bol kafein sanırım çaresi de
Bizim göbek kordonuyla ilgili problemimiz var ikş gündür ona canım sıkkın. İlk kızımda sıkıntısız düşmüştü ama bu sefer sanki bir şeyler ters gidiyor. Atleti falan kan lekesi oluyor. Dün doktor antibiyotik krem verdi . Çok büyük problem yok dedi ama içim hiç rahat değil ve bugün daha kötğ göründü gözüme. Tekrar doktora götürüyorum ne diyecek bakalım
Çok teşekkür ederim. Sen anlıyorsun bu işlerden gerçekten.Çok geçmiş olsun canımYapman gereken olabildiğince emzirme dışında yatarak dengede kalmak. Ve bol su içmek. Özellikle gece. Gece uyurken susuz kaldığımız için sabah daha çok baş ağrısı ve gerilim yaşıyor insan. O yüzden gece de mutlaka su iç. Gündüz de içebildiğin kadar kahve iç. 4-5 bardak. Akşama doğru ağrı hafifleyip az bi nefes alabiliyor insan. Boşver damardan ilaç versinler. Tabletten daha hızlı etki eder daha iyi. Hatta kas içine enjeksiyon yapabilirlerse öyle de yaptırabilirsin hastanedeyken daha etkili olurlar. Bir de yapabilirsen sıcak su torbası yap gerilim hissettiğin yere, ensene sırtına.
Baş ağrısıyla cebelleşiyorum. Ayağa kalkınca başlıyor ağrı, sürekli yatmak istiyorum. Bebeği tamamen bana verdiler. Sürekli yatakta emziriyorum. Memelerim açıyor. Gümüş kapak bulamamıştım. Daha çok aramadigim için pişmanım açıkçası. Bir tanesi yara oldu bile ezmirmeyi biliyor olmama rağmen. Güzel haberim yok pek.
Siz nasılsınız?Nasıl gidiyor?
Çok teşekkür ederim. Sen anlıyorsun bu işlerden gerçekten.Bol su içiyorum, kahve de içtim. Serum da baglattım. Birkaç saate çıkacağız. Sonunda temiz evine geçip dinlenebileceğim olması gerektiği gibi.
Maşalllah maşallahhh kokusu geldi resmen sen böyle anlatınca
Vallahi mis gibi gerçekten. İnsan acısını unutuyor kucağına alıp koklayinca, yüzüne bakınca.Ben karnimla vedalasamiyorum surekli hareketlerini izliyorum dokunuyorum bu son diyorum huzun doluyor icimeama sen boyle anlatincada ayaklarada heves ettim kilosu boyu dogunca biz olcsek daha garanti bakalim bizimki kac olacak benimkinede surekli iri bebek dedi durdular 3 kusur bence ideal bebek bide isin genetigi var benim oglanlarda 3.750 3770 olarak dogdular o yuzden normal bence iri degil
Ah tarif edilir şey değil. Ben özellikle dün gece çok kötü oldum. Oturdum ağladım ağrısından. Düşman başına. Umarım kimse yaşamaz. Gaz sancısı da yaşadım ama o karına masajla falan bir süre sonra çözüldü.Ya ben o ağrıyı çektim. Yataydan dikey pozisyona geçtiğin anda zonklamaya başlıyor berbat bir şey. Ne Ağrı kesicisi de verseler geçmemişti benimki. 5 gün yataktan çıkamadım 6. gün artık kendime gelmiştim. Bir süre sonra geçiyor. Ama geçene kadar da insanı biraz perişan ediyor yani
Vuruldum ama 33tü o zamanSakin kalmaya calis bakalim son ana kadar vakit var demektir arkadaslarinda dedigi gibi bebeklerimiz gelisti artik ciger gelistiricide vuruldun diye hatirliyorum hicbir sorun olmaz Allahin izniyle
Gözünaydın canımGeçmiş olsun canım. İlk oğlumun da kalmamıştı göbeği ama iyileşti sonradan. Ben de epey korkmuştum. Sizinki de geçer inşallah.
Baş ağrım geçti mi hala Ağrı kesicinin etkisi mi bilmiyorum ama daha iyiyim. Uyudukca şu içtikçe toparlanıyor insan. Yanımdaki kızın bas agrisi başladı şimdi de. Hastaneye aynı gün yattık ve arka arkaya ameliyata girdik ve hep aynı odayı paylaştık, 5 gündür paso beraberiz. İyi kız ama bir daha görmesem üzülmemBen ısrar ettim bugün çıkış yapacağız. Son kez serum veriyorlar, kağıtların gelmesini bekliyoruz.
Gerçekten senden öyle etkilendim ki geçen gece rüyamda bebeğim doğmuş ama 75 cm mişVallahi mis gibi gerçekten. İnsan acısını unutuyor kucağına alıp koklayinca, yüzüne bakınca.
Benimkiler boyleydi. İlkinde gebelik şekeri dendi diyet yaptim. İkincisinde hiç ölçüm yapılmadı ama yine de diyet yaptım. Üçüncüsinde şeker yok dendi ve dünyaları yedim ama en zayıfı o oldu. Ben, bende ilk ikisinde şeker olduğuna ve bu sefer olmadığına doğumu yapmakla ikna oldum. (9 ay boyunca ikna olmamıştım ) Demek bir kere şeker çıktı diye hep çıkacak diye bir kaide yokmuş. Eve gider gitmez boyunu ölçücem. Bana pek inandırıcı gelmedi ölçümleri. Size de yazarım.
3630 47 cm
3815 51 cm
3480 57 cm(?)
Bende kapak falan almadım bilmiyorum gerek var mı her şeyi almak için almak istemiyorum. Ama tabi öncesinde bilemiyor insan gerek olup olmadiginiCanım göğüslerin için zeytinyağı sürebilirsin yakınlarım çok iyi geliyor dedi. Bende göğüs ucu için bir şey almadım bu arada kapak krem vs.
Eve geçince daha da rahat edeceksin inşallah bugün çıkarırlar ikinizi de
@tweeetyyy Hadi hayırlısı canım daha var demek ki
Gümüş kapak ben de bulamadım. Silikon kapak buldum. Lansinoh sürüp üzerine silikonu kapatıyorum. Nemli tutuyor acımasına iyi geliyor.Canım göğüslerin için zeytinyağı sürebilirsin yakınlarım çok iyi geliyor dedi. Bende göğüs ucu için bir şey almadım bu arada kapak krem vs.
Eve geçince daha da rahat edeceksin inşallah bugün çıkarırlar ikinizi de
@tweeetyyy Hadi hayırlısı canım daha var demek ki