Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Gece mesaisi 😀
Uzak şehir eşliğinde ütü 🙈
Bugün çok yoruldum yine eksikleri al gel yıka oğlumun beslenmesi için buzluga börek sar.
Ütü yap vs
Bugün hele şükür yıkandı ütülendi Göktuğ beyin cicileri 😍

Eklentiler

• IMG_2251.webp
    IMG_2251.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 63
Gece mesaisi 😀
Bugün çok yoruldum yine eksikleri al gel yıka oğlumun beslenmesi için buzluga börek sar.
Ütü yap vs
Ay maşallah benim oğlumun da adı göktuğ olucak adaşlar 😍

Evet canım 24 saatlik idrar biriktirdim o sınırdaymış dedi. Tansiyon işte ben yatınca vardı 14/10 15/10 filan dı ama yatış dan bir gün sonra hep iyiydi çok şükür o yüzden çıkardılar
İnşallah yükselmesin biraz daha dayanalım inşallah 🙏 🙏

100' ü gördüğünüzde veya yüksek sayıları gördüğünüzde ağrı vs hissediyor musunuz yoksa sadece bildiğimiz o sertleşme şeklinde mi oluyor? :(
Balım ben 100’ü gördüğümde karnımda aşırı bir gerginlik ve sertleşme hissettim ağrı yoktu

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah 😍😍 bende 35. Haftadayım bu akşam arada bir gelen ağrı benzeri şeyler yaşıyorum. Kasılma nedir sancıyı nasıl anlıcam gerçekten bilmiyorum 🤦‍♀️ vajinal doğum için aslında her şey yolundaydı ancak kan sulandırıcı kullandığım için doktor sezeryan önerdi. Kan sulandırı kullanıp vajinal doğum yapan var mı ya da planlayan acaba ?

Yalnız doğurup hemen haber verdi @Mirune maşallah kız 🧿 sezaryen olan birine göre maşallah maşallah 🧿
Aynen bence de. Oldukça pozitif göründü bana da bu durum. İnşallah bizim de ağrılarımız acılarımız az olur.
Kızlar bugün kontrol vardı benimde normalde cuma planlıyorduk ama suyum azalmış çarşamba da ben sezeryan olacağım Allah’ın izniyle inşallah süreç çok güzel geçer 🥰
Ya aynı durum bugün benim de başıma geldi cumaya planlanıyordu bugün suyun azalmış dediler Çarşamba gideceğim ya çarşamba ya da perşembe alacak artık. Haklarımız da hayırlısı olsun sağ Salim girip çıkalım bebişlerimiz de sağlıklı olsun inşallah

Kargo bana geldı iş yerıme paketı açınca çok duygulandım ısmını görünce ☺️☺️☺️ hedıyelıkler ve kapı süsüm de perşembe cuma teslım ona da heyecanlanıyorum 🤍🤍
😊 Bakalım bende sipariş verdim henüz hazırlık aşamasında 🤗
Benim de kız kardeşim yaptı kapı süsü, kolonya, çikolata ve yastık 🩷🩷
Maşallah maşallah 🧿
Gece mesaisi 😀
Ütü yap vs
Ellerine sağlık canım, halletmişsin çoğu şeyi maşallah. Güzel günlerde kullansın bebişin 🤗🧿🙏🏻

Gece mesaisi 😀
Ütü yap vs
Bi heyecanla aldım bütün kıyafetleri falan ama bu süreçte zihnen bedenen çok yoruldum gücüm kalmadı yıkayıp ütülemeye. Allah şöyle bı güç bı heves verse de onları da yapıversem hemen 🤭

Yani vurma değil de kafası orada dayıyor herhalde. Nefesim kesiliyor 😂😂😂 şeklimi falan değiştiriyorum
Benim de aynısı oturduğum an garip bi şekil alıyor karnım. Solda top gibi sağ boş. Geriyor kendini nefesim kesiliyor oturma yat diyo illa hanım😂

Sağlıkla gelsin kuzum inşallah 🙏 🩷😍
Amin amin inşallah balım 💕🌺
Sağlıkla gelsin inşallah canım🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım benim 🩷
Kız yarın gidiyorum ben de. Bu sefer karşılaşırız belki
Ay evet görüşeceğimiz gün rahatsızlandım yatış vermişlerdi ay evet hadi inşallah görülelim oda numaralarımızı yazarız 🥰🥰💕💕 2 gün sezeryanda zaten yatış özel oda istedim de o an varsa vereceklermiş
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. 2 gün önceye çekilmiş olmuş neyseki çok erken değil. Bebişte gelişimini tamamladıysa 1 2 gün farketmez.
Allahım kolaylıkla ve hayırlısıyla doğmayı doğurmayı nasip etsin
Amiiin son haftalarda gelişimi çok yavaşladı sanırım artık plesentam yaşlandı pek kilo da almıyor sebep bulamadılar su da azalınca uzatmak istemediler zaten çok şükür 38+5 de alacaklar buraya kadar gelmek bile çok Güzel
Sağlıkla kavuşun Insallah canım su gıbı gecsın 🩵🩵
inşallah canım inşallah 🙏🏻 💕
Allah yardımcın olsun su gibi geçsin ınşallah , 🤲
Allah razı olsun kuzum hepimizinki inşallah 🥰🌺
Aynen bence de. Oldukça pozitif göründü bana da bu durum. İnşallah bizim de ağrılarımız acılarımız az olur.

Ya aynı durum bugün benim de başıma geldi cumaya planlanıyordu bugün suyun azalmış dediler Çarşamba gideceğim ya çarşamba ya da perşembe alacak artık. Haklarımız da hayırlısı olsun sağ Salim girip çıkalım bebişlerimiz de sağlıklı olsun inşallah
A a tesadüfe bak kesinlikle ya sağlıklı olsunlar da onlar daha iyi bilir ne zaman alacaklarını sürekli takipteyim suyu geldi sandım dün akıntım çoktu bide idrar yaparken 3-4 defa as as yapar gibi oldum bugünde test yaptılar canımdan can gitti vallahi ama suyum gelmemiş azalmış işte yeri kalmadı heralde ya da gelişimi bir kaç hafta geri de o yüzden belki

Bi heyecanla aldım bütün kıyafetleri falan ama bu süreçte zihnen bedenen çok yoruldum gücüm kalmadı yıkayıp ütülemeye. Allah şöyle bı güç bı heves verse de onları da yapıversem hemen 🤭
Günlerimiz hemen hemen aynı, çok erteleme bence çalışıyor musun? Eğer evde isen başla sonra hiç yapasın gelmiyor bir de ne zaman bebeğin geleceği belirsiz erken de olsa bilemiyoruz 😊😊

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah 😍😍 bende 35. Haftadayım bu akşam arada bir gelen ağrı benzeri şeyler yaşıyorum. Kasılma nedir sancıyı nasıl anlıcam gerçekten bilmiyorum 🤦‍♀️ vajinal doğum için aslında her şey yolundaydı ancak kan sulandırıcı kullandığım için doktor sezeryan önerdi. Kan sulandırı kullanıp vajinal doğum yapan var mı ya da planlayan acaba ?
aaa neden acaba? ben de hem iğne hem hap kullanıyorum doktorum hapı 35. haftada bırakacağımızı, iğneyi de doğumdan 10 gün sonrasına kadar kullanacağımızı söyledi. şaşırdım sizin doktorunuza

Günlerimiz hemen hemen aynı, çok erteleme bence çalışıyor musun? Eğer evde isen başla sonra hiç yapasın gelmiyor bir de ne zaman bebeğin geleceği belirsiz erken de olsa bilemiyoruz 😊😊
Evet seninle aynı haftadayiz 🫠 çalışmıyorum evdeyim doğru söylüyorsun hep 39 a alistirmisiz kendimizi ama erken de gelebilir tabi.

Kız sorma ya bebeğin olduğu yer taş gibi oluyor nefes aldırmıyor ya soluna yat kuşum biraz iyi geliyor
Kız soluma da yatamıyorum hep sağıma yatmak istiyorum 😒😒 kollarım da damar yolundan dolayı şiş bu günleri aramayalım inş yaaa 🥰

Back
X