Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun ebe 3 kendin için 3 tanede bebek için koy dedi...Kızlar yanınıza kaç gecelik, pijama vs koyuyorsunuz acaba . Sezeryan için elbise daha iyi diyorlar 2 tane mi koymak lazım siz n’aptınız?
Canım burdaki nst görüntüsü doğum sancısı direk. Düzenli ve dağ şeklinde. Ama bunların benzeri düzensiz oldu mu henüz doğum sancısına dönüşmemiş oluyor. Daisyninki aşağıda bak onunki mesela sancı var ama düzensizyaa bu ani pikler bebek tekmesiyle vs de oluyormuş bebek çok itiyor aniden yükseliyor ama sivri tepe değil de dağcık gibi tepeler olunca doğum sancısı oluyor ben 3 kere 70 1 kere 100 gördüm dağcık gibi, 2 gece hastanede yatırdılar. geçende @Serenajp hocamız da anlatmıştı yavaş yavaş yükselen dağcık gibi olanlar doğum sancısı oluyor diye. ama bence 100 falan baya baya zordu benim nefesim kesildi yanibazıları gerçekten daha dayanıklı oluyor benim canım tatlı nasıl doğurcam bilmiyorum
böyle mesela
Dostum seninki yarıdan fazlasında kıpırdamamış bile keyfi yerinde orda
Evet sancın var o belli ama henüz düzenli doğum kasılmaları haline gelmemişBöyleydi benimde bugün, ama bugün dikkat ettimde karnım çok sertleşiyor.
Normalde cuma idi ama yüzde doksan yarın olcak pazartesi kontrolde suyu azalmış Çarşamba aç gel dedi artık alıcak diye düşünüyorum
Allah yardımcın olsun Hocam Su gibi kolay geçsinCanım burdaki nst görüntüsü doğum sancısı direk. Düzenli ve dağ şeklinde. Ama bunların benzeri düzensiz oldu mu henüz doğum sancısına dönüşmemiş oluyor. Daisyninki aşağıda bak onunki mesela sancı var ama düzensiz
Dostum seninki yarıdan fazlasında kıpırdamamış bile keyfi yerinde orda
Evet sancın var o belli ama henüz düzenli doğum kasılmaları haline gelmemiş
Normalde cuma idi ama yüzde doksan yarın olcak pazartesi kontrolde suyu azalmış Çarşamba aç gel dedi artık alıcak diye düşünüyorum
Benimkinin suyu azalmış yarın gireceğim doğuma
Rabbim yardımcın olsun Su gibi geçsin ınşallahBenimkinin suyu azalmış yarın gireceğim doğuma![]()
Kız hepsini bir günde yemedim 3 hafta genel anlamda gün içerisinde yediklerim. Ama bence o meyve suyu yaptı, inanılmaz ateş basıyor çünkü ilginç ki sudan tiksindim bi anda meyvesuyuya dadandım organik diyede rahat rahat içtimyaa kıyamam dünyayı yemişsin deli meyve deki şeker hiç birşey de yok bide taze sıkım içmiş sanki kilo alma programına katılmışsın
olsun bu hafta biraz sağlıkşı ve diyet şeklinde git düzelecek tir az su içtikten şişmiş de olabilir
Ben 2 pijama takımı bir gecelik koydum gebe okulunda sezeryan icin pijamayi önerdilerKızlar yanınıza kaç gecelik, pijama vs koyuyorsunuz acaba . Sezeryan için elbise daha iyi diyorlar 2 tane mi koymak lazım siz n’aptınız?
Amin canım vallahi evi falan topladım temizlik falan yaptım garip duygular içindeyim korkuyor muyum bilmiyorum ilk bebeğim ve sezeryan nasıl olacak çok garibim gerçektenRabbim yardımcın olsun Su gibi geçsin ınşallah![]()
Nasıl yani 32 den beri boşa mı çalışmış oldun ? Nasıl yapabilir bu hatayı ya9 ayda hiç ağlamadım bugün ağlattılar. Çalışabilir raporunu memur yanlış girmiş sistemde çalışamazmışdün çalışamaz raporu almak isterken öğrendim. Sağlık Bakanlığı'nın aradim. Raporu hazirlayan memuri aradim duzeltilmesi icin olmaz diyor memur cildircam nerdeyse bir ay kaybim var
![]()
Doktor ne dedi pekiBöyleydi benimde bugün, ama bugün dikkat ettimde karnım çok sertleşiyor.
Aaaaa gerçekten ölçümler ne kadar farklıKızlar bugün kendi özel doktoruma gittim şimdi size devlette cuma günkü değerlerle bu gün ki uçurumu yazacağım.
*Devlette cuma günü
Kilo 3480
Baş 37+4
Karın 39
Bacak 36+5
*Bugünkü
Kilo 2900
Baş 36+2
Karın 37
Bacak 33+5
Yani bu kadar fark olur mu gerçekten hayretler içerisindeyim. Ve bacak boyu aşırı moralimi bozuyor. Doğuma bence daha var dedi ayrıca açılman 1 cm ama bekleyecek dedi sancılar da normal dedi
Aa bana da gecelik daha iyi dediler kafam karıştı iyiceBen 2 pijama takımı bir gecelik koydum gebe okulunda sezeryan icin pijamayi önerdiler
Bende aynı durumdayım ya bilmemek mi daha iyi bilmek mi acabaAmin canım vallahi evi falan topladım temizlik falan yaptım garip duygular içindeyim korkuyor muyum bilmiyorum ilk bebeğim ve sezeryan nasıl olacak çok garibim gerçekten
İyi olur inşallah güzel düşün güzel olsun Rabbim kolaylaştırsın inşirah ferahlığı versinAmin canım vallahi evi falan topladım temizlik falan yaptım garip duygular içindeyim korkuyor muyum bilmiyorum ilk bebeğim ve sezeryan nasıl olacak çok garibim gerçekten
Yalancı sancı yada ağrı eşiğn çok yüksek hiç hissetmemişsin dedi. Hatta çalışabilirmişim sıkıntı yok dediDoktor ne dedi peki
Doğumuda evde yapayım kimseye gerek kalmasın en güzeli tövbe tövbeYalancı sancı yada ağrı eşiğn çok yüksek hiç hissetmemişsin dedi. Hatta çalışabilirmişim sıkıntı yok dedi