Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ben de çok endişe ediyorum sarılıktan ve enfeksiyondan 🥹🥹 bir de benim ev kalabalık olacak. Malesef süreci istediğim şekilde yönetemiyorum. Anlıyorum herkes heyecanlı ama benim bir de korkularım var yani
Aslında ilk bir hafta kimse gelmese en iyisi ama herkes de alıngan oluyor bu süreçte. Benim tek annem gelecek hastaneden çıkınca iki gün sonra da kvalidem gelecek yani daha eşim bi şey söylemedi ama eminim alınacak kırılacak da napabilirim 😐

Ay benimki inşallah ondan değildir canım doktora bi sorcam. seninki öyledir umarım da doğumun başlar vaktin geldi senin ☺️
36 dan beri geliyor canım benimde parça parça bak 38+4 olduk daha gelmiyor 😂😂 yani öylw herkesin nişan gelince doğumu başlamıyor maalesef heleki böyle parça parça gelenlerin 🫠🫠

Aslında ilk bir hafta kimse gelmese en iyisi ama herkes de alıngan oluyor bu süreçte. Benim tek annem gelecek hastaneden çıkınca iki gün sonra da kvalidem gelecek yani daha eşim bi şey söylemedi ama eminim alınacak kırılacak da napabilirim 😐
Benimde annemle ablam var başkada kimse yok ancak 40 çıkınca eşimin akrabaları gelir ...

Benimde öyle canım ben öyle istedim söyledim alınırsa alınsın napayım ilk günler benim rahat edebilmem için tabiki de annem. Ha annem gelemeseydi mecbur kaynanm olurdu ama yapacak bişey yok ki kaynanam 10 saatlik yolda annemle aynı şehirdeyiz

Yarın hastane bashekimliginden hatalı rapor için yazı almam gerekiyormuş onu sgkya götürüp duzeltilmesini isteyip ordan alinan yaziyi kurumuma goturup işlencekmis. Ugrasacagim seylere bak🤬 yolda dogurmazsam iyi🥴
Ögretmenmiydiniz ? Ya bunlar gerizekaliii afedersiniz ama baska turlu ifade edemiyorum artık .Ben de türlü türlü sorun yasadim. Böyle aptalliklar yapma ihtimaline karşi her adimda takip ettim zaten. Ama pskolojik olarak cok yoruldum calisamaz raporu aldim bende. Sizin adiniza cok uzuldum bu surecte bunlarla ugrasmak zorunda kalmak gercekten sinir bozucu. Neyse allah baska dertler vermesin. Gecmis olsun 🙏

Kızlar günaydın 35+4 bu hafta akıntım inanılmaz arttı. Ayakta duruyorum ya hissediyorum akıyor çok afedersiniz. Özellikle sabah ilk kalktığımda ve öksürüp hapşurunca. Krem rengi kremsi yani şeffaf değil sizin nasıl şu an?
Benim de öyle kuzu ve o akıntı gelmeden önce aşağıda ciddi aprı oluyor sonra bakıyorum akıntı gelmiş

Benimde öyle canım ben öyle istedim söyledim alınırsa alınsın napayım ilk günler benim rahat edebilmem için tabiki de annem. Ha annem gelemeseydi mecbur kaynanm olurdu ama yapacak bişey yok ki kaynanam 10 saatlik yolda annemle aynı şehirdeyiz
Ya annen ya eşin olmalı zaten soyunup giyinecek insan, emzirecek ne bileyim her seferinde başka odaya mı gidicem onu düşünüyorum. Dikişlerden zaten kalkmak zor olur o yüzden bari ayaklanana kadar gelmesin diye 4 gün sonra gelsin diyebildim anca. Bi de geçen telefonda sezeryan olma normal doğum yap diye akıl verdi bi sinir oldum sanki benim elimde de 😅

Ya annen ya eşin olmalı zaten soyunup giyinecek insan, emzirecek ne bileyim her seferinde başka odaya mı gidicem onu düşünüyorum. Dikişlerden zaten kalkmak zor olur o yüzden bari ayaklanana kadar gelmesin diye 4 gün sonra gelsin diyebildim anca. Bi de geçen telefonda sezeryan olma normal doğum yap diye akıl verdi bi sinir oldum sanki benim elimde de 😅
Herşey derler hele doğsun daha neler derler neler sütün yetıyormu mama verme emzik verme vs vs

Kalabaliktan bende muzdaribim garip bir sekilde kimse gelmesin istiyorum dile getirmedim tabiki ama icim insan gormek istemiyor bu donemde 😔
Ben de istemiyorum. Ama kız kardeşim çok heyecanlı. Zaten o olsun ama eşi de gelecek mecbur çünkü arabayla 12 saat yoldan gelecekler tek şöför zorlanacağı için eşiyle geliyor. Kv hadi olsun ama kp de geliyor. Halbuki benim sadece anneme ihtiyacım var

Misal ameliyatla ilgili değil ama benim hijyen takıntım var. Kendimi iğrenç, pis hissediyorum. Üstünkörü bir kez yıkandım. Saçım direkt pis. Bu tuvaletler vs kabusum resmen. Ama ne yapabilirim. Mümkün mertebe dayanmaya çalışıyorum. Başka seçeneğim yok.m iki gün daha dişimi sıkmaktan başka. Bol ıslak mendil, el yıkama 😊😅
Ayy bu konu bende de çok fena. Hastaneler çok pis geliyor bana. Yanıma bi kaç pijama alıyorum ama orada değiştirmek isteyeceğimi sanmam genel olarak pisim gibi geliyor yani

İşte hiç kimse düşünmüyor bunu. Keşke kv ler görüp gitse mesela ama gitmeyecekler eminim ki.

Herşey derler hele doğsun daha neler derler neler sütün yetıyormu mama verme emzik verme vs vs
Bizim memleketler çok yakın değil ama yakın olsa hayal bile edemedim çok kötü bu kadar yorum. Eşim uyaracak annesini doğum, süt bu konularla ilgili bi şey söylememesi için doktor ebe ne derse onu yapacağız diyecek inşallah bakalım 😅

Kızlar aldığım her şey az gibi geliyo şuan gözüme. Kaç tane Yenidoğan zibini aldınız uzun kol kısa kol.

Bizim memleketler çok yakın değil ama yakın olsa hayal bile edemedim çok kötü bu kadar yorum. Eşim uyaracak annesini doğum, süt bu konularla ilgili bi şey söylememesi için doktor ebe ne derse onu yapacağız diyecek inşallah bakalım 😅
Vallahi eşime gerek yok ben deccal olcam da gelmelerini engelleyemiyorum o kötü işte

Kızlar şimdi benim bebiş 3 hafta önde çıktı ya, benim bu farkı kapatmam için nasıl beslenmem gerekiyor. Aç mı kalmam lazım yoksa şekeri ve karbonhidratı kesmek yeterli olacak mı

Back
X