Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Offf bizim seninle günümüz aynı bugün doğuracağımı hayal edemiyorum şuan rabbim yardımcın olsun sağ salim kolaylıkla al bebeğini kucağına Allah’ın izniyle inşallah dualarım seninle 🥹🫶
İnşallah canlar inşallah birbirimize dua edelim
Günaydın kızlar bugün doğum yapacak herkese allahım kolaylık versin sağ Salim kavuşmak nasip etsin 🤲🤲😍😍💕💙
Günaydııın inşallah
Eylül 'un bitmesine 1 hafta var ve listenin yarısı doğurmuş olacak bu haftayla.
Hakikaten ama belliydi bence 😁
Kızlar hareketler azaldı, sertleşmeler çoğaldı . Erken değil mi bu haftada stres oldum
Benim de 34 ten beridir öyle sanırım artık normal
Günaydın. @Serenajp @Nuurr06_ @mutluruhum @appolino bugün güzel haberlerinizi bekliyoruz.
İnşallah kızlar şimdi hastaneye gidiyoruz bakalım neler olacak.

Kızlar günaydın ☀️ rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin💖 ben 37+6 yum cuma günü randevum var ama hiç doğum belirtisi yok😅 içeride mutlu hanımefendi 🥰🙃 pilates topuyla kaç gündür haşır neşirim artık bol bol yürümem lazım galiba hiç sancı yok sadece yürürken arada alttan ağrı giriyor o kadar 🙃🙃🙃🙃

İnşallah canlar inşallah birbirimize dua edelim

Günaydııın inşallah

Hakikaten ama belliydi bence 😁

Benim de 34 ten beridir öyle sanırım artık normal

İnşallah kızlar şimdi hastaneye gidiyoruz bakalım neler olacak.
Ya dünde doktor sancın var hissetmiyorsun diyince panikledim ya hiç hissetmezsem gelirse falan diye 😅😅😅

Kızlar yavaş yavaş doğuruyoruz şaka gibi doğum yapmış arkadaşlarım sağlıkla sıhhatle hızlı toparlanarak geçirin süreci inşallah. Doğuracaklarda sağlıkla sıhhatle doğuralım inşallah çok yazamasamda bu haberler çok güzel ya 🥲🌸

Gazı da çözdüm. Her gün bir şeyi çözüyorum. Bugün de baş ağrısını çözersem hayata adapte olabileceğim. Yemek yersen sanki bir nebze düzelecek 🤭

Ya evet , keske bir araya gelebilsek. Aslinda az kisiyiz ama az ve öz. Çok güzel bir elektrik tutturduk burda.
Maşallah giderek daha iyi oluyorsun başardın ya çok güzel bir his özeniyorum atlatanlara🥹Başın çok ağrıyor mu? Kahve içmen yasak mı sert bi kahve içsen? Tüm umudum kahvede benim de 😅

Kızlar günaydın 35+4 bu hafta akıntım inanılmaz arttı. Ayakta duruyorum ya hissediyorum akıyor çok afedersiniz. Özellikle sabah ilk kalktığımda ve öksürüp hapşurunca. Krem rengi kremsi yani şeffaf değil sizin nasıl şu an?

Kızlar günaydın 35+4 bu hafta akıntım inanılmaz arttı. Ayakta duruyorum ya hissediyorum akıyor çok afedersiniz. Özellikle sabah ilk kalktığımda ve öksürüp hapşurunca. Krem rengi kremsi yani şeffaf değil sizin nasıl şu an?
Bendede var akıntı ve her yanım ağrıyor bacaklarım karnım kasıklarım adet ağrısı gibi ağrılar var

Kızlar yatışım yapıldı sıramı bekliyorum 🥹
Canım hakkında hayırlısı olsun su gibi geçsin inşallah dualarımız seninle 🙏🏻

Bugün doğum yapacak olan arkadaşlar inşallah çok güzel geçer yavrularınıza kavuşursunuz sağlıcakla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Maşallah giderek daha iyi oluyorsun başardın ya çok güzel bir his özeniyorum atlatanlara🥹Başın çok ağrıyor mu? Kahve içmen yasak mı sert bi kahve içsen? Tüm umudum kahvede benim de 😅
Bence Kahve işini gorecektir. Sen de mi sezaryen olacaktın? Kahve yasak ama kola değil. O da kafeinli. Zero Coke içtim bir kutu. Hemen geçti baş ağrım. Ama emzirirken çok gaz yapmaz inşallah. 🙏🏻🤭

Kızlar günaydın ☀️ rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin💖 ben 37+6 yum cuma günü randevum var ama hiç doğum belirtisi yok😅 içeride mutlu hanımefendi 🥰🙃 pilates topuyla kaç gündür haşır neşirim artık bol bol yürümem lazım galiba hiç sancı yok sadece yürürken arada alttan ağrı giriyor o kadar 🙃🙃🙃🙃
Ayy seninle de günümüz aynıı ben de cuma gidicem kontrole tekrar ama bir belirtim yok sadece dün gün içinde karnım taş gibiydi ben de artık pilates topu dışında çömelme hareketlerine de başladım ama gelen giden yok hahahha yarın işte son günüm artık düzenli yürüyüşe merdiven inip çıkmaya falan başlayacağım bakalım belki o zaman etki eder inşallah 😅

Kızlar yatışım yapıldı sıramı bekliyorum 🥹
Ooo aç gitmekle iyi yapmışsın. Ben kesin yine erteleyecek bu kafası gelgitli doktor diye düşünüyordum. Ama gerçekten ciddili bugün doğum yapıyorsun.

Bence Kahve işini gorecektir. Sen de mi sezaryen olacaktın? Kahve yasak ama kola değil. O da kafeinli. Zero Coke içtim bir kutu. Hemen geçti baş ağrım. Ama emzirirken çok gaz yapmaz inşallah. 🙏🏻🤭
Evet şu an gidişat sezeryan gibi duruyor bebiş dönmediği için. Çok sevindim ya hemen geçmiş olmasına dikiş sızısına razıyım baş ağrısı beni mahveder kolaya da bayılırımm 😂

Back
X