Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
arkadasima hastane ziyareti yapmistim (hic sevmem yenidogan bebek ziyaretini ama limonata dekoru , hediyelik falan hazirlamis bekliyordu misafir) . "bebek emdi mi" diye sorana kayinbiraderi " (gizli ozne meme) ucu yok emmedi" dedi😂😂
cocuk ortaokula baslayacak su sahne benim gozumden gitmiyor
Bu insanların bu hadsizliği 🤦🏼‍♀️

arkadasima hastane ziyareti yapmistim (hic sevmem yenidogan bebek ziyaretini ama limonata dekoru , hediyelik falan hazirlamis bekliyordu misafir) . "bebek emdi mi" diye sorana kayinbiraderi " (gizli ozne meme) ucu yok emmedi" dedi😂😂
Kayınbirader bu detaya nasıl hakim? Bu detayı bilip görecek kadar o odada durup kızı nasıl darladıysa yanında emzirmek zorunda kalmış🙁 burada sıkıntı eşte desene hadi bi herkes çıksın bebeğin karnını doyuracağız işimiz bitince çağırırız sizi diye. Diyemiyorsan hemşire söylet. Öyle bir an yaşansa eşimi kimse alamaz elimden niye çıkartmadın onları diye çemkiririm 😅

Kayınbirader bu detaya nasıl hakim? Bu detayı bilip görecek kadar o odada durup kızı nasıl darladıysa yanında emzirmek zorunda kalmış🙁 burada sıkıntı eşte desene hadi bi herkes çıksın bebeğin karnını doyuracağız işimiz bitince çağırırız sizi diye. Diyemiyorsan hemşire söylet. Öyle bir an yaşansa eşimi kimse alamaz elimden niye çıkartmadın onları diye çemkiririm 😅
bilmiyorum belki odada konusulmustur, doktor gelince konusulmustur vs ama daha 1 gunluk bebek. defalarca emmesi gerekiyor. her seferinde odadan ciksa bile insan olanon anlamasi lazim "ben burada fazlaligim" diye

eş zaten esas sorun kaynagi. ama arkadasimin bir kocasi yok iki kayinvalidesi var. kayinvalidesi ne derse esi papagan gibi onu tekrar eder. yanlis bir evliligi var yani

Kızlar herkese selamlar, mesajları sonra tek tek okuyacağım şimdi biraz kafam Dumanlı😅
Bebişim doğdu Allah'a şükür bir sıkıntısı yok o da ben de iyiyim 🙏 2950 Gr boyunu sormamışım ben o heyecanla ya hiç aklıma gelmedi 😅 şimdi henüz çok uyuşuk durumdayım anesteziyi tam atamadım sonra size detaylı bilgi vericem😋
Gozunuz aydin gecmis olsun Allah saglikla buyutmeyi nasib etsin 🎀❤️❤️

İnanamıyorum 😲😲 ya bu nasıl bir kafa - ucu yok emmedi demek sana mı kaldı????
Vallahi ben çok fazla tepki koyacağım. Kardeşimin eşi evde durmaz arabası altında. Onda sıkıntı yok. Kp de var sıkıntı işte. Artık sürekli rahatsızlığımı dile getireceğim başka çarem yok. Bir de eşime demiş ki kv biz doğumdan önce geliriz. Dedim hayır kimseyi istemiyorum. O şekilde eşim gelmeyin demiş. Rahatsız olursun diye öyle dedim diyor. E tabi olurum 7/24 evdeyim ben. Neden onlarla 7/24 aynı evde kalayım. İstediğim gibi oturup kalkamıcam istediğimi yapamayacağım. Kaldı ki gelip bana temizlik şu bu yardımında bulunamaz çünkü yaş olarak da yaşlılar yani
Ya bir de önceden mi geleceklerdi.. Annen olsa sadece neyse evde tek kalma doğum başlar sancın olur vs yardım eder. Ama sizlerle yatıp kalkacaklar, böyle düşüncesizlik olmaz ki. İyi demiş eşin hoş o demese sen derdin 🤭🤭 yaşlı olunca e tabi oturacaklar iş güçte yaptıramazsn

Kızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat
Cok gecmis olsun gozunuz aydin Allah anali babali hayirli evlat etsin ❤️❤️🎀

Ben şimdiden tembihledim çıkartma görevi senin diye

İnanamıyorum 😲😲 ya bu nasıl bir kafa - ucu yok emmedi demek sana mı kaldı????

Ya bir de önceden mi geleceklerdi.. Annen olsa sadece neyse evde tek kalma doğum başlar sancın olur vs yardım eder. Ama sizlerle yatıp kalkacaklar, böyle düşüncesizlik olmaz ki. İyi demiş eşin hoş o demese sen derdin 🤭🤭 yaşlı olunca e tabi oturacaklar iş güçte yaptıramazsn
Vallahi bana bazen telefonda diyo ki doğunca biz bakarız sen iş yaparken. Ben de öyle bir dünya yok gelen iş yapar ben çocuğuma bakarım diyorum 🤭🤭

Kızlar bebişler için vücut kremi yada vücut losyonu alan var mı ne tercih ettiniz? Ayrıca bebek kirli sepeti almak istiyorum odasına bizim kıyafetlerin içine atmak doğru gelmiyor çünkü gebe okulunda da ayrı bir sepeti olsa daha iyi olur sizin kıyafetler ile bir olmasın iç içe kirli de olsa onlar bebek kıyafeti demişti. Aldınız mı acaba?
Ben normal bime gelenlerden almistim kizima onu kullanacagim agzi buzuluyor oyun sepeti olarakta kullaniliyor denilen cok dogru ben diger cocuklarimdada bir yasina kadar ayri biriktirip yikadim deterjanlari falan ayri oluyor zaten

Vallahi bana bazen telefonda diyo ki doğunca biz bakarız sen iş yaparken. Ben de öyle bir dünya yok gelen iş yapar ben çocuğuma bakarım diyorum 🤭🤭
İnsallah biz kuruntu yapiyoruzdurda boyle sinir bozucu seylere maruz kalmayiz.daha basimiza gelmeden gelir diye sinirleniyoruz bu insanlar neden hassas dusunmuyor anlamiyorum😣

Artık geceleri hiç uyuyamıyorum dün 3tü dalmadan önce saate baktığımda. Midem kesin yanıyor her gece. Kafası sanırım midemde ya 😂 bir de aşırı sıcaklıyorum halbuki Karadeniz çok serinledi ama bana hep çok sıcak. Eşim üşüyor ben yanıyorum

Ben şimdiden tembihledim çıkartma görevi senin diye
Aynen ben de konuştum evde bir şekilde yatak odasına geçer öyle emziririm annen de senden ya da annemden değil kendisinden çekindiğimi mecbur anlayacak ama ben ulu orta emzirmeyi normalleştiremiyorum dedim hadi arkadaşım falan olsa sallamam da böyle kvalide tarafından izlenme hissi çok rahatsız edici gelir bana. ne konuştuğunu da bilmiyor bazen kesin damarıma basan bi şeyler söyler telefonda bile söyledi

Kızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat
Yaaa maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım yaa benimkinin de bacak boyu 3 hafta geriden geliypr çok korkuyorum içime şu serptın 😍

Arkadaşlar malum bebekle her sayfayı okuyamıyorum. Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın 💕 @Serenajp @Nuurr06_

Kalan arkadaşlarım umarım siz de en hayırlı zamanda mis kokulularınıza kavuşursunuz 💕💕

@Mirune sen nasılsın canım hastanedesin sanırım hala. Nası gidiyor sürecin

İnsallah biz kuruntu yapiyoruzdurda boyle sinir bozucu seylere maruz kalmayiz.daha basimiza gelmeden gelir diye sinirleniyoruz bu insanlar neden hassas dusunmuyor anlamiyorum😣
Ben pek müsade etmeyeceğim gerçekten katıyımdır kuralcıyımdır belki öğretmenim diye. Sert bir öğretmen asla değilim tüm öğrencilerim sever beni ama kuralları olan biriyimdir netimdir hani 🤭

Kızlar herkese selamlar, mesajları sonra tek tek okuyacağım şimdi biraz kafam Dumanlı😅
Bebişim doğdu Allah'a şükür bir sıkıntısı yok o da ben de iyiyim 🙏 2950 Gr boyunu sormamışım ben o heyecanla ya hiç aklıma gelmedi 😅 şimdi henüz çok uyuşuk durumdayım anesteziyi tam atamadım sonra size detaylı bilgi vericem😋
Canım benim gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰🥰

Aynen ben de konuştum evde bir şekilde yatak odasına geçer öyle emziririm annen de senden ya da annemden değil kendisinden çekindiğimi mecbur anlayacak ama ben ulu orta emzirmeyi normalleştiremiyorum dedim hadi arkadaşım falan olsa sallamam da böyle kvalide tarafından izlenme hissi çok rahatsız edici gelir bana. ne konuştuğunu da bilmiyor bazen kesin damarıma basan bi şeyler söyler telefonda bile söyledi
Ben de telefonu inşallah sinirlenmem diyerek açıyorum 😂ben de sınırlarımı baştan belirteceğim açıkçası

Ay eskidenmiş o çocuğa bakalım sen işini gör demek gerçekten lohusaya yardım edeceksen evde iş çok yani çocuğa en iyi annesi bakar. Kvalideler misafir gibi geliyor oturuyor arkadaşım deli olmuştu bi de kendi tarafını bebek görmeye çağırıp arkadaşımın annesine ağırlattı. Valla bi günde bu hale gelmedik ya😂

Ben pek müsade etmeyeceğim gerçekten katıyımdır kuralcıyımdır belki öğretmenim diye. Sert bir öğretmen asla değilim tüm öğrencilerim sever beni ama kuralları olan biriyimdir netimdir hani 🤭
Net insanlari severim 😊 net bir sonuc almak icin bende gerekeni yaparim.sınırlar çok onemlidir benim icin.gerekmediginde ben cocugumun sınırlarini dahi kolluyorum.kendiminkiler icin savasirim 😁

Back
X