Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dpo yu nasıl sayıyoruz yumurtlama günü 1,2 şeklinde mi çatlama 1,2 şeklinde mi kimisi çatlamaya 0 demiş te
Canım dpo yu nasıl sayıyoruz yumurtlama günü 1,2 şeklinde mi çatlama 1,2 şeklinde mi kimisi çatlamaya 0 demiş te
Aslına bakarsanız ben de bilmiyorum sadece ilkbahar hanım bana hamile hissi veriyor bir zaman sonra test yapacaktı onu merak ettim

Mrblar aranızda yeniyim yaklaşık 9 aydır Bebek denemesi yapıyoruz ve olmuyor eşimde sıkıntı yok benimde tek sıkıntım AMH 0.79 yaş 34 geçen adetten sonla Dr klomen yazdı kullandım ayın 2 sinde ovitrelle uygulandı 2 tane yumurtam gelişmiş ti bu arada iğnenin 13. Günü erken gebelik testim aşırı silik çıktı çok incelemezsen görünmez o derece 14. Günü tekrar yaptım negatif çıktı 18 inde de adet olmam gerekiyordu olmadim 19 unda yine test yaptım yine çok silik çıktı ve ben hala adette olmadım göğüs uçlarında aşırı hassasiyet var kasık ağrısı bel ağrısı var özellikle ayaktaysam dinlenince geçiyor çok fazla gaz ve karında dolgunluk hissi var şimdi kan vermeye korkuyorum nagatif çıkarsa diye aklımdaki tek ihtimal kesin kist oluştu ondan geciktim diyorum ssizce neler oluyor hamilelik ihtimali nedir

Kuşum ben de özledim çok geçmiş olsun. Sende ovulasyon haftasınds ciddi ağrılar oluyordu ki bende de olduğu için daha önce konuşmuştuk senle. Ama endometriozise baktım şimdi başka belirtileri çok fazla ve onların birçoğu bende yok ama yorgunluk gibi genel belirtileri de olanlar var onu da buna yormak zorlama olur Bir de ovulasyon dönemindeki ağrıdan değil de adet dönemindeki ağrıdan bahsediliyor daha ziyade o hastalıkta. Ara dönem kanamaları olabiliyormuş. Tuvalet yaparken ağrı oluyormuş. Bunlar mesela bende yok. Sadece son bir iki yılda ovulasyon dönemim çok ağrılı olabiliyor benim çatlayana kadar. daha önce hiç rahim ultrason muayenesi oldun mu canım? Ben de eskiden birşey yoktu sonradan gelişebilir mi bilmiyorum.
Belirtilerine baktığında sende çoğu var diyebiliyor musun?

Kızlar hiç benim gibi sarı akıntı yaşayan yok mu ya kaç gündür açık sarı geliyor akıntım. Daha doğrusu kuruyunca sarı oluyor gibi bişey.
Hamilemisiniz bende de sarı beyaz akıntı var adetime iki üç gün var inşallah hamileyimdir

Şimdi internetten de baktım dediğim gibi yüksek riskli değil gebelikte iğne hap kullanılması MTHFR HETEROZİGOT ta kullanılması önerilmez diyor ama 3 doktor önerdi kafam karıştı şimdi
Canım benim bu genimde heterozigot ama benim doktorum bir daha gebelikte hemen başlayacağız kan sulandırıcı dedi

İhtimal var gibi görünüyor canım. Kan versene hemen. Strese sokmadan kendini öğrenmiş olursun.

`