- Emoji Skoru
- 3.385
- Puanlar
- 48
Canım genelde laboquick veya innovita alıyor kızlar tydanKızlar lütfen cevap verir misiniz?
İlk kez ov. Testi alacağım hangi marka nereden alayım ne önerirsiniz?
Selam canım doktorun hangi gün yap dediyse o zaman vurKızlar merhaba ben günlerdir giremedim öncelikle gebe olanların gebeliği hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun ben bugün doktora gittim geçen hafta klomen içmiştim 3 yumurtam büyümüş 1 i 21 mm 2 tanesi 16 mm ovitrolle verdi bugün yapacağım ama yarını beklesem diğer ikisi de biraz daha büyür mü acaba
Bence doktorun değini yap canım.. bu arada döngüde kaç yumurtan vardı?Kızlar merhaba ben günlerdir giremedim öncelikle gebe olanların gebeliği hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun ben bugün doktora gittim geçen hafta klomen içmiştim 3 yumurtam büyümüş 1 i 21 mm 2 tanesi 16 mm ovitrolle verdi bugün yapacağım ama yarını beklesem diğer ikisi de biraz daha büyür mü acaba
Siz ne durumdasınız dpo kaçtı sizin test yaptınız mıOooh miiis arkadaşlarında varsa daha ne olsuun yaa ne güzel bir sürü yeyzesii vaarbelirtiler ne durumda var mı hala bulantı
Canım genelde laboquick veya innovita alıyor kızlar tydan
Canım hangisi daha verimli acaba , ben bu ay labo kullandım ilk kez ve pik gördüm reglden sonra innovita almayı düşünüyordumCanım genelde laboquick veya innovita alıyor kızlar tydan
5 vardı 3 ü büyümüşBence doktorun değini yap canım.. bu arada döngüde kaç yumurtan vardı?
Senın Bebıs varmıCanım genelde laboquick veya innovita alıyor kızlar tydan
Canım dpo yu nasıl sayıyoruz yumurtlama günü 1,2 şeklinde mi çatlama 1,2 şeklinde mi kimisi çatlamaya 0 demiş teSiz ne durumdasınız dpo kaçtı sizin test yaptınız mı
Bana doktor kürtaj olduğumda bugünü adet başlangıcın olarak say demişti ona göre takip etmiştimŞimdi ne zaman adet olurum onun peşindeyim. Çalışmalara tekrar başlamak istiyorum
Eki Görüntüle 3824274
Kızlar merhaba sizce pik mi
Sanırım pik biraz daha yakından çeker misinizEki Görüntüle 3824274
Beklemek o kdr zordukı 85 gun deli oldum adamında delı ettımŞimdi ne zaman adet olurum onun peşindeyim. Çalışmalara tekrar başlamak istiyorum
Regl olmanıza kaç gün varProdoctor aldım artık onda direk tek çizgi
5Regl olmanıza kaç gün var
Evet pik canım diğer kızlar da bi baksın
Ya çok iyi maşallah. Bende adet olunca doktorla başlayacağım sürece merak ettim. Ay ikiz olur belki5 vardı 3 ü büyümüş
Kuzum kürtaj yok bunda. Beta 5 in altına düşünce heralde adet başlayacakBana doktor kürtaj olduğumda bugünü adet başlangıcın olarak say demişti ona göre takip etmiştim
18. Gün pik gibi görünüyor değerlendir mutlakaEki Görüntüle 3824274