Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirdim balım belli olmaz deseydin sağlıklı mı değil mi deneyin yani
Cuma günü 9 gün oluyor geçen denemede 12 de pik gördüm denedım ama hatırlıyorum sankı oncesındede yapıldı sadece o gün degıldi pikten birgun sonra çatladı çünkü hangısınde tuttu anlamıyorum o kdr

Canım bak bir kızın var. Hiç evlat sahibi olamayan çabalayan insanlar var. Hepimiz çok güçlüyüz. İnşirah suresini aç bol bol dinle. Sakinleş ve denemeye devam et. Bunu bir görev gibi görme. Akışına bırak. Lütfen canım benim.

Streste yapar tabi. Sen şu an ne yaparsan yap olacak olan olacak. Sonuç değişmeyecek. Kendine günleri harap edene kadar yap gitsin canım.

Streste yapar tabi. Sen şu an ne yaparsan yap olacak olan olacak. Sonuç değişmeyecek. Kendine günleri harap edene kadar yap gitsin canım.
Kesinlikle haklısın korkunun ecele faydası yok yarın gidip kan veririm muhtemelen herşeyi belirti olarak düşünmekten kafayı yicem sanırım goguslerimde çok ağrımaya başladı sadece uçlari açıyordu şimdi komple ağrı var umarım bu kadar belirti kistten dolayı değildir. Rabbim isteyen herkese sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin banada ins.

Merhaba arkadaşlar .Bende geldim aranıza bir oğlum var 4,5 yaşında yeni bebiş istiyoruz , sanırım deneyeli 5 ay oldu. Şuan akıştayım ilk ay çok heveslendim falan ama şuan kalacağımı hissetmediğim için çok peşine düşmüyorum. Akıştayız, deniyoruz. Adetlerimle iyice düzensizleşti bu ay yine adet olmadım mesela. Doktora ne zaman gitmeliyim sizce

Hoş geldiniz
Test yaptınız mı bir de reglınız ne kadar gecikti ben 10 gün gecikince 11. Gün doktordayım

Hoş geldiniz
Test yaptınız mı bir de reglınız ne kadar gecikti ben 10 gün gecikince 11. Gün doktordayım
Normal döngüye göre 6 gün geciktim test yapmadım çünkü hep gecikiyorum maalesef ki. Kadın doğumcu da normal görüyor gecikmemi, gecikme için değilde bu gecikme haliyle 2. Çocuk tutma olasılığı düşük onun için bir önlemmi alsam beklemeden yapar mı birşeyler

Kız senin bat bugün değil miydi, sordum sabah görmedin heralde
Aşkım gerçekten görmedim kusura bakma. Regl olmadım sabah tekrar test yapıcam. Bu gün biriyle konuşurken başka bir şey olabilir mi acaba dedi ona baktırdım bir de bilmiyorum hayırlısı olsun artık

Tuzlu kahve tuzlu kahve shshhshshs kafa dağıtıyorum valla elimde telefon sen napıyorsun canım @papatya12a sende yazmıştım canım, sen de nasılsın
Bende altı üstü istanbul izliyordum benim çoçiko rüya mı gördü ne anlamadım çığlık çığlığa ağladı babasını da istemedi kaldı başıma yatırıyorum geri

Aşkım gerçekten görmedim kusura bakma. Regl olmadım sabah tekrar test yapıcam. Bu gün biriyle konuşurken başka bir şey olabilir mi acaba dedi ona baktırdım bir de bilmiyorum hayırlısı olsun artık
Yok canım estafurullah, benim de yarın, ben de yarın sabah test yapacağım. Ama gram ümidim yok inşallah seninki pozitif çıkar

Bende de Pembe beyaz lekeler oldu adetime iki gün kaldı bugünde sarı beyaz akıntılar geldi hamile olabilirmiyim diyorum çok istiyorum dilerim hayırlısıyla sağlıkla olur hamileyimdir

Canım benim bu genimde heterozigot ama benim doktorum bir daha gebelikte hemen başlayacağız kan sulandırıcı dedi
Benim doktorumda başlıycaz dedi yani iyi bi doktor bulana kadar 2-3 doktor gezmiş buldum hepsi iğne dedi ondan Allah nasip ederse hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik tutarsa olursa ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi çünkü bi ilaç süreci başlıycaz

`