Ay Allah yüzüme güldü de daha pik görmedimZaten sen değerlendiremezsen bizi kim test yağmuruna tutacakdeğerlendir de üçer beşer salla üstümüze hergün
Aşkım psikiyatriye gitmen lazım. Bende de yoğun anksiyete var hamilelikte güvenli ilaç başladı kullanıyorum hamile kalsam da sorun olmaz . Benimde bi kızım var onlar için iyi olmamız lazım bence git bi ilaç başlarsın sendeKızlar kaybım üstüne bu kimyasal da eklenince panik atak geçirdim. Pozitif kalmaya çalışıyorum ama vücudum sanırım artık alarm veriyor, panik atakla kendini gösterdi. Bir kızım var, ayakta kalmam gerek. Psikoloğa gitmekten de hiç haz etmiyorum, daha önce gittim, bilmediğim niye söylemiyor bana. Ne yapacağımı bilmiyorum. İyiyim dedim tüm gün kendi kendime ama panik atakla patladı
Canım senin için çok sevindim hayırlısı olsun…Canım ben şok. 658 geldi. Normal mi? Ayın 17sinde 33,6 ydı.
Benim bugün koyulaşmış senin niye öyle oldu kiii şimdiBenimde dün biraz daha koyuydu bugün sanki iyice açık anlamadım gitti
Canım ben psikolog değilim ama benzer disiplinlere sahip bir bölümden mezunum. O yüzden mesajını bir tık profesyonel açıdan yorumlamak istiyorum.Kızlar kaybım üstüne bu kimyasal da eklenince panik atak geçirdim. Pozitif kalmaya çalışıyorum ama vücudum sanırım artık alarm veriyor, panik atakla kendini gösterdi. Bir kızım var, ayakta kalmam gerek. Psikoloğa gitmekten de hiç haz etmiyorum, daha önce gittim, bilmediğim niye söylemiyor bana. Ne yapacağımı bilmiyorum. İyiyim dedim tüm gün kendi kendime ama panik atakla patladı
Selam canım iyiyiz çok şükürSelam kızlar nasılsınızzz bugün aşırı yoğundum giremedim buralaraaa
Amın canım Rabbım ısteyen herkese gönlünce versın kımsenın kucağını boş koymasınKuzum kaybın için çok üzgünüm ama daha güzel günlerde sağlıklı bir şekilde gebelik yaşayacağından eminimRabbim gönlünden geçeni versin tez zamanda sağlıkla huzurla kolaylıkla
Evet burda okuduğum herkes her gün yapmısAy kızlar vallahi bugün 17.30 da vurdum ovitrelle yi 36 saat sonra ilişki önemmli dedi doktor ama ben bugünden itibaren her gün yapalım diyorum shshhs
İnan öyle bir stresliyim ki korkudan kan vermeye gitmiyorum 4 5 gündür uykularda haram uyuyamıyorum uyusam da bı anda uyanıyorum sanki uyuyan ben değilmişim gibi sabaha kadar en az 3 4 defa uyanıyorum bilmiyorum bu stresmi böyle yaptıİhtimal var gibi görünüyor canım. Kan versene hemen. Strese sokmadan kendini öğrenmiş olursun.
Ahh canım benim vücut stresin artmış sen ne kadar kontrollü gitmeye çalışsan da belli ki o stres patlak verdi. Günde 15 dk yarım saat nefes egzersizleri yapıver ve seni gevşetecek bitki çayları içiver. İstersen yazarak içini dök. Ve kesinlikle günlük yarım saat kırk dk lık seri yürüyüşler de çok iyi gelir. İnşaAllah geçecektir bazen farkında olalım olmayalım vücut stresi algılıyor ve tolere edemiyor. Hatta biz kendimizi rahat sanarken bile vücut stresimiz yüksek olabiliyor. Duygusal olarak zor bir dönemden geçtin hormonlar da devrede. İnşaAllah geçecektir en kısa zamandaKızlar kaybım üstüne bu kimyasal da eklenince panik atak geçirdim. Pozitif kalmaya çalışıyorum ama vücudum sanırım artık alarm veriyor, panik atakla kendini gösterdi. Bir kızım var, ayakta kalmam gerek. Psikoloğa gitmekten de hiç haz etmiyorum, daha önce gittim, bilmediğim niye söylemiyor bana. Ne yapacağımı bilmiyorum. İyiyim dedim tüm gün kendi kendime ama panik atakla patladı
Selametle dön canım.Ay Allah yüzüme güldü de daha pik görmedimkocamın yanında uyuyacağım yarın gece inşallah
Bence bunuda degerlemdor ben anlamıyordum böylede boş gecmemıstım Bızımkı hasta hafta sonuna ıyıles dedımYarın pik görürüm gibi duruyor kızlar bakın
Çok şükür evladın var üzme kendını bence dıcem ama elde olmuyor bıraz kafanı dağıtmaya çalışKızlar kaybım üstüne bu kimyasal da eklenince panik atak geçirdim. Pozitif kalmaya çalışıyorum ama vücudum sanırım artık alarm veriyor, panik atakla kendini gösterdi. Bir kızım var, ayakta kalmam gerek. Psikoloğa gitmekten de hiç haz etmiyorum, daha önce gittim, bilmediğim niye söylemiyor bana. Ne yapacağımı bilmiyorum. İyiyim dedim tüm gün kendi kendime ama panik atakla patladı
Kimi tekrarlıyor ben hiç tekrarlamıyorum açıkcasıAkşam tekrarlamama gerek var mı testi
Değerlendirdim balımBence bunuda degerlemdor ben anlamıyordum böylede boş gecmemıstım Bızımkı hasta hafta sonuna ıyıles dedımdedı günlerdir yapmıyoruz ne yapım regl bıttıde son kahve akıntı geldıgı ıcın kendımı halen bıtmemıs hıssedıyorm:) sağlıklı olmaz sperm dıyor
Selam balım valla soğuklar geldi dondum dışarıda sen nasılsınSelam kızlar nasılsınızzz bugün aşırı yoğundum giremedim buralaraaa
Evet 4 haftalıkHamileydinizndemi