Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kaybım üstüne bu kimyasal da eklenince panik atak geçirdim. Pozitif kalmaya çalışıyorum ama vücudum sanırım artık alarm veriyor, panik atakla kendini gösterdi. Bir kızım var, ayakta kalmam gerek. Psikoloğa gitmekten de hiç haz etmiyorum, daha önce gittim, bilmediğim niye söylemiyor bana. Ne yapacağımı bilmiyorum. İyiyim dedim tüm gün kendi kendime ama panik atakla patladı

Zaten sen değerlendiremezsen bizi kim test yağmuruna tutacak değerlendir de üçer beşer salla üstümüze hergün
Ay Allah yüzüme güldü de daha pik görmedim kocamın yanında uyuyacağım yarın gece inşallah

Aşkım psikiyatriye gitmen lazım. Bende de yoğun anksiyete var hamilelikte güvenli ilaç başladı kullanıyorum hamile kalsam da sorun olmaz . Benimde bi kızım var onlar için iyi olmamız lazım bence git bi ilaç başlarsın sende

Canım ben şok. 658 geldi. Normal mi? Ayın 17sinde 33,6 ydı.
Canım senin için çok sevindim hayırlısı olsun…
Bence bir sıkıntı çıkmayacak, hatta bir daha ki sefere hatta keseyi göreceksin :)

Canım ben psikolog değilim ama benzer disiplinlere sahip bir bölümden mezunum. O yüzden mesajını bir tık profesyonel açıdan yorumlamak istiyorum.
Hiç birimiz zor durumlarda pozitif olmak zorunda değiliz tam tersine yas tutmak istiyorsan tutmalısın bence. Şimdi danışana psikososyal destek veren hiç birim şunu yap bunu yap demez direk çünkü psikososyal desteğin amacı danışanın kendine kötü gelen veya iyi gelecek şeyi doğru soru ve yöntemlerle fark ettirmektir. Siz bunları fark ettikten sonra durum üzerine değerlendirme yapılır. Biz danışanlar da her önümüze gelen psikologla enerjimiz uyuşmak zorunda değil. kendinize iyi gelen enerjinizin uyuşacağı bir psikolog bulduğunuzda eminim kendinizi daha iyi hissedersiniz. Ayrıca panik atak bazen çok olumsuz sonuçlar doğurabiliyor lütfen bunu yabana atmayın.

Ay kızlar vallahi bugün 17.30 da vurdum ovitrelle yi 36 saat sonra ilişki önemmli dedi doktor ama ben bugünden itibaren her gün yapalım diyorum shshhs

Kuzum kaybın için çok üzgünüm ama daha güzel günlerde sağlıklı bir şekilde gebelik yaşayacağından eminim Rabbim gönlünden geçeni versin tez zamanda sağlıkla huzurla kolaylıkla
Amın canım Rabbım ısteyen herkese gönlünce versın kımsenın kucağını boş koymasın

İhtimal var gibi görünüyor canım. Kan versene hemen. Strese sokmadan kendini öğrenmiş olursun.
İnan öyle bir stresliyim ki korkudan kan vermeye gitmiyorum 4 5 gündür uykularda haram uyuyamıyorum uyusam da bı anda uyanıyorum sanki uyuyan ben değilmişim gibi sabaha kadar en az 3 4 defa uyanıyorum bilmiyorum bu stresmi böyle yaptı

Ahh canım benim vücut stresin artmış sen ne kadar kontrollü gitmeye çalışsan da belli ki o stres patlak verdi. Günde 15 dk yarım saat nefes egzersizleri yapıver ve seni gevşetecek bitki çayları içiver. İstersen yazarak içini dök. Ve kesinlikle günlük yarım saat kırk dk lık seri yürüyüşler de çok iyi gelir. İnşaAllah geçecektir bazen farkında olalım olmayalım vücut stresi algılıyor ve tolere edemiyor. Hatta biz kendimizi rahat sanarken bile vücut stresimiz yüksek olabiliyor. Duygusal olarak zor bir dönemden geçtin hormonlar da devrede. İnşaAllah geçecektir en kısa zamanda

Yarın pik görürüm gibi duruyor kızlar bakın
Bence bunuda degerlemdor ben anlamıyordum böylede boş gecmemıstım Bızımkı hasta hafta sonuna ıyıles dedım dedı günlerdir yapmıyoruz ne yapım regl bıttıde son kahve akıntı geldıgı ıcın kendımı halen bıtmemıs hıssedıyorm:) sağlıklı olmaz sperm dıyor

Çok şükür evladın var üzme kendını bence dıcem ama elde olmuyor bıraz kafanı dağıtmaya çalış

Değerlendirdim balım belli olmaz deseydin sağlıklı mı değil mi deneyin yani

`