Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrılı derken vajinusmusmuydunuz biraz bende tam içine alamıyorum anestol aldım denicem ama korkuyorum hamileliğe engel olurmu anestol
evet tam olarak öyleydim doktor bana anestol ile çocuk düşünüyorsan yapma demişti ama ben mecbur onunla yapıyordum çok şükür sağlıklı bir hamilelikti şimdi 5 yaşında

artımed ile yaptığım test sanırım yanlıştı çünkü frelly işe bu sabah yaptım negatif çıktı artık çıkmaz sanırım bu ay da olmadı

Günaydın kızlar yaklaşık 2 haftadr yokum gelismelerden haberdar değilim hamiş olduğunu öğrenenlere Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, bu iki haftada biraz düşündüm ve iki ay zaman verdim kendime kilo vermek istiyorum 10 kilo civarı gittigi kadar gitsin diye düşünüyorum bu arada bebiş denemelerine ara veriyorum iki aylık . Sizleri cok seviyorum yaklasık 3 ay boyunca eksiksiz okudum buradaki konuşmaları hepiniz ayrı ayrı çok tatlı ve özel anneler olacaksınız

@doriath kuzum beni listeden cikartabilirsin sonra geldigimde yeniden yazarim ben Allah izin verirse

Gerçekten mi? Neydi takviyeler acaba yazabilir misin?

Kızlar günaydın dpo9 10 olması lazım bat tarihim 28 Eylül test yaptım negatif çıktı testleri ekliyorum erken mi yaptım acaba @ilkbahaar canımm ben dayanamadım yaptım test kızlar ne diyorsunuz burdan döner mi bi bakabilir misiniz testlerime

Eklentiler

• IMG_3298.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3296.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 25
Canım hangisi daha verimli acaba , ben bu ay labo kullandım ilk kez ve pik gördüm reglden sonra innovita almayı düşünüyordum
Canım günaydın ben sadece labo kullandım sonra da almadım sen bilirsin ikisi de iyi sadece innovitayı yapıştırarak takip etmek kolay diyorlardı

Bebeğim günaydın
Belki dpo12de görürsün dönebilir tabiki yükselmemiştir belki yeterince

Günaydın canım
Kendine vakit ayırmaya karar vermişsin ne kadar güzel her şey daha güzel olacak senin için inanıyorum
Eğer gelirsen biz buradayız

artımed ile yaptığım test sanırım yanlıştı çünkü frelly işe bu sabah yaptım negatif çıktı artık çıkmaz sanırım bu ay da olmadı
Bebişim artimed freely days doctor almayın hem paranıza hem umudunuza yazıkkk
Eğer imkanın varsa Bebetime Awox predictor prodoctor alabilirsin daha doğru sonuçlar veriyor

Kızlar Günaydın moralim iyice bozulmaya başlıyor
11. Gün gecikme doktoruma perşembe giderim dedim bu hafta full dolu ya doktorumla aramdan baya mesafe var üstelik, araçla bir saatten fazla araçsız 2 saatten fazla.
Bende yaşadıklarımdan ötürü açıkçası başka bir kadın doğumcuya gidip kafamı karıştırmak istemiyorum, mesaj attım doktoruma hocam beni aradan alabilir misiniz diye ?

Ben hayatımda ilk kez böyle bisey yaşıyorum 11 gün gecikme
Sizce bir gebelik daha yapayım mı acaba diyorum aşırı gebelik belirtileri hissettim ondan mı gecikti bu kadar ya.
Resmen tüm belirtileri yaşadım

Kızlar günayyydınnn
gunaydın canısı cuma gelsınde heyecanlandım yanlız bazen korkuyorum ben 9+4 de kötü surec yasadım kocamla papaz olduk aynı evde kaldık 30 gun oda raporlu bende ben duştan cıkarken dustum ayagım sakatlandı ustune esımın boyun fıtıgı patladı acıl amelıyat oldu hersey kokuyordu esımde kokuyordu devamlı mıde kazınttısı kreker yıyıp duruyordum yanda abım var orda yıyordum evde asla yıyemıyordum esım bana bılerek yapıyorsun sevmıyorsun benı dıye trıpten trıbe gırdı evlılk bıle sallandı aıleler gırdı bı ton olay tartısmalar ( aklıma gelıyor umarım akıllanmısızdır ozellıkle esler daha anlayıslı olmalı benımkı bebek gıttıkten sonra akıllandı cunku benımde huyum 360 derece degıstı ıyı davrandım gıdınce esıme hormonlar cok kotu edıyor kızlar ınsallah en hafıf sekılde atlatırız saglıkla

Sanırım dün bir patlama yaşadım artık, bastırılmış duygularım gün yüzüne çıktı. Devlet hastanesine mi gidiyorsun? Oradaki doktorlar nasıl acaba? Özele para vermek istemiyorum, dünyanın parasını döktüm bu süreçlerde zaten.

`