Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahCanım ben şok. 658 geldi. Normal mi? Ayın 17sinde 33,6 ydı.
evet tam olarak öyleydim doktor bana anestol ile çocuk düşünüyorsan yapma demişti ama ben mecbur onunla yapıyordum çok şükür sağlıklı bir hamilelikti şimdi 5 yaşındaAğrılı derken vajinusmusmuydunuz biraz bende tam içine alamıyorum anestol aldım denicem ama korkuyorum hamileliğe engel olurmu anestol
Günaydııınİnşallah canım, haberleşelim sabahsenin başka çocuğun var mıydı
test mi yaptınGünaydıııntekrar negatif regl olmayı bekliyorum artık
Gerçekten mi? Neydi takviyeler acaba yazabilir misin?Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Eşimde sperm sayısında sıkıntı yoktu ama ileri hareket çok düşüktü. Morfoloji %1 di. Doktor takviye gıda verdi normalde 3 ay kullanıp test vermesi gerekiyordu 1.5-2 ay sonra test verdik her şey normale döndü doktor da çok şaşırdı.
Canım günaydın ben sadece labo kullandım sonra da almadım sen bilirsin ikisi de iyi sadece innovitayı yapıştırarak takip etmek kolay diyorlardıCanım hangisi daha verimli acaba , ben bu ay labo kullandım ilk kez ve pik gördüm reglden sonra innovita almayı düşünüyordum
Günaydın canım hayır yok henüzSenın Bebıs varmı
Günaydın bebişimGeçmiş olsun canım
inanır mısın bende şimdi bakabiliyorum
Bebeğim günaydınKızlar günaydındpo9 10 olması lazım bat tarihim 28 Eylül test yaptım negatif çıktı testleri ekliyorum erken mi yaptım acaba @ilkbahaar canımm ben dayanamadım yaptım test kızlar ne diyorsunuz burdan döner mi bi bakabilir misiniz testlerime
Günaydın canımGünaydın kızlar yaklaşık 2 haftadr yokum gelismelerden haberdar değilim hamiş olduğunu öğrenenlere Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, bu iki haftada biraz düşündüm ve iki ay zaman verdim kendime kilo vermek istiyorum 10 kilo civarı gittigi kadar gitsin diye düşünüyorum bu arada bebiş denemelerine ara veriyorum iki aylık . Sizleri cok seviyorum yaklasık 3 ay boyunca eksiksiz okudum buradaki konuşmaları hepiniz ayrı ayrı çok tatlı ve özel anneler olacaksınız
@doriath kuzum beni listeden cikartabilirsin sonra geldigimde yeniden yazarim ben Allah izin verirse
Bebişim artimed freely days doctor almayınartımed ile yaptığım test sanırım yanlıştı çünkü frelly işe bu sabah yaptım negatif çıktı artık çıkmaz sanırım bu ay da olmadı
Bakalım canım bir kaç gün sonra tekrarlarımBebeğim günaydın
Belki dpo12de görürsün dönebilir tabiki yükselmemiştir belki yeterince
Erxper diye bir takviye kullandı doktor tavsiyesi ile bir üroloji doktoruna danışın bi araştırın isterseniz.Gerçekten mi? Neydi takviyeler acaba yazabilir misin?
gunaydın canısı cuma gelsınde heyecanlandım yanlız bazen korkuyorum ben 9+4 de kötü surec yasadım kocamla papaz olduk aynı evde kaldık 30 gun oda raporlu bende ben duştan cıkarken dustum ayagım sakatlandı ustune esımın boyun fıtıgı patladı acıl amelıyat oldu hersey kokuyordu esımde kokuyordu devamlı mıde kazınttısı kreker yıyıp duruyordum yanda abım var orda yıyordum evde asla yıyemıyordum esım bana bılerek yapıyorsun sevmıyorsun benı dıye trıpten trıbe gırdı evlılk bıle sallandı aıleler gırdı bı ton olay tartısmalarKızlar günayyydınnn
Sanırım dün bir patlama yaşadım artık, bastırılmış duygularım gün yüzüne çıktı. Devlet hastanesine mi gidiyorsun? Oradaki doktorlar nasıl acaba? Özele para vermek istemiyorum, dünyanın parasını döktüm bu süreçlerde zaten.Aşkım psikiyatriye gitmen lazım. Bende de yoğun anksiyete var hamilelikte güvenli ilaç başladı kullanıyorum hamile kalsam da sorun olmaz . Benimde bi kızım var onlar için iyi olmamız lazım bence git bi ilaç başlarsın sende