Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma doktorum çağırdı. İlk ultrasonu yapacak. benim ilk kaybımda bebeğimin kalbi yavaş atıyordu. Sonra düşük oldu zaten. Önce kalbini duymak istiyorum :)
Anladım canıım sağlıkla ilerler inşallah

Eşim dışarı çıkar çıkmaz ayaklarımdan beni kaldırdı ve silkeledi
Ben öyle şeylere inanmıyorum ya doktorları dinleyince bilimsel bir karşılığı yok ama halk arasında yapılıyor yarar sağlayacak bir konu yok sonucunda direk içerde gidiyorlar isterseniz 1-2 dk yatar pozisyonda durun durmasanızda olur diyorlar

Oooh miiis arkadaşlarında varsa daha ne olsuun yaa ne güzel bir sürü yeyzesii vaar belirtiler ne durumda var mı hala bulantı
Bulantı azaldııı çok şükür ama hala yediğimden tat alamıyorum dışarıda yemek daha güzel evde sen yapmasan bile yiyemiyorsun uyku çooookkk yorgunluk sınırsızzz evet teyzeleri birsürüüüü her şehirde biraz biraz varr

Canım senin testte ne zaman çıkmıştı

@doriath nerde bakim

Sen de iyi ol inşaAllah canım en kısa zamanda. Allah’ım gücünü kuvvetini sağlığını artırsın inşaAllah
Amin ablamm rabbim hemencecik sana da nasip etsinnn seni gerçekten önemsiyorum ve mutlu olmanı istiyorum rabbim seni çok çok çok mutlu etsin birsürüüüüüü hemde

Ahhh keşkeeee aşko Türk okulu yok tatil amaçlı gittik işte Bizimde düdüğümüz çalardı hahahahahah
Hahhahahhaha tabi canım boru değil bu düdüükanladım aşkoo Türkiyede de olur yapta sevelim

Önceden belirti yok diye sızlanırdın şimdi var diyeuzan dinlen bolca aşkıım yapacak bir şey yok inşallah bu süreçler geçer prime döneme geçersin aşkıım

`