Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Benim De bat 28 21 Eylül de kan verdim negatif

Canım bazen öyle ufak tartışmalar çatırdamalar olabilir tuzu biberi diye düşünelim kötü düşünme kötü bir şey yaşamayacaksın bence her şey farklı olacak bir öncekinden güzel düşün güzel olsun

benimde 27 eylül bat benimde testlerim böyle sizinki hangi marka

Eklentiler

• IMG_4714.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 2291d5b0-e654-4f67-9190-9b05e7016d1f.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 39
canım senin durum ne oldu. doktora gidecektin en son adet olmamıştın var mı bir gelişme
Bebeğim benim durumum şöyle regl olmadım doktora gittim beta negatif. Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş. Bu sebeple ilaç verdi ilaç bitince regl olacaksın ikinci veya üçüncü gün gel detaylı bakalım dedi bu arada hormonlarım normal çıktı herhangi bir problem görünmüyor ama detaylı bakacağım dedi
Sol yumurtalık’ta Pcos görüntüsü var dedi aslında benim reglim çok düzenliydi hiç gecikme olmazdı bir kere gecikti ve bunları öğrendim
Bu durumun herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi 56 kg olduğum için kilo ver diyemedi bende durumlar şimdilik böyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bebeğim geçmiş olsun
11 gün biraz fazla olmuş dediğin gibi aslında farklı bir hekim görüşü almak iyi olabilir
İstersen gebelik testi yap ama 11 gün gecikmeyle çıkması gerekirdi diye düşünüyorum
Şahsi fikrim bu esnada bir hekime git doktor randevun gelene kadar başka bir doktorun da görüşüne al şifayı nereden bulacağımız belli olmuyor bazen

Ahahahha canım test çekiyo bu değişik bir bağımlılık
Ha ha :) Kız ben Ekimde tüp bebek başlayacaktım. Evde eskiden kalma test buldum. Çöpe atacaktım. Çiş yapayım da atayım dedim O seviye bağımlılık. Ben şok hamileliğimi öğrendim. Düne kadar her gün yine test yaptım.

Günaydın canım
Kendine vakit ayırmaya karar vermişsin ne kadar güzel her şey daha güzel olacak senin için inanıyorum
Eğer gelirsen biz buradayız
Teşekkür ederim canım benim Hepimiz için iyi gelsin bu zaman sizide bebislerinize kavuştursun insallah

Teşekkür ederim canım benim Hepimiz için iyi gelsin bu zaman sizide bebislerinize kavuştursun insallah
İnşallah canım Rabbim gönlümüzden geçen bütün dualarımızı kabul etsin
Ama unutma hepimiz genciz güzeliz çıtırız sağlıklıyız ve en önemlisi deliyiz
Kendini çok kapatmamaya çalış kocaman seviliyorsun

Sizde ben görüyorum ya hayırlı olsun canım tebrikler benim prodoctor marka idi
evet işte farklı markalar yalancı pozitifte veriyor diye şikayet çok var umutlanmak istemedim sabah frelly marka negatif ti ilk idrarla yapmıştım

Doğal yoldan mı oldu canım ? Ne zamandır deniyorsunuz ?

AMh kaç çıktı canım ?

`