- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
Akıntı göğüs krampları var bende de bi de kasılarımda yumurtlamadan sonra üç dört gün regk ağrısı vardı bugün mide bulantısı oldu yani bu belirtilere rağmen testimin negatif çıkmasına inanmıyorum
Gerçekten öyle ya ama bizde erken mi davranıyoruz acaba bilemiyorum kafam çok bulanıkAkıntı göğüs krampları var bende de bi de kasılarımda yumurtlamadan sonra üç dört gün regk ağrısı vardı bugün mide bulantısı oldu yani bu belirtilere rağmen testimin negatif çıkmasına inanmıyorum
bütün hepsi birebir dpo günlerine kadar bende oldu ve gebeyim. çok şaşırdım birebir herşey aynı.7-8-9 dpo beyaz akıntım var dpo 4-5 ten beri göğüslerim acıyor dpo 1-4 arası kasık ağrım oldu bide baş dönmelerim var bacak ağrısı falan sende varmı
Fotoğrafta tam çıkmıyor :) Çıplak gözle görülüyor canım. Çünkü çok erken çıktı. Çok hayalet gibi.ben ıkıncı cızgı gormuyorumbu testlerı anlamıyorum net bellı olmadıgı surece
Yok canım. Eşim burada çalışıyor. Bende home office çalıştığım için eşimin yanındayım. Bakü çok güzel mutlaka gelin.Sen Azerbaycanlı mısın canım Bakü nasıl bizde 2-3 gün gezmek istiyoruz da konudan bağımsız
ben reglime 6 gün kala beta 17 çıktı canım.Kızlar kan testinde kaç gün kala çıkıyor hamilelik betası , yani 1 hafta kala negatifse sonra da da aynı şekilde mi oluyor pozitife dönmesş adet geçince falan olur mu bir umut sklsld
Dpo10 oldum balıımaşkuşşş dpo kaç oldun
Ne gece kuşusu aşko akşam oldum mu tavuklar gibi uyuyorumSen nerelerdesin gece kuşu mu oldun
Bu belirtilere göre hamilelik olabilir canım test yapsan?kızlarr lütfen cevap veriin
Sizin durum bizden iyi. Denemekten zarar gelmez dene valla. Ben hep bugüne kadar 1 boş bırakarak yaptım. İlk defa her gün yaptık. Tabi birde silkelendimCanım bizde 1,5 sene oldu. 1 düşük oldu.
Toplam sperm 380 milyon
Hareketlilik %39
İleri hareket %13
Yerinde hareket %17
Hareketsiz %71
Morfoloji %4
Ben geçen ay yumurtlama öncesi 2 günde 1 sonra 3 gün artarda oldu. Ama olmadı
Bu ayda aynı şekilde yaptık bekliyorum. Hergun yapınca hareket düşüyor diyorlar bilmiyorum. Senin yöntemimi denesem acaba …
O niye kıızzNe gece kuşusu aşko akşam oldum mu tavuklar gibi uyuyorum
Hiç bir şey yapmadım canım. Dediğim gibi ilk defa bu ay adet biter bitmez her gün yaptık. Ayaklarımı ve kalçam dahil havaya kaldırdık 20 dk.maşallah bizimde sizin gibi eşimde ileri hızda problem vardı. benimde sağ tüp tıkalı deniyoruz olmuyor. siz ekstra bir şey yaptınız mı ben de 39 yaş
Bazen belirti beklediğimiz için vücut sinyal veriyor tetikliyor olabilir canımGerçekten öyle ya ama bizde erken mi davranıyoruz acaba bilemiyorum kafam çok bulanık
Yaaa bana umut verdiniz çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdirbütün hepsi birebir dpo günlerine kadar bende oldu ve gebeyim. çok şaşırdım birebir herşey aynı.
dpo1-4 te kasık ağrısı olunca hatta üşüttüm sandım çünkü bu kadar erken olmaz diye düşünmüştüm. inşallah sende gebesindir
Hahahah Arabistandayım şimdi Türkiye’deO niye kıızzgecelere akardın bir ara
Canım benim tek belirtim göğüs hassaiyetiydi. Şuan çok idrara çıkıyorum ve akıntım var. Kasığımda batma da var.kızlarr lütfen cevap veriin
Hemen arabistana dön aşkıım orada bebek yap geeelHahahah Arabistandayım şimdi Türkiye’deorda daha pozitiftim
Evet heyecandan sürekli en ufak şeyi belirti sanabiliyoruz bir an önce 3-4 gün geçse de sonuca bağlansaBazen belirti beklediğimiz için vücut sinyal veriyor tetikliyor olabilir canım
Sende mi hamile fotosu koysan artıkCanım benim tek belirtim göğüs hassaiyetiydi. Şuan çok idrara çıkıyorum ve akıntım var. Kasığımda batma da var.
Cuma doktorum çağırdı. İlk ultrasonu yapacak. benim ilk kaybımda bebeğimin kalbi yavaş atıyordu. Sonra düşük oldu zaten. Önce kalbini duymak istiyorum :)Sende mi hamile fotosu koysan artık
İnşallah güzel sonuçlar alınır canıım ben beklemedeyim şu anEvet heyecandan sürekli en ufak şeyi belirti sanabiliyoruz bir an önce 3-4 gün geçse de sonuca bağlansa