Eşim dışarı çıkar çıkmaz ayaklarımdan beni kaldırdı ve silkeledi
Sayalım aşkoo birlikteeDepolar başladı he ne güzel geçen ay bende sayıyordum
@doriath nerde bakim
Sökülmedin mi sen daha aşkimYa kızlar kırmızı değil böyle kahverengi geliyor az az gelmiş normal mi
İnşallah sebebi o dur canımGerçekten öyle ya ama bizde erken mi davranıyoruz acaba bilemiyorum kafam çok bulanık
Ben regldan sonra hala olmadım bu arada ovulasyon testi almak istiyorum birde onunla deneyeceğimBiz seninle önümüzdeki ay yumurtlamadır battır sayarız yine
sen hamile misinCanım benim tek belirtim göğüs hassaiyetiydi. Şuan çok idrara çıkıyorum ve akıntım var. Kasığımda batma da var.
negatif görmekten çok korkuyorum şimdi belli olur mu kiBu belirtilere göre hamilelik olabilir canım test yapsan?
Bende de var biraz test önceki aylardan, bu ay yumurtlama yaklaşınca yapacağımBen regldan sonra hala olmadım bu arada ovulasyon testi almak istiyorum birde onunla deneyeceğim
Ya canım yok kahverengi geldi azıcık o kadarSökülmedin mi sen daha aşkim
Olur canım erken gebelik testiyle öğrenebilirsin ama beklemek istersen bir şey diyemem canımnegatif görmekten çok korkuyorum şimdi belli olur mu ki
En iyisi awox canımkızlar prodoctor mu avox mu
Sökülür inşallah bir an önce belki bir kaç güne geliyorumun habercisiidirYa canım yok kahverengi geldi azıcık o kadar
Bende evlendikten sonra döngüm şaştı canım, adet günümün sayısı bazen artıyor bazen azalıyor bendee bilemiyorumKızlar selam. Nasılsınız ben adet olunca morel sıfırdı girmedim hic umarım isteyen bekleyen güzel haberler almıştırben 22 sinde adet oldum bugün akşama doğru kesildi anlamadığım şekilde az az geliyor normal 3 bucuk gün felan sürerdi 4 5 gün hafif hafif biterdi fikri olan varmı
1 bucuk senedir evliyim hic böyle olmadı bu ay böyle oldu şaşırdım hayırlısı canımBende evlendikten sonra döngüm şaştı canım, adet günümün sayısı bazen artıyor bazen azalıyor bendee bilemiyorum