- Emoji Skoru
- 124
- Puanlar
- 18
Ne dedi doktorun?Enfeksiyon kaynaklı da olabilirmiş, bugün dr.a sorucam bakalım ne diyecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dedi doktorun?Enfeksiyon kaynaklı da olabilirmiş, bugün dr.a sorucam bakalım ne diyecek.
Maşallah çok sevindimnstye ne zaman başlanıyormuş bir şey dediler miii?
Teşekkür ederimMaşallah çok sevindimnstye ne zaman başlanıyormuş bir şey dediler miii?
Bebek büyüdüğü için böyle ağrılar normal dedi. Biraz da iri gidiyor benimki. Aşağıya baskı yaptığı içinmiş.Bel ağrısı da çok yoğundu bugün benim. Normal gördü.Ne dedi doktorun?
Benim bahsettiğim gibi işte, baskıdan dolayı böyle ağrılar normalmiş, ama akıntı, idrarda yanma vs varsa bir tahlil yaptırıp enfeksiyon ihtimaline de bakmak gerekirmiş. Dr kontrolün ne zaman? Ben dün gittim ve aynı durumu sordum. Bebek büyüdüğü için böyle ağrılar normal dedi dr.İyi akşamlar kızlar benimde ara sıra vajinada ağrım oluyor daha doğrusu dudak kısımlarında batma gibide huzursuz eden baskı hissi gibide tam tarif edemiyorum özellikle ayakta kalırsam daha çok oluyor buna benzer birsey yaşayan var mı neden olabilir acaba
Anladım, ben bir de eğilince iç bacaktan kuvvet alıyorum bu yüzden alt bölgede baskı olustu sanırım ama ağrı bazen o kadar ağırlaşıyor ki sanki yeni doğum yapmışım gibi ilginç bir ağrı.Bebek büyüdüğü için böyle ağrılar normal dedi. Biraz da iri gidiyor benimki. Aşağıya baskı yaptığı içinmiş.Bel ağrısı da çok yoğundu bugün benim. Normal gördü.
Akıntı hiç olmadı bende hamilelikte neden bilmiyorum öncesinde daha çoktu mesela yanma vs dönem dönem oldu bir iki gün geçti haziranda tahlilde vermiştim ciddi birşey çıkmadı enfeksiyon vs ağustos 8 de kontrol şuan 32. Haftadayım daha hiç nst ye de girmedimBenim bahsettiğim gibi işte, baskıdan dolayı böyle ağrılar normalmiş, ama akıntı, idrarda yanma vs varsa bir tahlil yaptırıp enfeksiyon ihtimaline de bakmak gerekirmiş. Dr kontrolün ne zaman? Ben dün gittim ve aynı durumu sordum. Bebek büyüdüğü için böyle ağrılar normal dedi dr.
Ben düşünüyorum canım 32. Haftayı görelim sonrasın RSVyi konuşuruz dedi doktorum. Biraz bizim isteğimize bağlı oluyor sağlık bakanlığının aşı takviminde yokmuş ama bebeği doğduktan sonra ilk 6 ayında RSV gribe karşı koruyormuş o yüzden haftaya gittiğimde soracağım (haftaya 32 oluyoruz)Kızlar ya RSV aşısı yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı?
32 den sonra alır zaten nts ye dr bana da bir sonraki kontrolde girceksin dedi.Akıntı hiç olmadı bende hamilelikte neden bilmiyorum öncesinde daha çoktu mesela yanma vs dönem dönem oldu bir iki gün geçti haziranda tahlilde vermiştim ciddi birşey çıkmadı enfeksiyon vs ağustos 8 de kontrol şuan 32. Haftadayım daha hiç nst ye de girmedim
Ben dünkü kontrolümde yaptırdım, herhangi bir yan etki görmedim.Kızlar ya RSV aşısı yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı?
Siz baş aşağı döndüğünü anlayabildiniz mi. Son zaman mesaneye çok baskı ve acı hissediyorum. Bunun nedeni pozisyon değiştirmesi olabilir miİyi hafta sonları herkesedün 33. Hafta kontrolümüz vardı. Her şey yolunda
45 cm, 2200 gr civarında. Asla yüzünü göremedik plasenta önde olduğu için kapatıyor, boşlukları da eliyle kapatıyor sağolsun
bizim kız baş aşağı dönmüş (makattı en son). Bir sonraki kontrol 35te, nst ye başlayacağız. Sonrasında 10 günde bir kontrol dedi doktorumuz.
Ben mesanede baskı acı hissetmedim ama şöyle tahmin ettim. kaburgalarıma ciddi baskı oluyor, bazen baya acıtarak vuruyor. Heralde kafası ve elleriyle değil ayaklarıyla vuruyor diye düşünmüştüm, öyle çıktı.Siz baş aşağı döndüğünü anlayabildiniz mi. Son zaman mesaneye çok baskı ve acı hissediyorum. Bunun nedeni pozisyon değiştirmesi olabilir mi
E nabızda hangi sekmeden açılıyor burası, ben bulamamıştım daha önce. Aynı şekilde ben de hafta hesabı yapmaktayım. Siz de 32 gösteriyorsa benim 34 bile olabilirKızlar iyi haftalar. Benim SAT 22 aralık. Yani bugün tam 31+0'dayım ama e nabızda 32. hafta görünüyor. Ben haftaya gidip çalışabilir raporu alacaktım ama bu e nabızda 32. hafta görünmesi beni endişelendirdi acaba yanlışlıkla süreyi geçirir miyim diye. Sizin e-nabızda da böyle bir sorun var mı?Eki Görüntüle 3808091
Sol üstte akıllı asistan diye bir sekme var. Orada ikinci üçüncü başlıkta gebelik takibi yazan yerE nabızda hangi sekmeden açılıyor burası, ben bulamamıştım daha önce. Aynı şekilde ben de hafta hesabı yapmaktayım. Siz de 32 gösteriyorsa benim 34 bile olabilir![]()
Hemen bakıyorum teşekkürlerSol üstte akıllı asistan diye bir sekme var. Orada ikinci üçüncü başlıkta gebelik takibi yazan yer