- Emoji Skoru
- 241
- Puanlar
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi o zaman, umarım erken gelicem demez içerdeki:)Aktarabiliyoruz seminere katılınca işe başlamış oluyoruz eylül seminerleri her zaman okulda olur
Eylül'ün 3.haftası 39 haftalık oluyorum. 32 de rapor alırım yine tatilde de olsak 37 Eylül ilk haftaya denk geliyor. Sonrasını da umarım aktarabilirim.hocam 32 de rapor alıp 37 . haftaya kadar calısıyoruz o 32-37 arasındaki haftayı da doğum sonuna aktarıyoruz
Siz eylülün 3. haftasında kaçıncı haftada olcaksınız o önemli mesela 38,39,40 ise zaten calısamassın 37 e kadar calısabilir raporu alıyoruz.
Ben de geçen hafta 27ydim, 1 ay sonra gel dedi. Endişe etme herşey yolunda demek ki, 32 sen sonra sıklaşıyor kontroller.Merhaba maşallah bebeğine acaba kaç haftalık oldun? Ben 27+0 da gittim artık ne sıklıkla gelmem gerek diye sordum 32. Hafta gelsen benim için yeterli dediçok uzun süre değil mi ya hele ki doğuma yakın kayıp yaşamış bir hamile için
![]()
Anladım. Ama ne bileyim işte benim gebeligim biraz riskli ya ondan dedim sanirim ben o kadar beklemem ya 29. Haftada giderim kontrole niye geldin diyecek hali yok yaBen de geçen hafta 27ydim, 1 ay sonra gel dedi. Endişe etme herşey yolunda demek ki, 32 sen sonra sıklaşıyor kontroller.
Hayırdır?? der benceAnladım. Ama ne bileyim işte benim gebeligim biraz riskli ya ondan dedim sanirim ben o kadar beklemem ya 29. Haftada giderim kontrole niye geldin diyecek hali yok ya![]()
benim hiç olmuyı sanırım hesapladım eylül ilk haftası 39 umEylül'ün 3.haftası 39 haftalık oluyorum. 32 de rapor alırım yine tatilde de olsak 37 Eylül ilk haftaya denk geliyor. Sonrasını da umarım aktarabilirim.
Peki aşağı doğru hareket ettikçe sizde de rahimde baskı oluyor mu? Ya da ben mi öyle hissediyorum bilemiyorumkendisi büyüyordur içeriden :) o yüzden bskı yaptıkça ağrınız olur. Artık hepimizin olur çok normal.
Benim sıpa ayakları aşağıya uzatmış tekme attıkça zıplıyorum![]()
İnanmayacaksınız ama 29 haftalık hamileyim derim ben deHayırdır?? der bence![]()
27+2'deyiz benim kizim da epey hareketli bazen rahmin üzerinde hissediyorum ben de korkutuyor beni ama yer degistiriyor sonraPeki aşağı doğru hareket ettikçe sizde de rahimde baskı oluyor mu? Ya da ben mi öyle hissediyorum bilemiyorum![]()
Baskı gibi oluyor sanki çok sıkışmış gibi bi hissiyat oluyor. Sonra dediğiniz gibi geçiyor.27+2'deyiz benim kizim da epey hareketli bazen rahmin üzerinde hissediyorum ben de korkutuyor beni ama yer degistiriyor sonra
Bende de oluyor hala yerleri var sık sık yer degistiriyorlar aşağı inince de agirliklarindan dolayı baskı oluyor benceBaskı gibi oluyor sanki çok sıkışmış gibi bi hissiyat oluyor. Sonra dediğiniz gibi geçiyor.
Baskı gibi oluyor sanki çok sıkışmış gibi bi hissiyat oluyor. Sonra dediğiniz gibi geçiyor.
Çok sıkışmışlık hissi hep var zaten sürekli tuvalete gidip gelmekle geçiyor günümBende de oluyor hala yerleri var sık sık yer degistiriyorlar aşağı inince de agirliklarindan dolayı baskı oluyor bence