• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın sevgili anne adayı arkadaşlar :anneadayı:
28+6'dan +12 kg ile selamlar :) doktorum her ne kadar takılma kilona sağlıklısınız vs. dese de elimde değil kontrol altında tutmaya calısıyorum ama iştahım acayip açık. nolcak böyle bu işler :))

günaydın güzel bir hafta olsun hepimize
ben saldım kiloları :KK45:
Dün eşimle tüm baza altı dolap ne varsa döktük. Doğumdan sonra giyerim dediklerimi, işe dönmeyeceğim için iş kıyafetlerini vs grupladım hurçlara ayırdım dolap içlerini düzenledim. Bitmedi ama 2 güne toparlar çıkarım. Sıcaktan iş yapılmıyor. Eşim sen bunları ver bakalım eski haline dönecek misin diyor ama gösteririm ona :)))))

Etiketi üzerinde yazlık kıyafetlerim var. Veremem kimselere. Seneye bu zamanlar deniz kum güneş üçlüsünün hatırına kilo vereceğim.

Selam kızlar, 29+2 deyim. Ben de 11-12 kilo aldım. Ben başta bulatılardan dolayı full karbonhidrat yediğim için hızlı kilo aldım ama son bir bir buçuk aydır sadece 1 kilo aldım. Oysa ki herkes ama herkes şimdiden sonra daha çok alacaksın diyodu. Normal yemeklere dönünce kilo almam yavaşladı. Bebişimizin kafası&bacakları önden gidiyo ama göbüşü hep 4-5 gün geride. Haftası ile uyumlu gidiyor, her şey yolunda diyor doktorum. 1400 g ölçtü ağırlığı 29+0'da. Ben de çok ağırlaştım... Yani bazen hiç öyle hissetmiyorum aslında, geçen düğünde göbek attım mesela ama yatakta soldan sağa dönerken mahvoluyorum, yere bi şey düşünce çömelip alırken/kalkarken zorlanıyorum. Bebişim maşallah çok hareketli ama çok fazla hareketli. Bazen otruduğum yerde hareketlerinden yoruluyorum. Aklıma acaba iyi mi diye evhamlandığım o ilk zamanları getirip şükretmeye çalışıyorum. Yeni yeni sırtım ağrımaya başladı, otururken rahatsızlık hissetmeye başladım. O yüzden ben de bi an önce yoga ya da pilatese başlamayı düşünüyorum 🩷

Günaydın kızlar 29+2 bende 11 kilo falan aldım ama çoğunu ilk zamanlardan aldım son bir aydır kiloda oynama yok kızımda uyumlu gidiyor haftasıyla her şey yolunda gibi sağlıklı doğsunlar da kiloları veririz bir seneye sıkıntı yok

hocam 32 de rapor alıp 37 . haftaya kadar calısıyoruz o 32-37 arasındaki haftayı da doğum sonuna aktarıyoruz
Siz eylülün 3. haftasında kaçıncı haftada olcaksınız o önemli mesela 38,39,40 ise zaten calısamassın 37 e kadar calısabilir raporu alıyoruz.
Eylül'ün 3.haftası 39 haftalık oluyorum. 32 de rapor alırım yine tatilde de olsak 37 Eylül ilk haftaya denk geliyor. Sonrasını da umarım aktarabilirim.

Merhaba maşallah bebeğine acaba kaç haftalık oldun? Ben 27+0 da gittim artık ne sıklıkla gelmem gerek diye sordum 32. Hafta gelsen benim için yeterli dedi 🙄 çok uzun süre değil mi ya hele ki doğuma yakın kayıp yaşamış bir hamile için 🙄
Ben de geçen hafta 27ydim, 1 ay sonra gel dedi. Endişe etme herşey yolunda demek ki, 32 sen sonra sıklaşıyor kontroller.

Ben de geçen hafta 27ydim, 1 ay sonra gel dedi. Endişe etme herşey yolunda demek ki, 32 sen sonra sıklaşıyor kontroller.
Anladım. Ama ne bileyim işte benim gebeligim biraz riskli ya ondan dedim sanirim ben o kadar beklemem ya 29. Haftada giderim kontrole niye geldin diyecek hali yok ya 😄

Kızlar selam 27 haftadayim karnım öyle aman aman büyük değil ama 2 gündür kaburgalarim ağrıyor sizde de oluyor mu batma ve ağrı var özellikle sağ tarafta

kendisi büyüyordur içeriden :) o yüzden bskı yaptıkça ağrınız olur. Artık hepimizin olur çok normal.
Benim sıpa ayakları aşağıya uzatmış tekme attıkça zıplıyorum :D
Peki aşağı doğru hareket ettikçe sizde de rahimde baskı oluyor mu? Ya da ben mi öyle hissediyorum bilemiyorum 🤔

Valla benim kizin ayakları kafası nerde hiç belli olmuyor aslında sakin bir cocuk ama benim ilk gebeligim olduğundan acemiyim daha ama bu ağrılar beni yordu birkaç gündür pilatese ek nefes çalışmasına başlayacağım hem doğumda da çok yardımı oluyor diye duydum

Günaydın 🌸 biz de bugün 29+2yiz. Birkaç gündür kaburgama tekme yiyorum 😅 batma fln oluyor. Bence benimki pek konum değiştirmiyor, en son poposu rahim ağzına doğruydu 🫠 umarım döner.
Bir de ben yorgunsam veya keyfim yoksa hiç hareket etmiyor biraz korkutuyor, dinlenince kendine geliyor minnoş.

Back
X