2026 Haziran Anneleri buluşalım

Anladım sonuç nasıl çıktı

Merhaba kızlar henüz 2026 Haziran anneleri topiği açılmamış heralde . Bende cumartesi günü beta 108 le öğrendim . 5 düşüğüm var öncesinde zorlu bir süreç geçirdim. Süpriz gebelik oldu bu kez . Acaba adimlerdem grubu alsak mı artık bilgi alışverişi yapmak için

Kızlarrr selam bir aksilik yoksa eğer bende yarın kan vericem ve birlikte ilerleyeceğiz herkesin hakkında en hayırlısı olsun

Eklentiler

• BBF65FCD-F9FD-4E42-B866-83C6B920D52D.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba benimde SAT 26 Ağustos, idrar testlerim 27 Eylüle kadar negatifti. Sonra pozitife döndü, beta 139 ile öğrendim. Sağ kasığımda ağrı ve gerginlik var. Vajinal ultrasonla da karın ultrasonuyla da kese görünmedi. Rahmimin kalınlaşmış olduğunu ve beta takibine devam edileceği söylendi. İlk gebeliğim çok korkuyorum. Dış gebelik olabilir mi acaba? Ya da geç döllenme?

Merhaba bende cumartesi kan testi verdim 104 çıktı bugün tekrar gidip vermeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler

Güzel ilerler inşallah. Beklemek yorucu ve korkutucu oluyor. Sonucu güzel olsun.

İki gün önce ayın 27sinde yaptırdıgım test 47 çıktı perşembeye randevu aldım kadın doğumdan hayırlısıyla güzel haberler alırım inşallah

Merhaba kızlar bende 5 haftalık gebeyim .
Ağustosta kürtaj olmuştum .inşallah bu kez nasip olur

2 kere kan testi verdim sizce bugün de vermeli miyim ya napsam karar veremedim
Bende iki kere kan testi verdim pazar günü yükselmişti tekrar tekrar kan verip her seferinde bir bekleyiş içine girmek istemediğim için pazartesi sağlık ocağında tekrar kan vericem bence sende öyle yap ayrı bir stres yaşamazsın

Herkese selamlar kızlar iki çocuğum vardı ikisi aşılamayla oldu bugün 3. Fasulyemin yola çıktığını öğrendim .Asilamanin 12 gunu bthcg 70 çıktı. Tahmini doğum 4 haziran sizide bekliyorum .
Bende 67 ile öğrendim 3 Haziran doğum

Ben kan vermeyeceğim canım iki kere verdim sadece 10 ekime de randevu aldım 5+ 2 olacak kese görünür inşallah o güne. Çünkü acilde kan aldırmak sıkıntı oluyor. Sağlık ocağı sabah alıyor çalışıyorum gidemiyorum o yüzden beklemeye karar verdim bende

İki gün önce ayın 27sinde yaptırdıgım test 47 çıktı perşembeye randevu aldım kadın doğumdan hayırlısıyla güzel haberler alırım inşallah
Güzel haberler alırsın inşallah bir test daha ister belki gerçi benim doktor en son beta 52ydi kan testine gerek yok artık dedi bir daha aldırmadım 5. Haftayı bekleyeceğim gitmek için

Merhaba kızlar tüp bebekle 11.gun 154 değerle aranıza katıldım Allah'ım sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza

Merhaba benimde ilk kan testim 104 çıktı 2 gün sonra 293 çıktı acaba tekrar yaptırsam mı yoksa 5. Haftayı mı beklesem karar veremedim. Bu sonuçlara göre kimyasala dönmez dimi çok korkuyorum

Merhaba benimde ilk kan testim 104 çıktı 2 gün sonra 293 çıktı acaba tekrar yaptırsam mı yoksa 5. Haftayı mı beklesem karar veremedim. Bu sonuçlara göre kimyasala dönmez dimi çok korkuyorum
Güzel düşün güzel olsun kendini strese sokma ben de 4+6 dayım 7.Haftanın sonunda kalp atışı dinlemeye gidicem sen 6. Hafta da gidebilirsin bende kilo da olduğu için normal ultrasonla bakmaycağını vajinal ultrason isteyeceğini tahmin ediyorum 7. Hafta gidicem o yüzden

3.5 yıl sonra yine burdayım. Kızımdan sonra ikinci hamileliğim. 2169 beta hcg bugün muayene de oldum. Kese çok küçük hafta veremem dedi. Ama tahmini Haziran gibi hesapladık.

3.5 yıl sonra yine burdayım. Kızımdan sonra ikinci hamileliğim. 2169 beta hcg bugün muayene de oldum. Kese çok küçük hafta veremem dedi. Ama tahmini Haziran gibi hesapladık.
Kaç haftalık bugün. Kese kaçta göründü :)

6. Haftada gitmek mantıklı sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…