Bana da böyle oldu. 1 eylül sat benim de. Keseyi normal ultrasonda göremedi vajinal baktı haftaya gel dedi. Ben de bu hesaba göre haziran saydım. Ben hamilelik olarak ikinci hamileliğimdeyim ama hali hazırda hastanede çalıştığım için gidip baktırdımkızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüne gittim uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor çok küçük olduğunu muhtemelen geç döllenme olduğunu söyledi,
kese 2.4 mm göründü normal ultrasonla tam göremediği için vajinal baktı ve 4 haftalık baz alalım dedi bu durumda uygulama 1 hafta büyük gösteriyor.
bu durum normal mi? haftaya geri çağırdı net bakalım dedi dış gebelik yok dedi bebek şimdi ne kadarlık? bu durumda ben haziran annesi mi olacağım
sizce kese çok mu küçük sat tarihi benimle aynı olan bazı kişilerin daha rahat görünmüş endişe ettimBana da böyle oldu. 1 eylül sat benim de. Keseyi normal ultrasonda göremedi vajinal baktı haftaya gel dedi. Ben de bu hesaba göre haziran saydım. Ben hamilelik olarak ikinci hamileliğimdeyim ama hali hazırda hastanede çalıştığım için gidip baktırdım
Bence doktor korkulacak bir durum olsa söyler. Benim de 4 mm dedi ama bilmiyorum hiçsizce kese çok mu küçük sat tarihi benimle aynı olan bazı kişilerin daha rahat görünmüş endişe ettim
ayy inşallah haftaya gideceğim bakalım :) birbirimize dua edelimBence doktor korkulacak bir durum olsa söyler. Benim de 4 mm dedi ama bilmiyorum hiç
Amin inşallah :) Ben cumartesi özel hekimden randevu aldım. haber veririm
mutlaka bekliyorum güzel haberleriAmin inşallah :) Ben cumartesi özel hekimden randevu aldım. haber veririm
Bende 5+2 olduğunda gideceğim de görünür mü diye tereddüt ettim. İki kere kan testi verdim zaten bi daha vermedim en son geçen hafta vermiştim yani kan testi merak ediyorum :)Ben dün ilk defa gittim önceki akşam test yaptım dün de muayene oldum. Hafta bilgisi veremem şimdi çok küçük hafataya yeniden gel kese var 4 mm gibi dedi sadece. Ben SATa göre hesapladm
Bende 5+2 olduğunda gideceğim de görünür mü diye tereddüt ettim. İki kere kan testi verdim zaten bi daha vermedim en son geçen hafta vermiştim yani kan testi merak ediyorum :)
Merhaba,Ben dün ilk defa gittim önceki akşam test yaptım dün de muayene oldum. Hafta bilgisi veremem şimdi çok küçük hafataya yeniden gel kese var 4 mm gibi dedi sadece. Ben SATa göre hesapladm
İnşallah görünür :) benimki o kadar küçük olmasına rağmen göründüyseBende 5+2 olduğunda gideceğim de görünür mü diye tereddüt ettim. İki kere kan testi verdim zaten bi daha vermedim en son geçen hafta vermiştim yani kan testi merak ediyorum :)
Kalp atışı için ne zaman çağırdı canım bişey dedi mi 6 hafta civarı genelde kalp atışı duyuluyorİnşallah görünür :) benimki o kadar küçük olmasına rağmen göründüyse
Haftaya gel keseyi daha rahat görelim dedi,sonraki hafta da kalp atışını duyarız gibi dedi çok erken öğrenmişsin dedi regl düzensizliğinden geç döllenme olmuş dedi bakalım haftaya cuma keseyi görmeye gideceğim yine :)Kalp atışı için ne zaman çağırdı canım bişey dedi mi 6 hafta civarı genelde kalp atışı duyuluyor
Anladım canım hayırlısı gün geçmiyor birde haftalar geçecekHaftaya gel keseyi daha rahat görelim dedi,sonraki hafta da kalp atışını duyarız gibi dedi çok erken öğrenmişsin dedi regl düzensizliğinden geç döllenme olmuş dedi bakalım haftaya cuma keseyi görmeye gideceğim yine :)
inşallaj amin aminnAnladım canım hayırlısı gün geçmiyor birde haftalar geçeceksağlıklı olsunlar inşallah bekleriz
Tam denk gelmişiz o zaman beta verdiniz mi kaç çıktıMerhaba,benim de şu an 4 haftalık 8 haziran gösteriyor.sat 1 eylüldü.yaşım 41 ama korkuyorum
26sında vermiştim 115 çıktı bir de dün verdim 530 duTam denk gelmişiz o zaman beta verdiniz mi kaç çıktı
Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi alırız inşallahAçılmış topic. 4 ekimde transferim olacak. Heyecanla yanınıza gelebilmeyi hayal ediyorumbenim içinde dua edin.
Bende hiç bişey yok ama benim ilkinde 5. Haftadan sonra başlamıştı 13. Haftaya kadar da devam etti umarım bu rahat olur :) senin var mı ?Kızlar sabah bulantılarınız ne durumda başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?