- 21 Ağustos 2016
- 367
- 91
- 98
- 28
aslında grup var da kimse kimseye cevap vermiyor2026 haziran anneleri diğer gruplar gibi neden açılmadı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında grup var da kimse kimseye cevap vermiyor2026 haziran anneleri diğer gruplar gibi neden açılmadı acaba
Hangisi kız görmedm benaslında grup var da kimse kimseye cevap vermiyor![]()
ayy ben galiba mayısa bakmışım ilk başta doğum tarihimiz 28 mayıstı çünküHangisi kız görmedm ben
Ben catlatma ignesi olmuştum iğneden 12 gun sonra yani 30 eylülde vermiştim kanı 18 cikmistine kadar erken öğrenmişsin beta normal bence 30 eylul 18 2 ekim36 4 ekim 72 7 ekim 197 artış 48 saatte 2 katına denk gelmekte sat tarihin ne?
2 Katı artış olmuş gayet normal erken öğrenmenin dezavantajları stres oluyor maalesefNormalde de adet dongum 24 gün o yüzden erken öğrenmiş oldum son adet tarihine göre 4+4 şuan ve değerim 197 normal demi
Bence iyi durumda :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)Normalde de adet dongum 24 gün o yüzden erken öğrenmiş oldum son adet tarihine göre 4+4 şuan ve değerim 197 normal demi
Aynen çok stres oldum ama yine bir hafta bekliyeyim mi kan vermek için acab
Bende 60 la öğrendim 2 gün sonra kan verdim 150 çıktı dün tekrar kan verdim 9 gün Sonra olmuş oldu 6000 lerde çıktı kan verip beklemek sürekli artacak mı diye beklemek beni daha çok stres yapacaktı
Çok haklısın bekliyecem bende galiba hem normaldede kanım düşük surekli kan vermezsem daha iyi olacakBende 60 la öğrendim 2 gün sonra kan verdim 150 çıktı dün tekrar kan verdim 9 gün Sonra olmuş oldu 6000 lerde çıktı kan verip beklemek sürekli artacak mı diye beklemek beni daha çok stres yapacaktı
O yüzden seninde beklemeni tavsiye ederim 9 günü çok rahat geçirdim ama kan sonucunu beklemek beni yordu gerçekten
Hayırlı haberler alırsınız inşallahMaşallah keseniz çoktan oluşmuştur hatta bebeği bile görürsünüz gittiğiniz deBenim de bugün randevum var çok heyecanlıyım
![]()
Bu grup değil mii2026 haziran anneleri diğer gruplar gibi neden açılmadı acaba
Benide o gruba etiketlermisiniz bulamadm benBu grup değil mii
Şu an içinde bulunduğumuz grup değil miBenide o gruba etiketlermisiniz bulamadm ben
Evet bekle bence 7 ekimden sonra 2 gün 2 ile carparak hesapla en azından yükselsin 12 ekimde ver 850 lerde olurAynen çok stres oldum ama yine bir hafta bekliyeyim mi kan vermek için acaba
Kese gözüktü ama doktorun beğenmedi küçük geldi gözüme dedi . Tekrar beta baktık değer 1 ekimde 791 di şuan 1355 olmuş büyük ihtimalle sağlıksız gebelik nolcak bilmiyorum1fafeyla naptın?
belki yavaş gelişiyordur bilemiyorum geç döllenme falan olamaz mı? beta ilk haftalar hızlı sonra yavaş artar diye duydum öyledirKese gözüktü ama doktorun beğenmedi küçük geldi gözüme dedi . Tekrar beta baktık değer 1 ekimde 791 di şuan 1355 olmuş büyük ihtimalle sağlıksız gebelik nolcak bilmiyorum
Yani daha önce de 3 kimyasal 2 kürtajım var az çok anlıyorum artık değerleri ne anlama geldiklerini falan . Ne yazık ki düzensiz artış sağlıksız gebelikle sonuçlanıyor . Net iki katına çıkması gerekiyor 48 saate . Her çıkmadığında bi kötü sonuç doğurdu . Bu da onlardan biri büyük ihtimal. Kesenin gözükmüş olmasına şaşkınım sadece 6 hafta ile uymalu hemde . Doktorum ona rağmen küçük dedi beğenmedi . Zaten değer de yerlerde . Nolcak bilmiyorum böyle . Ne zaman sağlıkı bir gebelik elde edebilcem acababelki yavaş gelişiyordur bilemiyorum geç döllenme falan olamaz mı? beta ilk haftalar hızlı sonra yavaş artar diye duydum öyledir