• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Anneleri buluşalım

ne kadar erken öğrenmişsin beta normal bence 30 eylul 18 2 ekim36 4 ekim 72 7 ekim 197 artış 48 saatte 2 katına denk gelmekte sat tarihin ne?
Ben catlatma ignesi olmuştum iğneden 12 gun sonra yani 30 eylülde vermiştim kanı 18 cikmisti

Normalde de adet dongum 24 gün o yüzden erken öğrenmiş oldum son adet tarihine göre 4+4 şuan ve değerim 197 normal demi

Aynen çok stres oldum ama yine bir hafta bekliyeyim mi kan vermek için acaba

Bende 60 la öğrendim 2 gün sonra kan verdim 150 çıktı dün tekrar kan verdim 9 gün Sonra olmuş oldu 6000 lerde çıktı kan verip beklemek sürekli artacak mı diye beklemek beni daha çok stres yapacaktı
O yüzden seninde beklemeni tavsiye ederim 9 günü çok rahat geçirdim ama kan sonucunu beklemek beni yordu gerçekten

Bende 60 la öğrendim 2 gün sonra kan verdim 150 çıktı dün tekrar kan verdim 9 gün Sonra olmuş oldu 6000 lerde çıktı kan verip beklemek sürekli artacak mı diye beklemek beni daha çok stres yapacaktı
O yüzden seninde beklemeni tavsiye ederim 9 günü çok rahat geçirdim ama kan sonucunu beklemek beni yordu gerçekten
Çok haklısın bekliyecem bende galiba hem normaldede kanım düşük surekli kan vermezsem daha iyi olacak

Kese gözüktü ama doktorun beğenmedi küçük geldi gözüme dedi . Tekrar beta baktık değer 1 ekimde 791 di şuan 1355 olmuş büyük ihtimalle sağlıksız gebelik nolcak bilmiyorum
belki yavaş gelişiyordur bilemiyorum geç döllenme falan olamaz mı? beta ilk haftalar hızlı sonra yavaş artar diye duydum öyledir

belki yavaş gelişiyordur bilemiyorum geç döllenme falan olamaz mı? beta ilk haftalar hızlı sonra yavaş artar diye duydum öyledir
Yani daha önce de 3 kimyasal 2 kürtajım var az çok anlıyorum artık değerleri ne anlama geldiklerini falan . Ne yazık ki düzensiz artış sağlıksız gebelikle sonuçlanıyor . Net iki katına çıkması gerekiyor 48 saate . Her çıkmadığında bi kötü sonuç doğurdu . Bu da onlardan biri büyük ihtimal. Kesenin gözükmüş olmasına şaşkınım sadece 6 hafta ile uymalu hemde . Doktorum ona rağmen küçük dedi beğenmedi . Zaten değer de yerlerde . Nolcak bilmiyorum böyle . Ne zaman sağlıkı bir gebelik elde edebilcem acaba

Back
X