Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
inşllah siz de öyle sağlıcakla gelsinler :) hiç stres yapmaz olur muyum bana dr. 3 hafta sonra gel dedi her haftada 1 gün mutlaka dr.dayım bir de kanama oldu benim bu sebeple de gidiyorum biraz hem ziyaret hem ticaret
Çoook zor bir süreç bende erken betayla öğrenince sürekli kan vermeler ultrasonda daha görememek filan annelik delilik derdi annem inanmazdım tek iyi olsunlarda

Çoook zor bir süreç bende erken betayla öğrenince sürekli kan vermeler ultrasonda daha görememek filan annelik delilik derdi annem inanmazdım tek iyi olsunlarda
evet hep yaralı yürek :/ sen bence o dediğim 2 uygulamayı indir orradan da takip et. korkma görünür zamanla geç döllenme vs oluyor göremediysen ondandır. sabretmek gerek ne kadar zor olsa da :)

evet hep yaralı yürek :/ sen bence o dediğim 2 uygulamayı indir orradan da takip et. korkma görünür zamanla geç döllenme vs oluyor göremediysen ondandır. sabretmek gerek ne kadar zor olsa da :)
Evet indirdim sen söyledikten sonra muhtemelen gitsem keseyi görürüz 3000 lere ulaşmıştır bugün ama pazartesi gel garanti olsun dedi bende dahada garantiliyerek perşembeye randevu aldım bakalim

Evet indirdim sen söyledikten sonra muhtemelen gitsem keseyi görürüz 3000 lere ulaşmıştır bugün ama pazartesi gel garanti olsun dedi bende dahada garantiliyerek perşembeye randevu aldım bakalim
sen gidince muhtemelen sadece keseyi değil kalp atışını da görürsün :)

Ne yazikki hoşgeldin aramiza

Görürsün büyük ihtimalle benim degerim 1800 ken karindan gördük keseyi cnm sen kesin görürsün haftaya karından

P Prettywomaan

Bende 8 hafta 5 günlük gebeyim

Yoğurtlu mantı iyi gelirmi acaba midenize hemde hafif olur
Deneyeyim canim aklima geldi o da yogurtlu makarna eriste yiyebiliyorum cunku. Ama sonradan da cok gaz yapiyor bu hafta bilemiyorum neden
ya bende mesela canım bişeyi gerçekten istiyosa onu yiyebiliyorum ama istemiyosa sevsem bile tiksinti geliyo mantı çok güzel fikirmiş

ya bende mesela canım bişeyi gerçekten istiyosa onu yiyebiliyorum ama istemiyosa sevsem bile tiksinti geliyo mantı çok güzel fikirmiş
Yoğurtlu makarnada olur hafif hemde çok severim aklıma geldi hem mantıyı hemde yoğurtlu makarnayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…