Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Görürsün canım merak etme genede hesaplayalım bakalım

betanız 1500 üstü olunca vajinal 3000 üstü olunca karından görünür haftaya perşembeye kadar çooktan 3000 olur

Siz haftaya hem kese hem kalp atışını bile duyarsınız tebrik ederim 27 Haziran doğum gosteriyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-07-13-34-51-362_com.android.chrome.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 17
merhaba, seninle yakınız benim sat 23 eylül. ben hiç beta baktırmadım 3 gün gecikince kendim test yaptım direkt çıkmıştı 27 eylülde dr. gittim benim direkt kese görünmüştü o yüzden bana "hiç beta bakmaya gerek yok bizimki burda" dedi :) vajinal muayneye almıştı o gün. bir de kanama olunca 1 kasımda 5+6 da nöbetçi dr gittim karından göremedi küçük oldğu için o zaman da vajinal baktı. yarın kontrole gideceğim bakalım karından görebilecek mi bakacağız :)
bu arada gebelik takibi için uygulamalar var "hamilelik+" diye bir de "gebeliktakibim" diye 2 tane 2 si de çok güzel. tahmini doğumu da günlük gelişimini de görebiliyorsun uygulamadan ben 2 sinden de takip ediyorum sana da tavsiye ederim.

evet yakınız 1 gün var aramızda benim sat 23 eylüldü. inşallah duyabiliriz buna çok ihtiyacımızz var psikolojik olarak :)
sizin de regl ağrısı gibi ağrılarınız oluyor mu hafif hafif?
kesinlikle çok iyi geliyor çok değişik güzel bir duygu
evet oluyor en başından beri var ama lekelenme olduğu zamandan beri de kasık ağrısı daha fazla
ama değişkenlik çok oluyor bazen kasık ağrısı bazen adet ağrısı bazen bel kalça ağrısına dönüşüyor

Çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim hiç stres yaşamadan sonuca varmişsiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

kızlar burda çoğu kişide kahverengi lekelenme olmuştu sanırım benim de 2 gündür var yalnızca kahverengi, olanların ki kaç güne bitti
bugün progestana başlayacağım
13gun once yogun kanama yasadım ve sonrasında hala devam eden sıyaha yakın kahve tarzı gelen lekeden fazla yogunlukta var kişiden kişiye değişiyor ben 5gunde bır dr kontrolundeyım yatıyorum zor bır surec ama herkezın aynı degıl benım kanama alanım oldugu ıcın sızın belkı sadece yerlesme yada adet dongu zamanınız gelmıstır ondandır ıcınız rahat olsun sancı aktıf kırmızı kanama olmadıgı surece sıkıntı yok ınsaAllah

Ne güzel az bulanan midem bu aralar coştu. Yemeklerden kokulardan tiksinmeye başladım. sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum. Bir anda böyle artınca sizleri çok çok iyi anladım Allah sabır versin hepimize. Ben afedersiniz kusamıyorum bu bulantıyı çok fena çekiyorum

Çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim hiç stres yaşamadan sonuca varmişsiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
inşllah siz de öyle sağlıcakla gelsinler :) hiç stres yapmaz olur muyum bana dr. 3 hafta sonra gel dedi her haftada 1 gün mutlaka dr.dayım bir de kanama oldu benim bu sebeple de gidiyorum biraz hem ziyaret hem ticaret

inşallah ne bileyim devlete gittim bugün yani üstün körü baktı ilaç yazdı kanama alanı var mı onu da söylemedi bir de benim miyomum var onu bile görmedim dedi
inşallah geçicidir hepimizin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…