- 25 Ekim 2023
- 860
- 627
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #2.781
Görürsün canım merak etme genede hesaplayalım bakalımMerhabalar buradaki yazıları okurken sizin bilgili olduğunuzu gördüm son adet tarihim 20 Eylül 28 ekimde beta 171 30 ekimde 302 salı günü de 1429 du bir daha beta bakilmasina gerek olmadığını söylediler sağlık ocağına kaydım açıldı haftaya perşembe doktor randevum var ilk gebeliğim ve pek bilgi sahibi değilim tahmini doğum tarihi 28 haziran dedi ebe hanım haftaya perşembe kese görür müyüz vajinal mi normal ultrason mu bildiklerinizi bana aktarirsanjz çok sevinirim
betanız 1500 üstü olunca vajinal 3000 üstü olunca karından görünür haftaya perşembeye kadar çooktan 3000 olurMerhabalar buradaki yazıları okurken sizin bilgili olduğunuzu gördüm son adet tarihim 20 Eylül 28 ekimde beta 171 30 ekimde 302 salı günü de 1429 du bir daha beta bakilmasina gerek olmadığını söylediler sağlık ocağına kaydım açıldı haftaya perşembe doktor randevum var ilk gebeliğim ve pek bilgi sahibi değilim tahmini doğum tarihi 28 haziran dedi ebe hanım haftaya perşembe kese görür müyüz vajinal mi normal ultrason mu bildiklerinizi bana aktarirsanjz çok sevinirim
Siz haftaya hem kese hem kalp atışını bile duyarsınız tebrik ederim 27 Haziran doğum gosteriyorMerhabalar buradaki yazıları okurken sizin bilgili olduğunuzu gördüm son adet tarihim 20 Eylül 28 ekimde beta 171 30 ekimde 302 salı günü de 1429 du bir daha beta bakilmasina gerek olmadığını söylediler sağlık ocağına kaydım açıldı haftaya perşembe doktor randevum var ilk gebeliğim ve pek bilgi sahibi değilim tahmini doğum tarihi 28 haziran dedi ebe hanım haftaya perşembe kese görür müyüz vajinal mi normal ultrason mu bildiklerinizi bana aktarirsanjz çok sevinirim
merhaba, seninle yakınız benim sat 23 eylül. ben hiç beta baktırmadım 3 gün gecikince kendim test yaptım direkt çıkmıştı 27 eylülde dr. gittim benim direkt kese görünmüştü o yüzden bana "hiç beta bakmaya gerek yok bizimki burda" dedi :) vajinal muayneye almıştı o gün. bir de kanama olunca 1 kasımda 5+6 da nöbetçi dr gittim karından göremedi küçük oldğu için o zaman da vajinal baktı. yarın kontrole gideceğim bakalım karından görebilecek mi bakacağız :)Merhabalar buradaki yazıları okurken sizin bilgili olduğunuzu gördüm son adet tarihim 20 Eylül 28 ekimde beta 171 30 ekimde 302 salı günü de 1429 du bir daha beta bakilmasina gerek olmadığını söylediler sağlık ocağına kaydım açıldı haftaya perşembe doktor randevum var ilk gebeliğim ve pek bilgi sahibi değilim tahmini doğum tarihi 28 haziran dedi ebe hanım haftaya perşembe kese görür müyüz vajinal mi normal ultrason mu bildiklerinizi bana aktarirsanjz çok sevinirim
kesinlikle çok iyi geliyor çok değişik güzel bir duyguevet yakınız 1 gün var aramızda benim sat 23 eylüldü. inşallah duyabiliriz buna çok ihtiyacımızz var psikolojik olarak :)
sizin de regl ağrısı gibi ağrılarınız oluyor mu hafif hafif?
Çok teşekkür ederimbetanız 1500 üstü olunca vajinal 3000 üstü olunca karından görünür haftaya perşembeye kadar çooktan 3000 olur
Çok teşekkür ederimSiz haftaya hem kese hem kalp atışını bile duyarsınız tebrik ederim 27 Haziran doğum gosteriyor
Eklentiye baktinizmi gonderdigimÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim hiç stres yaşamadan sonuca varmişsiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizimerhaba, seninle yakınız benim sat 23 eylül. ben hiç beta baktırmadım 3 gün gecikince kendim test yaptım direkt çıkmıştı 27 eylülde dr. gittim benim direkt kese görünmüştü o yüzden bana "hiç beta bakmaya gerek yok bizimki burda" dedi :) vajinal muayneye almıştı o gün. bir de kanama olunca 1 kasımda 5+6 da nöbetçi dr gittim karından göremedi küçük oldğu için o zaman da vajinal baktı. yarın kontrole gideceğim bakalım karından görebilecek mi bakacağız :)
bu arada gebelik takibi için uygulamalar var "hamilelik+" diye bir de "gebeliktakibim" diye 2 tane 2 si de çok güzel. tahmini doğumu da günlük gelişimini de görebiliyorsun uygulamadan ben 2 sinden de takip ediyorum sana da tavsiye ederim.
13gun once yogun kanama yasadım ve sonrasında hala devam eden sıyaha yakın kahve tarzı gelen lekeden fazla yogunlukta var kişiden kişiye değişiyor ben 5gunde bır dr kontrolundeyım yatıyorum zor bır surec ama herkezın aynı degıl benım kanama alanım oldugu ıcın sızın belkı sadece yerlesme yada adet dongu zamanınız gelmıstır ondandır ıcınız rahat olsun sancı aktıf kırmızı kanama olmadıgı surece sıkıntı yok ınsaAllahkızlar burda çoğu kişide kahverengi lekelenme olmuştu sanırım benim de 2 gündür var yalnızca kahverengi, olanların ki kaç güne bitti
bugün progestana başlayacağım
Evet baktimEklentiye baktinizmi gonderdigim
Ben 80 le hamile kaldım zaten göbeğim vardı ama daha da çıktı sanki ya ama gazdandır belki diye düşünüyorumKızlar karnınız çıktı mı ??
Duyulur inşaAllahKızlar salı günü randevum var 7+3 olmuş olucam kalp atışı duyulur mu ki
inşllah siz de öyle sağlıcakla gelsinler :) hiç stres yapmaz olur muyum bana dr. 3 hafta sonra gel dedi her haftada 1 gün mutlaka dr.dayımÇok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim hiç stres yaşamadan sonuca varmişsiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
Duyulur ben 6+3 te duydumKızlar salı günü randevum var 7+3 olmuş olucam kalp atışı duyulur mu ki
suan 5+4 deyim tahlili 5+2 de verdim .gebelikte d vitamini onemli diye biliyorum ben yine de sorun hekiminizegaliba bende başlıcam kendim ya korkuyorum ama çoğu kişinin doktoru başlamış sıkıtı olmaz heralde. sizin gebelik kaçıncı haftada
benimde yüksek ya 25 mg ile basladı doz ayarlaması yapacak sanırım bir aya tekrar bakılır0.089 yani çok düşük
inşallah ne bileyim devlete gittim bugün yani üstün körü baktı ilaç yazdı kanama alanı var mı onu da söylemedi bir de benim miyomum var onu bile görmedim dedi13gun once yogun kanama yasadım ve sonrasında hala devam eden sıyaha yakın kahve tarzı gelen lekeden fazla yogunlukta var kişiden kişiye değişiyor ben 5gunde bır dr kontrolundeyım yatıyorum zor bır surec ama herkezın aynı degıl benım kanama alanım oldugu ıcın sızın belkı sadece yerlesme yada adet dongu zamanınız gelmıstır ondandır ıcınız rahat olsun sancı aktıf kırmızı kanama olmadıgı surece sıkıntı yok ınsaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?