Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Kizlar bende 6.5 haftalık hamileyim çok şiddetli baş ağrım var şuan. İlaç icmek istemiyorum. Önerebileceginiz bişey var mı?
Parol içebilirsin hamıleler sadece parol kullanabılır benımde geçen akşam öyle oldu doktoruma yazdım paroldan başka ağrı kesici içme dedi
evet ben de dün sadece parol aldım çok şiddetli ve duramayacak gibiysen iç. Kesti valla baş ağrısını hemen

Benim gibi 11.haftaya girenler göbek durumunuz nasıl? 4kg verdim ama pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor, iç çamaşırlarım da sıkıyorKabızlık problemim yok, gaz şikayetlerim de azaldı. Şişlik akşama doğru artsa da sabah uyandığımda aynı şekilde içime çekemediğim bir göbeğim var. Bebiş göbeği olması için çok erken değil mi ya sizler ne durumdasınız merak ediyorum

Bende 9 haftaya girdim çok az var göbeğim belli belirsiz ama midemde aşırı gaz ve şişlik var oda geçer diye ümit ediyorum karnımiz sisteydi bebegimiz hareketlerini duysaydik hissetteydik dahada moral olarak iyi olurduk elimden gelse daha 1 hafta olmadı gideli doktora canım doktora gitmek çekiyor

Ay bunu bende yaşardım ya ilk aylar özellikle gece lavobaya giderdim çocuğu yattığım yatağa koyduğumu sanırdım halbuki çocuk beşiğinde uyuyor panik şekilde beşiğine bakmayı akıl bile edemeden çocukk nerde diye eşimi çok uyandırmışımdır hahaha birde şeyi hiç unutmam eşim gece uyurken sırtımı sıvazlayıp pışş pışş derdi bana kafa o kadar gidiyor hahaha düşününce de komik ya yaparız yaparız hadi inş

P Prettywomaan Kızlar merhaba ikinci cocukla anca gelebildim buralara Yaşım 26 sat 25 Ağustos 5 haftada kese 7 haftada kalp atışını duyduk 1 Haziran insallah kavusucagımız gün pazartesi günü 11 haftalık olucaz Allahını izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…