Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
regl sancısı gibi sancı. bugün alt karnıma yerleşti hafif hafif sancıyo. bunun için doktora yazıp gitsem beni kovmaz dimi normalde randevum pazartesi
Bence gitmene gerek yok o ağrı herkeste oluyor bende de vardı 6+4 oldum hala var. Eğer kanama ve şiddetli ağrı olmazsa normal bence

Gündüz uykum yok canım zaten çalılıyorum ben 8- 17:30 eve gelip yemek yiyince uyku bastırıyor enerjim bitiyor sanırım
Sabah erken kalkmak yollara düşmek. Hem ev hem iş zor. Allahım kolaylık versin. Bedenimizin içinde bir beden bir kalp atıyor kolay değil. Enerji lazım bunun içinde destek istiyoruz destek destek

Yok vala gecmıyor bende anlamadım sabah çok güzel kahvaltı yapıyorum ama ögleden sonra hepsi çıkıyor üzülüyorum bebegım aç kaldı dıye
ben sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum yiyemiyorum. bi heves ediyorum yapıyorum ya da alıyorum ya da sağolsun annem kayınvalidem yapıyo ama yerken mide bulantısı başlıyo sonra bi daha zehir ediyo bana, 3 aydan sonra inşallah güzelce yeriz kapatırız arayı

bende de alerjik astım var ben de dikkatli kullanayım o zaman 1 dozla başlayayım

Bence gitmene gerek yok o ağrı herkeste oluyor bende de vardı 6+4 oldum hala var. Eğer kanama ve şiddetli ağrı olmazsa normal bence
ben de 6+4üm hatta belki 7ye girdim tam bilmiyorum belimden aşağıya doğru sızlama şeklinde alt karnımda da oraya yerleşti kaldı 2-3 gündür öksürsem hapşırsam daha da sancıyo

Çokk şanslısın çok güzel
Evet vala ama işte hamılelıkten midir nedir çok sinirli biri oldum temızlık hastasıyım ben yerde bır saç göreyim sinirleniyorum yazık ablamda yapıyor ama ben gibi degıl bu sefer de ben kalkıp yapıyorum midem daha çok kötü oluyor

İnşallah yaa

Bende agresifleştim. Az önce ki arkadaşımızda duygusallaşmış değişik duygular yaşıyoruz inşallah bebişler mutlu doğar

Valla kızlar çok stresliyim ya bu benim ikinci olacak. İlkinde bu kadar stres yapmadım başıma ne geleceğini bilmiyordum ya ondan herhalde ama şimdi daha çok stres yapıyorum doğumu nasıl yapcam diyorum ilki de sezeryandı aslında da ama arada bi korku sarıyor iki çocuk nasıl olacak diyorum. Mastitler olurdum ilkinde göğsüm acırdı, sütüm sonra bi azalmıştı artırmak için mücadeleler ay Allahım ne günlerdi güzel duygular tabi de arada hormonlardan mı ne kaygı düzeyim yükseliyor

Basimiza ne gelecegini bilmiyoriz biz o yuzdendir

Benimde ikinci ilk bir ay bi içime kapandım nası olcak nası yapcam baktım kendimi kasmaya başladım sal melike Allah yardım eder dert etme dua et dedim .. Ama gerçekten tek başına büyütmek zor o yetememezlik hissi o çok kötü.. Ama artık daha bilgiliyiz yaparız yapar güzel güzel büyütürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…