- 25 Mart 2023
- 1.324
- 574
- 53
- 32
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #2.921
Benım ablam bende kıyamam ne istiyorsan yapayım dıyor ama koku bana geldıgı an ben pertİlk 3 ay birileri bizim için yardım etse,hizmet etse ne var dimibi keyif yapsak ay ne güzel olurdu
Bence gitmene gerek yok o ağrı herkeste oluyor bende de vardı 6+4 oldum hala var. Eğer kanama ve şiddetli ağrı olmazsa normal benceregl sancısı gibi sancı. bugün alt karnıma yerleşti hafif hafif sancıyo. bunun için doktora yazıp gitsem beni kovmaz dimi normalde randevum pazartesi
Gündüz uykum yok canım zaten çalılıyorum ben 8- 17:30 eve gelip yemek yiyince uyku bastırıyor enerjim bitiyor sanırımGündüz uykusu varmı peki
Çokk şanslısın çok güzelBenım ablam bende kıyamam ne istiyorsan yapayım dıyor ama koku bana geldıgı an ben pert
Sabah erken kalkmak yollara düşmek. Hem ev hem iş zor. Allahım kolaylık versin. Bedenimizin içinde bir beden bir kalp atıyor kolay değil. Enerji lazım bunun içinde destek istiyoruzGündüz uykum yok canım zaten çalılıyorum ben 8- 17:30 eve gelip yemek yiyince uyku bastırıyor enerjim bitiyor sanırım
Yani evett cok haklisinİlk 3 ay birileri bizim için yardım etse,hizmet etse ne var dimibi keyif yapsak ay ne güzel olurdu
ben sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum yiyemiyorum. bi heves ediyorum yapıyorum ya da alıyorum ya da sağolsun annem kayınvalidem yapıyo ama yerken mide bulantısı başlıyo sonra bi daha zehir ediyo bana, 3 aydan sonra inşallah güzelce yeriz kapatırız arayıYok vala gecmıyor bende anlamadım sabah çok güzel kahvaltı yapıyorum ama ögleden sonra hepsi çıkıyor üzülüyorum bebegım aç kaldı dıye
bende de alerjik astım var ben de dikkatli kullanayım o zaman 1 dozla başlayayımO bana ozgu de olabilir . Ben astım hastasıyim da zaten dikkatli kullanmasi gerekenler listesinde ilk sirada yaziyordu gec gordum. Bir de ust uste o gece 3 doz almis oldum o yuzdende olmus olabilir. Taamam sali gunu bi sorayim onu gittigimde tesekkur ederimm
ben de 6+4üm hatta belki 7ye girdim tam bilmiyorumBence gitmene gerek yok o ağrı herkeste oluyor bende de vardı 6+4 oldum hala var. Eğer kanama ve şiddetli ağrı olmazsa normal bence
Evet vala ama işte hamılelıkten midir nedir çok sinirli biri oldumÇokk şanslısın çok güzel
İnşallah yaaben sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum yiyemiyorum. bi heves ediyorum yapıyorum ya da alıyorum ya da sağolsun annem kayınvalidem yapıyo ama yerken mide bulantısı başlıyo sonra bi daha zehir ediyo bana, 3 aydan sonra inşallah güzelce yeriz kapatırız arayı
O zaman evet ,bende de alerjik astım da var cunkubende de alerjik astım var ben de dikkatli kullanayım o zaman 1 dozla başlayayım
antihistaminik diyor aslında alerjinize bi faydası oldu muO zaman evet ,bende de alerjik astım da var cunku
Bende agresifleştim. Az önce ki arkadaşımızda duygusallaşmış değişik duygular yaşıyoruzEvet vala ama işte hamılelıkten midir nedir çok sinirli biri oldumtemızlık hastasıyım ben yerde bır saç göreyim sinirleniyorum yazık ablamda yapıyor ama ben gibi degıl bu sefer de ben kalkıp yapıyorum midem daha çok kötü oluyor
Bende çok sinirliyim bir aranda herşey kopuyor bende.. Bazende bi bakıyorum hareketli müzikte ağlama geliyor her an herşey olabiliyor bu hormonlar çok fenaBende agresifleştim. Az önce ki arkadaşımızda duygusallaşmış değişik duygular yaşıyoruzinşallah bebişler mutlu doğar
Ben gece ağladımBende çok sinirliyim bir aranda herşey kopuyor bende.. Bazende bi bakıyorum hareketli müzikte ağlama geliyor her an herşey olabiliyor bu hormonlar çok fena
Basimiza ne gelecegini bilmiyoriz biz o yuzdendirValla kızlar çok stresliyim ya bu benim ikinci olacak. İlkinde bu kadar stres yapmadım başıma ne geleceğini bilmiyordum ya ondan herhaldeama şimdi daha çok stres yapıyorum doğumu nasıl yapcam diyorum ilki de sezeryandı aslında da ama arada bi korku sarıyor iki çocuk nasıl olacak diyorum. Mastitler olurdum ilkinde göğsüm acırdı, sütüm sonra bi azalmıştı artırmak için mücadeleler ay Allahım ne günlerdi güzel duygular tabi de arada hormonlardan mı ne kaygı düzeyim yükseliyor
akşam üstü yemek yapcam bu soğanı ben niye doğruyorum sanki yiyebilcem mi diye hem bağrıom hem ağladımBen gece ağladımaçım dıye
Benimde ikinci ilk bir ay bi içime kapandım nası olcak nası yapcam baktım kendimi kasmaya başladım sal melike Allah yardım eder dert etme dua et dedim .. Ama gerçekten tek başına büyütmek zor o yetememezlik hissi o çok kötü.. Ama artık daha bilgiliyiz yaparız yapar güzel güzel büyütürüzValla kızlar çok stresliyim ya bu benim ikinci olacak. İlkinde bu kadar stres yapmadım başıma ne geleceğini bilmiyordum ya ondan herhaldeama şimdi daha çok stres yapıyorum doğumu nasıl yapcam diyorum ilki de sezeryandı aslında da ama arada bi korku sarıyor iki çocuk nasıl olacak diyorum. Mastitler olurdum ilkinde göğsüm acırdı, sütüm sonra bi azalmıştı artırmak için mücadeleler ay Allahım ne günlerdi güzel duygular tabi de arada hormonlardan mı ne kaygı düzeyim yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?