- 27 Aralık 2022
- 1.738
- 2.034
- 63
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #2.941
Evet en azından tecrübeliyiz beni de bi bu rahatlatıyorBenimde ikinci ilk bir ay bi içime kapandım nası olcak nası yapcam baktım kendimi kasmaya başladım sal melike Allah yardım eder dert etme dua et dedim .. Ama gerçekten tek başına büyütmek zor o yetememezlik hissi o çok kötü.. Ama artık daha bilgiliyiz yaparız yapar güzel güzel büyütürüz
Hahahah boşver o da güzel mis gibi, zamanla öğreniyorsun zatenBasimiza ne gelecegini bilmiyoriz biz o yuzdendir
Canım Benimkide 2 buçuk yaşında aynı senin dediğin gibi uyırken nefes alıyomu diye kontrol ederdim her an.. Uyuya kalırdım çocuk nerde diye kalkardımEvet en azından tecrübeliyiz beni de bi bu rahatlatıyorben de tek başına büyüttüm biraz zor evet ilkinde burnu tıkanınca bebekken, aspiratörle nasıl çekcem ben şimdi nasıl açcam burnunu diye ağlardım hahahahs şimdi bunlardan hiç korkmuyorum en azından benim bide ilki 2 yaşında şu an yaşı da daha küçük diye bence biraz stresliyim sağlıklı olsunlar da tabi olacak bi şekilde
akşam üstü yemek yapcam bu soğanı ben niye doğruyorum sanki yiyebilcem mi diye hem bağrıom hem ağladım
Valla bende aynı şekil. Doğum yapınca kızım 3 yaşa yakın olacak gözümde hâlâ minicik bir bebek zatenBenimde ikinci ilk bir ay bi içime kapandım nası olcak nası yapcam baktım kendimi kasmaya başladım sal melike Allah yardım eder dert etme dua et dedim .. Ama gerçekten tek başına büyütmek zor o yetememezlik hissi o çok kötü.. Ama artık daha bilgiliyiz yaparız yapar güzel güzel büyütürüz
Düşünme düşünürsek oradan çıkamayızValla bende aynı şekil. Doğum yapınca kızım 3 yaşa yakın olacak gözümde hâlâ minicik bir bebek zatenAnnem en fazla bir ay kalır gider sonra. Tek başıma yapabilecek miyim düşünüp duruyorum sürekli senaryo kuruyorum kafamda yazıp çizip oynuyorum
Masallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah bende fetal düsünüyorum ve üniversite hastanesine gidiyorum senin gibi bana doktorum daha önce kimyasal yasadığımdan dolayı direk fetal önerdi suan 8+3 üm aralık ilk haftası gidicem muhtemelen o zaman fetal icin konusuruz kendisiyle
Evet öyleymiş orada tek şart ikili tarama testi sonrası test verilebiliyirmus arayıp sorun bence gitmeden ben İzmir'de yaşıyorum o yüzden o strese girmek açıkçası istemiyorum oraya giderek.Bende Eskişehir osmangazi de ücretsiz yapılıyormuş fetal dna yaptırsam mı diye düşünüyorum. 12 haftalıkken yapılıyormuş öyle demişler yorumlarda okudum. Bi düşünüyorum ama kararsızım hala.
Burada 10+1 di şu an artık 10+4Maşallah subhanallah ne kadar bellikaç haftalıksınız
Aminnnn insallahhhh hepimiz saglikla kavuşalimoyyy maşAllah yerım onu yaaa. resmen tamamen silüet belli artık darısı bizim başımıza. Sağlıkla mutlulukla ferahlıkla huzurla kucağınıza almak nasip olsun
Bol bol su iç, en az 8 9 saat uyu, gebelikte zararı olmayan rahatlatıcı çaylardan içebilirsin. Aklıma bunlar geldiKizlar bende 6.5 haftalık hamileyim çok şiddetli baş ağrım var şuan. İlaç icmek istemiyorum. Önerebileceginiz bişey var mı?
Gentanla konuştum bende ve birde bir kaç firmayla fiyat olarak ne dediler peki ?Bu arada önerdiklerini atıcam şimdi Eki Görüntüle 3670206 önerileri bunlar bu arada yuvarlak içine aldığı hep çalıştıkları yermiş
Naneli sakız naneli şeker 3 gün kadar miğde bulantım geçmişti çok sevinmiştim bugün yine kötüyüm artık yeme mevzusunu geçtim kolonya naneli sakızla şekerle arada bi balkona hava almaya çıkarak duruyorumAllah rızası için şu koku olayına çözümü olan var mıHerşey kokuyor herşeyden midem bulanıyor kusmaktan nefret ederim kusmamak için de zorluyorum artık kendimi Koku hassasiyetini çözüm bulsak gerisi gelicek gibi
Çok teşekkür ederimNaneli sakız naneli şeker 3 gün kadar miğde bulantım geçmişti çok sevinmiştim bugün yine kötüyüm artık yeme mevzusunu geçtim kolonya naneli sakızla şekerle arada bi balkona hava almaya çıkarak duruyorum
Parol içebilirsin hamıleler sadece parol kullanabılır benımde geçen akşam öyle oldu doktoruma yazdım paroldan başka ağrı kesici içme dediKizlar bende 6.5 haftalık hamileyim çok şiddetli baş ağrım var şuan. İlaç icmek istemiyorum. Önerebileceginiz bişey var mı?
Burada 10+1 di şu an artık 10+4haftasıyla uyumlu bir miniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?