Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşyerine ne zaman bildireceğiz yaMerhaba,
Benim de randevu bu hafta cuma yada persembe gibi. Saglikla hayirla ilerlesin her birimizin.
Benim de mide eksimeleri basladi hic iyi degilim. Surekli uyku yorgunluk var. Ise gidip gelmek bir zulm oldu benim icin ;( insallah bulantili gunler kolay atlatilir
yiaaa cok duygusall allahım sağlıkla ilerletsinnnnnSelam kızlar bende bugun keseyi gördm çok şükür. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi zaman nasıl geçecek arkadaşlaarrrrrr![]()
Arkadaşlar bugün yine kan verdim beta 988 e gelmişti iyi bir şey misakin olmakta fayda var zaten sağlıksız bir gebelikse baştan olmasın daha iyi. Dua edelim sağlıka ilerlesin.
cok iyi masallah maslalah 2 kattan fazla artmış bence iyi elhamdülillahArkadaşlar bugün yine kan verdim beta 988 e gelmişti iyi bir şey mi
Dış gebelik riski yok dimicok iyi masallah maslalah 2 kattan fazla artmış bence iyi elhamdülillah
bence yoktur öyle olsa bu kadar artmaz bi yavaş artardı. allahım sağlıklı güzel bi yerde tutundurmayı nasip etsin amin.Dış gebelik riski yok dimi
Canım keseyi görene kadar birşey demek doğru değil maalesef ama yine de çoğunlukla düzensiz artışlarla belli eder kendini, senin şuan bir sıkıntın görünmüyor o yüzden güzel düşün güzel olsunDış gebelik riski yok dimi
Canım keseyi gördük çok şükürCanım keseyi görene kadar birşey demek doğru değil maalesef ama yine de çoğunlukla düzensiz artışlarla belli eder kendini, senin şuan bir sıkıntın görünmüyor o yüzden güzel düşün güzel olsun![]()
Çok şükür cok sevindim sizin adınızaCanım keseyi gördük çok şükür
Çok şükür cok sevindim sizin adınıza. Kalp atısı için ne zamana randevu verdi
Ya teşekkür ederim Allah razı olsun dedi kasımın birinde gelin kalp atışlarını duyarızÇok şükür cok sevindim sizin adınıza. Kalp atısı için ne zamana randevu verdi
Arkadaşlar yolk keseyi ve içinde bebeği kaçıncı haftada gordununuzYa teşekkür ederim Allah razı olsun dedi kasımın birinde gelin kalp atışlarını duyarız
Ben 6. Hafta da kese ve yolk gördüm önümüzdeki hafta da kalp atışı için gideceğim özele gidiyorum normal de ama cuma günü bide devletten randevu aldım cuma 6+5 olcağım inşallah duyarım kalp atışını da günler geçmek bilmiyorArkadaşlar yolk keseyi ve içinde bebeği kaçıncı haftada gordununuz
hayırlı olsun gerçekten oyle günler geçmiyor bende yarın kalp atışı için gideceğim. Vesvese oluyor sürekli boş gebelik olursa vs bilmem ne diye allahım sağlıkla ilerlememizi sağlasın her birimizin amin.Ben 6. Hafta da kese ve yolk gördüm önümüzdeki hafta da kalp atışı için gideceğim özele gidiyorum normal de ama cuma günü bide devletten randevu aldım cuma 6+5 olcağım inşallah duyarım kalp atışını da günler geçmek bilmiyor![]()
Aynı vesvese bende de var sürekli araştırıyorum korkuyorum bu site de korkutuyor girmeden de duramıyorum araştırmak için inşallah Herşey çok güzel olacak kızlarım ben inanıyorum Allahım hepimizin gönlüne göre versin bu kadar ilerledik bundan sonrası da çok güzel olacakhayırlı olsun gerçekten oyle günler geçmiyor bende yarın kalp atışı için gideceğim. Vesvese oluyor sürekli boş gebelik olursa vs bilmem ne diye allahım sağlıkla ilerlememizi sağlasın her birimizin amin.
Sen kaç haftalıksın şuanhayırlı olsun gerçekten oyle günler geçmiyor bende yarın kalp atışı için gideceğim. Vesvese oluyor sürekli boş gebelik olursa vs bilmem ne diye allahım sağlıkla ilerlememizi sağlasın her birimizin amin.
ben uygulamaya göre 7+2 deyim ama dr tekrar geldiğinde kalp atışını duyalım senin adet tarihini ileri alıcam geç döllenme var demişti.Sen kaç haftalıksın şuan
ay evettt burada okuduklarımda cok geriyor beni ama girmeden okumadan takip etmeden duramıyorum. biraz daha pozitif olmak lazım güzel düşünelim güzel olsun. AminAynı vesvese bende de var sürekli araştırıyorum korkuyorum bu site de korkutuyor girmeden de duramıyorum araştırmak için inşallah Herşey çok güzel olacak kızlarım ben inanıyorum Allahım hepimizin gönlüne göre versin bu kadar ilerledik bundan sonrası da çok güzel olacak![]()
Hayırlı uğurlu olsun sizin transfer tarihiniz kaçtı acaba sanki yakınız birbirimizeBen 6. Hafta da kese ve yolk gördüm önümüzdeki hafta da kalp atışı için gideceğim özele gidiyorum normal de ama cuma günü bide devletten randevu aldım cuma 6+5 olcağım inşallah duyarım kalp atışını da günler geçmek bilmiyor![]()