Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Maşallah cnm 7 haftalik hareket ediyormu ya cok minnoş bende 6 hafta gittim 3 hafta sonra gel dedi ama beklemiycem okadar tabiki cok uzun su zmnlarda hareketler hissedince beklerim anca okadar ozmn kadar 15 gunde 1 devm

ben ankaradayım 350 dolara intergene verdim bugün çıktı sonuçlar yaklaşık 8 günde verdiler sonucu yani
Merhabalar doktorunuz kim ? Gebelik takibi ve dogum paketi icin hastane ile anlastiniz mi ? Bende Ankaradayim da tup bebek hamilesiyim o yuzden doktor arayisindayim

Yarın 11. Haftam doluyor benimde valla kızlar kilo almadım ama bende pantolonlarimi giyemiyorum. Minişler rahat şeyler giymemizi istiyor bence yarın fetal DNA testini vericem bende izmirdeyim gentan firmasına vericem evden gelip alıyorlar 11 bine anlaştım. Artık ulkemizdede aynı makinalara sahip geniş panel çalışan yerler var. Farklı ülkelere göndermek mantıklı gelmiyor çünkü orada sağlık giderleri daha pahalı olduğu için bizede pahalıya mál oluyor,bilginiz olsun Amerika en yüksek fakat bir doktor arkadaşım gereksiz old. Dile getirdi 2-3 yıl öncesine kadar ülkemizde makinalara sahip olan firma yetersizdi bundan dolayı yurt dışına yollaniyordu. Şu an dada yollanıyor Güney Kore İspanya daha makul fiyatlarda,aralarında.amerika sevdalısı olanlar zengin kesim yollamak istiyor demişti arkadaşım

aa canım benimde sat 9 eylül, bakalım bu akşam doktor ne dicek regl tarihini 20 eylüle mi çekti sizin muhtemelen benimde böyle olacak gibi ay sağlıkla gelsin minnoş
Evet canım geçen keseyi gördüğünde demişti tarihi değiştirirz büyük ihtimalle diye bugün bebeği görünce güncelledi ilk gebeliğimde de 1 hafta atmıştı şimdi de 12 gün attı
Maşallah cnm 7 haftalik hareket ediyormu ya cok minnoş bende 6 hafta gittim 3 hafta sonra gel dedi ama beklemiycem okadar tabiki cok uzun su zmnlarda hareketler hissedince beklerim anca okadar ozmn kadar 15 gunde 1 devm
Benide haftaya çağırmıştı ama dayanamadım gittim bugün işte yakınlaştırdı baya kıpırdıyordu ya ilkinde ben 8. Haftada görmüştüm büyüktü baya şimdi bunu küçücük kıpırdarken görünce garip geldi benide 11. Haftada çağırdı ikili test için ama yaptırmayı düşünmüyorum ben 13 e yakın cinsiyete giderim artık

ben doktor aracılığıyla verdim ama sitesinde evden alındığı söyleniyordu. temel panel geniş panel bir de kromozom sonuçları verdiler
Umarım sonuçlarınız güzel çıkmıştır hayırlı olsun Ben hacettepe takipliyim 12.haftada ikili test ve detaylı ultrasondan sonra test verebileceğimizi söyledi hocamız. 10 gün sonra vereceğiz

Ben dayanamam okadar uzun ya bekliye bileyebilecek misjn 13 kadar

Merhabalar doktorunuz kim ? Gebelik takibi ve dogum paketi icin hastane ile anlastiniz mi ? Bende Ankaradayim da tup bebek hamilesiyim o yuzden doktor arayisindayim
meltem antalyalı ile anlaştık. doğumu orta doğu hastanesinde yaptırıyormuş. eğer onla anlaşmasaydık hastane olarak oraya bakacaktım ben de güzel yorumlar okudum genel olarak. meltem hanım teyzemin de doğum doktoruydu ondan tercih ettim. bir de aktif bir yerde çalışmıyorum sgk'm yok o yüzden özel muayene olmasıyla hastane olması arasında bir fark olmayacaktı benim için sgk indirimim olmayacak çünkü her türlü. paket olarak anlaşmadık hastane ile bu yüzden, 20-22 bin civarı doğum ücreti ödeyeceğim bir de bir gece yatış. tabii değişmezse kesin zam gelir o zamana

Umarım sonuçlarınız güzel çıkmıştır hayırlı olsun Ben hacettepe takipliyim 12.haftada ikili test ve detaylı ultrasondan sonra test verebileceğimizi söyledi hocamız. 10 gün sonra vereceğiz
ay çok teşekkür ederim düşük risk çıktı içimi rahatlattı şimdillik, biz biraz erken verdik sanırım testi ama biraz da önden gidiyor galiba. şu an verirsek çıkar dedi doktor ve çıktı sonuçlar. inşallah sizin de herkesin de güzel sonuçları çıkar sağlıkla devam ederiz <3

Hacettepedeki fetal dna için bilginiz var mı gelip verebiliyor muyuz bir de güvenilir sonuçlar alınıyor mu. Bir de fiyat biliyor musnuz?

Hacettepedeki fetal dna için bilginiz var mı gelip verebiliyor muyuz bir de güvenilir sonuçlar alınıyor mu. Bir de fiyat biliyor musnuz?
İlk defa sizden duydum, hacettepede fetal dna testi mi varmış? Benim ilk hamileliğim kendim ilk kez fetal dna testi yaptıracağım daha önce hacettepede yaptıran birisini hiç duymadım, forumda da görmedim

İlk defa sizden duydum, hacettepede fetal dna testi mi varmış? Benim ilk hamileliğim kendim ilk kez fetal dna testi yaptıracağım daha önce hacettepede yaptıran birisini hiç duymadım, forumda da görmedim
Ya ben karıştırdım pardon yeditepede yapılıyormuş fetal

Anladimm tesekkur ederimm. O zaman doktora gittikce randevu ucreti odeniyor dimi ?

Anladimm tesekkur ederimm. O zaman doktora gittikce randevu ucreti odeniyor dimi ?
sağlık sigortanız varsa hastane mantıklı ama yoksa özel muayenesi olan doktor daha mantıklı istanbulda bi doktorla görüşmüştüm muayenesi 5.500 , doğumda 80-120bin arasıydı

sağlık sigortanız varsa hastane mantıklı ama yoksa özel muayenesi olan doktor daha mantıklı istanbulda bi doktorla görüşmüştüm muayenesi 5.500 , doğumda 80-120bin arasıydı
SAglik sigortam yok yani oncesinde ameliyatlarim oldugu icin kadin hastaliklari kismini kapsamiyor zaten o yuzden yaptirmamistim. Özel muayenesi olan birine gidiyorum şu anlik ama emin olamiyorum hastane ortami daha mi iyi olurdu test falan istedigi zaman iki turlu ugras olacak bu sefer. Burada 3 bin -4 bin arasi muayene. Sordugum doktor da 60 bin dedi doguma ama bu yil fiyati tabi bu

hastane fiyatını bilmiyorum ama smear testi için temmuz ayında istanbulda 2.500 tl verdim özel muayenesi olan doktorda

Kızlar ben gidiyorum siz ve bebişleriniz Allah'a emanet olun inşallah.. Allah kucanızada almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sessizce gitmek istemedim.. Hoşcakalın güzel beslenin bol dinlenin sevgiyle kalın.. Hiçbirşeye de stres yapmayın üzülmeyin.. Tamammı bu güller size🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐

İnşallah kötü birsey yoktur noldu iyi misin

Ben dayanamam okadar uzun ya bekliye bileyebilecek misjn 13 kadar
Senin ilk bebişmiydi 2.3. Mü ilk olsa bekleyemezdim de şimdi 2 yaş bebesiyle günler çabuk geçiyor bi aksilik çıkmazsa 13 den önce gitmem sanırım Ay doğuma ne kadar uygun demişler benim olduğum ilçede 2 tane özel var biri 68 diyor diğeri 72

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…