- 30 Ekim 2025
- 19
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.001
Muhtemelen benimki de öyle olurben de sanırım 7+lara girdim bu akşam belli olur tam net haftam. haziran sonu oluyo benim 27-28 haziran hibi ama temmuza da sarkar belki
28 haziran gösteriyor cnm benim 21 eylul satAy merhaba ben de 7+1 im hesaplara göre temmuz oluyor doğum sizin nasıl haziran acaba ben mi yanlış hesapladım
Benim de sat 25 Eylül tam tarih 2 Temmuz gösteriyor bakalım yengeç burcu olacak o kesin28 haziran gösteriyor cnm benim 21 eylul sat
ben de temmuz doğumluyum sağlıklı bi şekilde temmuzda doğurayım diye dua ediyorumMuhtemelen benimki de öyle olur
Evet İstanbul’dayım, tabiki de paylaşacağım, devlet sırrı gibi kimse söylemiyor çünküİstanbulda mısınız görüştüğünüz firmaları ve fiyatları bize de fikir amaçlı yazar mısınız
Nerede yaşıyorsunuz? Hangi firma ve ücreti ne acaba?Kızlar ben bugün fetal dna için kan vereceğim, 10+5 im bugün. İnşallah sağlıklı çıkar
6+4 günlük hamilesiniz siz ozmnBenim de sat 25 Eylül tam tarih 2 Temmuz gösteriyor bakalım yengeç burcu olacak o kesin
ben ankaradayım 350 dolara intergene verdim bugün çıktı sonuçlar yaklaşık 8 günde verdiler sonucu yaniEvet İstanbul’dayım, tabiki de paylaşacağım, devlet sırrı gibi kimse söylemiyor çünkü
Hiç belli olmuyor cnm ya 28 se sarkacak sanmıyorum ama benim oğlum aralik 15 de normalde beklenen dogum ama kasımda doğduben de sanırım 7+lara girdim bu akşam belli olur tam net haftam. haziran sonu oluyo benim 27-28 haziran hibi ama temmuza da sarkar belki
Ben antalyadayım şuan, natera panoramaya vereceğim orta paket 480 dolar. Temel paketi de varmış 370 dolar ben kapsamlı istedimNerede yaşıyorsunuz? Hangi firma ve ücreti ne acaba?
ay anneme de haziran demişler temmuzda doğmuşum anneme çektiysem belki benzerimHiç belli olmuyor cnm ya 28 se sarkacak sanmıyorum ama benim oğlum aralik 15 de normalde beklenen dogum ama kasımda doğdu
Bugün doktor 7+1 dedi hatta bende iki üç kere sordum emin olmak için bu arada kalp atışlarını da duyduk6+4 günlük hamilesiniz siz ozmn
Ultrasonda oyle çıkıyordur ölçülerde ozmnBugün doktor 7+1 dedi hatta bende iki üç kere sordum emin olmak için bu arada kalp atışlarını da duyduk
Sağlıkla dogsunlar inslhay anneme de haziran demişler temmuzda doğmuşum anneme çektiysem belki benzerim
Merhaba bende ankaradayım intergen evden alıyor mu? Bir de nelere bakılıyor geniş panel seçeneği var mı?ben ankaradayım 350 dolara intergene verdim bugün çıktı sonuçlar yaklaşık 8 günde verdiler sonucu yani
Sağlıkla doğsunda varsın bir hafta ileri bir hafta geri Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinUltrasonda oyle çıkıyordur ölçülerde ozmndaha iyi benimkide ultrasonda 6+6 ken 6+3 çıkmıştı ama sat göre hesaplıyor doktorlar yinede benim oğlumda 1 hafta önden gidiyordu ama yinede sata göre ilerliyorduk buda 3 gun geride ama yine sat baz alıyorlar
ben doktor aracılığıyla verdim ama sitesinde evden alındığı söyleniyordu. temel panel geniş panel bir de kromozom sonuçları verdilerMerhaba bende ankaradayım intergen evden alıyor mu? Bir de nelere bakılıyor geniş panel seçeneği var mı?
aa canım benimde sat 9 eylül, bakalım bu akşam doktor ne dicek regl tarihini 20 eylüle mi çekti sizin muhtemelen benimde böyle olacak gibiBugün kalp atışını duydum sonunda kızlar 7+2 çıktı sat 8 eylüldü 20 Eylül olarak düzenledi yeni makine almış baya büyütüyor 1.14 cm bi görseniz kıpır kıpırdı küçücük şey doktor maşallah hiç durmuyor baksana nasıl hareket ediyor diyor birde 1 haftadır aşırı ekşi tuzlu yemeye başladım normalde tatlı çikolata düşkünüyümdür hiç canım istemiyor
Amin cnm inslh doktorlarda önemsemiyor 1 haftaki farkı zaten oğlum ilerdeydi bu gerideSağlıkla doğsunda varsın bir hafta ileri bir hafta geri Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?