Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
ben de sanırım 7+lara girdim bu akşam belli olur tam net haftam. haziran sonu oluyo benim 27-28 haziran hibi ama temmuza da sarkar belki
Hiç belli olmuyor cnm ya 28 se sarkacak sanmıyorum ama benim oğlum aralik 15 de normalde beklenen dogum ama kasımda doğdu

Bugün doktor 7+1 dedi hatta bende iki üç kere sordum emin olmak için bu arada kalp atışlarını da duyduk
Ultrasonda oyle çıkıyordur ölçülerde ozmn daha iyi benimkide ultrasonda 6+6 ken 6+3 çıkmıştı ama sat göre hesaplıyor doktorlar yinede benim oğlumda 1 hafta önden gidiyordu ama yinede sata göre ilerliyorduk buda 3 gun geride ama yine sat baz alıyorlar

Bugün kalp atışını duydum sonunda kızlar 7+2 çıktı sat 8 eylüldü 20 Eylül olarak düzenledi yeni makine almış baya büyütüyor 1.14 cm bi görseniz kıpır kıpırdı küçücük şey doktor maşallah hiç durmuyor baksana nasıl hareket ediyor diyor birde 1 haftadır aşırı ekşi tuzlu yemeye başladım normalde tatlı çikolata düşkünüyümdür hiç canım istemiyor

Sağlıkla doğsunda varsın bir hafta ileri bir hafta geri Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aa canım benimde sat 9 eylül, bakalım bu akşam doktor ne dicek regl tarihini 20 eylüle mi çekti sizin muhtemelen benimde böyle olacak gibi ay sağlıkla gelsin minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…