- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.041
2. Cnm 11 buçuk aylıkSenin ilk bebişmiydi 2.3. Müilk olsa bekleyemezdim de şimdi 2 yaş bebesiyle günler çabuk geçiyor bi aksilik çıkmazsa 13 den önce gitmem sanırım
Ay doğuma ne kadar uygun demişler benim olduğum ilçede 2 tane özel var biri 68 diyor diğeri 72
Canımmm kötü bısey yok inşallahKızlar ben gidiyorum siz ve bebişleriniz Allah'a emanet olun inşallah.. Allah kucanızada almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sessizce gitmek istemedim.. Hoşcakalın güzel beslenin bol dinlenin sevgiyle kalın.. Hiçbirşeye de stres yapmayın üzülmeyin.. Tamammı bu güller size🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐
Arkadaşım nereye gidiyorsun naallah bir sıkıntı yoktur bize bilgi verirmisin haber bekliyoruzKızlar ben gidiyorum siz ve bebişleriniz Allah'a emanet olun inşallah.. Allah kucanızada almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sessizce gitmek istemedim.. Hoşcakalın güzel beslenin bol dinlenin sevgiyle kalın.. Hiçbirşeye de stres yapmayın üzülmeyin.. Tamammı bu güller size🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐
hayrolsun inşallahKızlar ben gidiyorum siz ve bebişleriniz Allah'a emanet olun inşallah.. Allah kucanızada almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sessizce gitmek istemedim.. Hoşcakalın güzel beslenin bol dinlenin sevgiyle kalın.. Hiçbirşeye de stres yapmayın üzülmeyin.. Tamammı bu güller size🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐
inşAllah bebeğiniz de siz de iyisinizdir korkutmayın biziKızlar ben gidiyorum siz ve bebişleriniz Allah'a emanet olun inşallah.. Allah kucanızada almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sessizce gitmek istemedim.. Hoşcakalın güzel beslenin bol dinlenin sevgiyle kalın.. Hiçbirşeye de stres yapmayın üzülmeyin.. Tamammı bu güller size🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐
CanımmmmmmmCanımmm kötü bısey yok inşallahlütfen özelden yazdım cevap ver bana
Bebeğim melek olduCanımmm kötü bısey yok inşallahlütfen özelden yazdım cevap ver bana
Arkadaşım üzmek istemedim ondan demedim kalbi durmuşArkadaşım nereye gidiyorsun naallah bir sıkıntı yoktur bize bilgi verirmisin haber bekliyoruz
başımız sağolsunCanımmmmmmm
Bebeğim melek oldu
Kalbinin sesini duymusmuydun çok üzgünüm basın sagolsunArkadaşım üzmek istemedim ondan demedim kalbi durmuş
Çok üzüldüm çok vardır bır hayır bunda da hissettim mesajını görünceCanımmmmmmm
Bebeğim melek oldu
Duymasaydım belki bukadar yanmazdım🖐Kalbinin sesini duymusmuydun çok üzgünüm basın sagolsun
Çok üzüldüm çok vardır bır hayır bunda da hissettim mesajını görünce
Çok üzüldüm çok vardır bır hayır bunda da hissettim mesajını görünce
Doktorlar nedenini soyledimi canım
Allah sabır versin
Çok çok üzgünüm ben de yaşadım malesef zor bi süreç ama toparlanıp bir daha gebe kaldığınızda doktora danışıp kan sulandırıcı içebilirsiniz. İnşallah çabucak toparlanırsınızDuymasaydım belki bukadar yanmazdım🖐
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?