• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
kızlar selam çok güzel şeyler konuşuyorsunuz ama maalesef bir şeyle muhabbetin arasına gireceğim 😔 benim geçen hafta 5 günde bebeğimin gelişimi kalp atışı olmasına rağmen çok az büyümüştü ve 5 gün arayla 6+3 çıkmıştı ikisinde de. bugün göğüs ağrım tamamen geçti ve göğüslerim yumuşadı normal haline döndü. kötüye yormamaya çalışıyorum ama bu bir şeyin belirtisi olabilir mi bebeğimin kalbi durmuş olabilir mi 😔 sizde bu süreçte hiç meme hassasiyetiniz tamamen kaybolup sonra geri geldi mi
benim de belirtilwrim kayboldu göğüs hassasiyetim biraz vardı, bugün göğüs hassasiyetim de bitti diyebilirim yarın sabah kontrolüm var ben de korkmuyorum desem yalan olur
bakalım inşallah bir şey çıkmaz da kendimize kuruntu yapmayız en azından

benim de belirtilwrim kayboldu göğüs hassasiyetim biraz vardı, bugün göğüs hassasiyetim de bitti diyebilirim yarın sabah kontrolüm var ben de korkmuyorum desem yalan olur
bakalım inşallah bir şey çıkmaz da kendimize kuruntu yapmayız en azından
İnşallah güzel haberler alirsiniz dua edeceğim ❤️

Kızlar sizde de aşırı bulantı var mı sabah kahvaltı yapabiliyorum ama akşam yemeği asla yiyemiyorum kusmaktan karnıma kramp giriyor açlıktan başım çok dönüyor nasıl çözüm bulunur buna yaşayan var mı

Kızlar sizde de aşırı bulantı var mı sabah kahvaltı yapabiliyorum ama akşam yemeği asla yiyemiyorum kusmaktan karnıma kramp giriyor açlıktan başım çok dönüyor nasıl çözüm bulunur buna yaşayan var mı
Ben doktoruma ilac yazdirdim canim baska turlu hayata devam edemedjm

Yani arada oluyor benimde. Iliski zaten yasak kanama alani ve tup bebek oluncq o yuzden o kismi bilmiyorum ama riske atma bosverr😅
Allahtan eşim yanımda değil 😂 yanımda olsa nasıl olurdu bilemiyorum kanka kanka beklemek. Telefonla konuşken diyoruz Allah’ın bir bildiği var işte bizi birbirimizden uzak tutuyor diye 😂

Birde yerleşme lekesi olursa uzun sürerse erkek bir iki gün olursa kız diye okudum burda. Oda çoğunluk tutmuş. Bizim aydaki hamişlerede soralım istatistik yapalım🥰
Bize uyan bir bilgi bu. Ortanca oğlunda lekelenmem çok uzun sürmüştü. En küçük oğlumda kese dışında kanamam vardı bir. Kızımda hem bir şey olmadı mesela. Ne lekelenme ne kanama ne kese dışında kanama alanı

Benimde sizin gibi çok kötüyüm akşam yemek yedikten sonra çıkartmaya gidiyorum lavaboya sadece daha az ve yağsız şeyler yemeye çalışıyorum bazen patates haşlıyorum bazen sadece pilav makarna yiyorum. Ama çok zor geçiyor doktorda biraz sabret 12. Haftadan sonra geçecek dedi

Back
X