- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.541
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay benim 7+3 de yuvarlaktı dün ağrım varken gittim 8+1di ama usgde 7+6 ölçtü hafif altta çıkıntısı olmuş keseninOğlumun kesesi de böyleydi bence bu kese şekli çoğunluk tutuyor ya denk geliyorum ara ara keseye göre tuttu diye
hiç yaşamayanlar ne oluyomuş benim hiç lekelenmem kanamam olmadıBirde yerleşme lekesi olursa uzun sürerse erkek bir iki gün olursa kız diye okudum burda. Oda çoğunluk tutmuş. Bizim aydaki hamişlerede soralım istatistik yapalım![]()
benim de belirtilwrim kayboldu göğüs hassasiyetim biraz vardı, bugün göğüs hassasiyetim de bitti diyebilirim yarın sabah kontrolüm var ben de korkmuyorum desem yalan olurkızlar selam çok güzel şeyler konuşuyorsunuz ama maalesef bir şeyle muhabbetin arasına gireceğimbenim geçen hafta 5 günde bebeğimin gelişimi kalp atışı olmasına rağmen çok az büyümüştü ve 5 gün arayla 6+3 çıkmıştı ikisinde de. bugün göğüs ağrım tamamen geçti ve göğüslerim yumuşadı normal haline döndü. kötüye yormamaya çalışıyorum ama bu bir şeyin belirtisi olabilir mi bebeğimin kalbi durmuş olabilir mi
sizde bu süreçte hiç meme hassasiyetiniz tamamen kaybolup sonra geri geldi mi
İnşallah güzel haberler alirsiniz dua edeceğimbenim de belirtilwrim kayboldu göğüs hassasiyetim biraz vardı, bugün göğüs hassasiyetim de bitti diyebilirim yarın sabah kontrolüm var ben de korkmuyorum desem yalan olur
bakalım inşallah bir şey çıkmaz da kendimize kuruntu yapmayız en azından
Erkeğe benziyor kesesiBanada bakabilir misiniz 10+2 ydi ultrason fotoğrafı
Bende hiç olmadı çok şükürBirde yerleşme lekesi olursa uzun sürerse erkek bir iki gün olursa kız diye okudum burda. Oda çoğunluk tutmuş. Bizim aydaki hamişlerede soralım istatistik yapalım![]()
Bende burdan duyuyorum Çevremde sadece bir kişiden duydum. 1ay sonra rahatlıcaz gibiBende hiç olmadı çok şükürkesem de yuvarlak gözüküyor
Ben doktoruma ilac yazdirdim canim baska turlu hayata devam edemedjmKızlar sizde de aşırı bulantı var mı sabah kahvaltı yapabiliyorum ama akşam yemeği asla yiyemiyorum kusmaktan karnıma kramp giriyor açlıktan başım çok dönüyor nasıl çözüm bulunur buna yaşayan var mı
Allahtan eşim yanımda değilYani arada oluyor benimde. Iliski zaten yasak kanama alani ve tup bebek oluncq o yuzden o kismi bilmiyorum ama riske atma bosverr![]()
Tüp bebekte yasak 12. Haftaya kadarArkadaşlar ilişkiyi doktorunuzmu yasakladı bana doktor yasak değil dedi biz çok sık ilişkiye giriyoruz korktum bunu görünce
İkizlerime hamileyim. Bende de hiç belirti uok. Baştan beri yok zatenMerhabalar 9+5 iz.hic mide bulantısı yok. İkinci hamileliğim.sizde durumlar nasıl
Bize uyan bir bilgi bu. Ortanca oğlunda lekelenmem çok uzun sürmüştü. En küçük oğlumda kese dışında kanamam vardı bir. Kızımda hem bir şey olmadı mesela. Ne lekelenme ne kanama ne kese dışında kanama alanıBirde yerleşme lekesi olursa uzun sürerse erkek bir iki gün olursa kız diye okudum burda. Oda çoğunluk tutmuş. Bizim aydaki hamişlerede soralım istatistik yapalım![]()
Herkese tahminin doğru, kendine tahminin yanlış çıkarmışBenimde kese yuvarlak bebegin annesiyim kız hissediyorum![]()
Ağzından yel alsın damlaHerkese tahminin doğru, kendine tahminin yanlış çıkarmış![]()
En çok senin sonucunu merak ediyorumAğzından yel alsın damla![]()
Benimde sizin gibi çok kötüyüm akşam yemek yedikten sonra çıkartmaya gidiyorum lavaboya sadece daha az ve yağsız şeyler yemeye çalışıyorum bazen patates haşlıyorum bazen sadece pilav makarna yiyorum. Ama çok zor geçiyor doktorda biraz sabret 12. Haftadan sonra geçecek dediKızlar sizde de aşırı bulantı var mı sabah kahvaltı yapabiliyorum ama akşam yemeği asla yiyemiyorum kusmaktan karnıma kramp giriyor açlıktan başım çok dönüyor nasıl çözüm bulunur buna yaşayan var mı