Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    13
Kızlar bazı günler ağır belirtiler yaşarken bazı günler sanki hamile değilmişim gibi oluyo bugün 9+1 olduk

Hangi diyetisyenle çalışıyorsunuz online mi yani

Merhabalar gozunuz aydin sizde ogrenince buraya belirtileriniz ile beraber cinsiyeti yazar misiniz kendimiz icin tahminde bulunalim
Valla benim tüm belirtilerim kızdı arkadaşlar görende kızın olucak dedi kafama tuz döktüler onda bile kız çıktı ama cinsiyet erkek gerçekten asla güven olmuyor kesem top gibi yuvarlaktı kız dediler kalo atışı 140 üstü olunca kız derlermiş 180 di ama gelin görün ki oğluş geliyor rabbim sağlıkla almayı nasip etsin hepimize inşallah

Kızlar bugün öğrendim cinsiyetini fetal dna olduğu için kesin bilgi oğluş geliyor P Prettywomaan tabloya da ekleyebilirsiniz
ayyy hayırlı uğurlu olsunnnn herhalde test sonuçlarınız da iyi çıkmış rabbim bize de hayırlı haberler duymayı nasip etsin çok ama çok sevindim bebişe ya isim düşündünüz mü

ayyy hayırlı uğurlu olsunnnn herhalde test sonuçlarınız da iyi çıkmış rabbim bize de hayırlı haberler duymayı nasip etsin çok ama çok sevindim bebişe ya isim düşündünüz mü
Ay evet çok şükür her şeyi temiz çıktı içim çok rahatladı isim olarak Aslan düşünüyoruz inşallah rabbim tüm annelere hayırlı haberler nasip etsin hepimiz hamilelik boyunca mutlulukla paylaşalım haberlerimizi inşallah

Kızlar ilginç bi aşermeniz oldu mu ya benim canım öyle 2 şey istedi ki bugün bilmiyorum canınız çeker mi sizinde yazmaya çekindim de ilkinde hiç nöyle olmamıştı

Sağlıkla gelsin inşallah isimde karar verdiyseniz ekleyeyim tabloya ilk cinsiyet sizden geldi isimde sizden olsun

Kızlar ilginç bi aşermeniz oldu mu ya benim canım öyle 2 şey istedi ki bugün bilmiyorum canınız çeker mi sizinde yazmaya çekindim de ilkinde hiç nöyle olmamıştı
çok merak ettim ne aşerdiniz benim bugün tüm gün aklım kavundaydı resmen burnuma kokusu geldi

çok merak ettim ne aşerdiniz benim bugün tüm gün aklım kavundaydı resmen burnuma kokusu geldi
Ay inşallah canı çeken olmaz olursa da allah affetsin ama hayatımda 1 kere yemiştim istanbulda bi mekanda üstelik kafamda güzeldi tadını da hatırlamıyorum çok fazla ama şuan orda yediğim bebek ahtapotu istiyor canım birde kına kokusu istiyorum yarın alıcam ikisinide kınayıda bi yerime yakarım artık

Kızlar bazı günler ağır belirtiler yaşarken bazı günler sanki hamile değilmişim gibi oluyo bugün 9+1 olduk
Benimde öyle göğüs uçlarına dokununca acı vardı şişme yoktu ama o acı da kayboldu aniden bulantım geçti sonra Protestan iğne vurulunca geri geldi belirtiler gidip geliyor bütün gün endişeyle duruyorum

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı fetal dna için kan verdim doktor cinsiyetinin büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi, ultrason görüntüleri de böyle

Eklentiler

• IMG_9989.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_9988.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…