- Konu Sahibi Prettywomaan
- #4.141
9. haftada 22.48 mmKızlar haftaya göre crl leriniz kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. haftada 22.48 mmKızlar haftaya göre crl leriniz kaç?
13+3’ken 7,5 cm dedi doktorumuzKızlar haftaya göre crl leriniz kaç?
8. Haftada 1.58 cm diKızlar haftaya göre crl leriniz kaç?
Bende aynıyım bişey yiyemiyorum kuru yavan yiyecekler dışında. Doktorum gavıscon yazdı o biraz iyi geliyor leblebi yiyorum. Bian önce geçer inşallahKızlar 12 haftalığım bende midem çok ağrıyor yanıyor ne iyi gelir sizce
Ay bende 8 haftalığım 1.66 çıkmıştı :))8. Haftada 1.58 cm di
Canımm ilaç kullanıyor musun bulantı için bana faydası oluyor çünkü.. birde tuzlu çubuk kraker ve tuzlu salatalık iyi geliyorAy ben çok kötüyüm ya ara ara azcık bulantım oluyordu ama etkilemiyordu sabahtan beri tek lokma yiyemedim bulantıdan afedersiniz kusayım diyorum midem bomboş yine olmuyor mahvoldum sabahtan beri bana bi fikir tavsiye verin allah aşkına ilk defa böyle oldum tansiyonum da düşük gidiyor yiyemiyorum diye aşırı kokuyor bulantı hiç geçmedi
İkiside yok evde ya domates deneyebilirim aslındaCanımm ilaç kullanıyor musun bulantı için bana faydası oluyor çünkü.. birde tuzlu çubuk kraker ve tuzlu salatalık iyi geliyor
1 dilim limon yiyorum bana iyi geliyor deneyebilirsinizİkiside yok evde ya domates deneyebilirim aslında
9+6 da kağıtta 3.04 cm yazıyorKızlar haftaya göre crl leriniz kaç?
yaaa maşallahhh9+6 da kağıtta 3.04 cm yazıyor
Ay bunu duymak ne kadar güzel10+4 benim de 4.20 cm bakalım bu hafta yeniden kontrol var bolca büyüsünler tosunlar :)
Mide bulantısı icin ekşi kese yoğurdundan 2 kaşık yemek bana iyi gelmişti. Bir de kusup öğürüp hepsini cıkarcaksın sonra boş mideye bu yoğurt ve naneli agız gargarası sonra direkt prilam icip uyuyacaksın. Baska hicbir sey cözmez. Allaha şükür kızlar 11. Haftadayım bulantılar cok cok azaldı. İnşallah gececek haftanız ilerledikce. En zoru 8-9. Hafta.
Aklıma geldi de açım ya tansiyonu düşürür mü acaba diye tereddüt ettlm de şimdi bikaç dilim tuzlu limonlu domates yedim iyi geldi sağolun1 dilim limon yiyorum bana iyi geliyor deneyebilirsiniz
İlk hamileliğimde yaşadım çok korkmuştum fetal DNA testi verdim şükür temiz gelmişti. Ama sonuç gelene kadar yaşadığım stresi anlatamam. Genelde bir şey çıkmıyor bir çok bebekte görülüyor bu durum sonra geçiyorMerhabalar biz bugün 12+5 deyiz. Bugün perinotolojiye gittik Göztepe şehir hastanesine. Doktor kalbinde parlaklık gördü ama bunun diğer şeylerle birleştiğinde problem olacağını söyledi karaciğerinde bi şey söyledi ama o an o kadar çok terim kullandı ki ben algı problemi yaşadım resmen. Arkadaşlar böyle bi şey yaşayan var mı çok üzüldüm. Yani kalbinde parlaklık olması karaciğerinde bi şey olması acil bi durum olsa hemen müdahale edilirdi heralde. Test sonucu 15 gün sonra çıkacakmış ama bu 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
Bende başlamadik canim geri .kızlar doktor kanama alanın küçük ve eski dedi aktif kanama alanı olmadığı için oksapara tekrar başladı ama korkuyorum böyle olup başlayan var mı kanama yapmaz dedi ama bilemiyorum![]()