• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Ay ben çok kötüyüm ya ara ara azcık bulantım oluyordu ama etkilemiyordu sabahtan beri tek lokma yiyemedim bulantıdan afedersiniz kusayım diyorum midem bomboş yine olmuyor mahvoldum sabahtan beri bana bi fikir tavsiye verin allah aşkına ilk defa böyle oldum tansiyonum da düşük gidiyor yiyemiyorum diye aşırı kokuyor bulantı hiç geçmedi

Ay ben çok kötüyüm ya ara ara azcık bulantım oluyordu ama etkilemiyordu sabahtan beri tek lokma yiyemedim bulantıdan afedersiniz kusayım diyorum midem bomboş yine olmuyor mahvoldum sabahtan beri bana bi fikir tavsiye verin allah aşkına ilk defa böyle oldum tansiyonum da düşük gidiyor yiyemiyorum diye aşırı kokuyor bulantı hiç geçmedi
Canımm ilaç kullanıyor musun bulantı için bana faydası oluyor çünkü.. birde tuzlu çubuk kraker ve tuzlu salatalık iyi geliyor

10+4 benim de 4.20 cm bakalım bu hafta yeniden kontrol var bolca büyüsünler tosunlar :)

Mide bulantısı icin ekşi kese yoğurdundan 2 kaşık yemek bana iyi gelmişti. Bir de kusup öğürüp hepsini cıkarcaksın sonra boş mideye bu yoğurt ve naneli agız gargarası sonra direkt prilam icip uyuyacaksın. Baska hicbir sey cözmez. Allaha şükür kızlar 11. Haftadayım bulantılar cok cok azaldı. İnşallah gececek haftanız ilerledikce. En zoru 8-9. Hafta.

İyi akşamlarrr
Bende sizden tahmin istiyim yuvarlak içine aldığım yer bacak arası sizce erkek mi yoksa kordon mu?

Eklentiler

• IMG_20251125_214624.webp
    IMG_20251125_214624.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 6
10+4 benim de 4.20 cm bakalım bu hafta yeniden kontrol var bolca büyüsünler tosunlar :)

Mide bulantısı icin ekşi kese yoğurdundan 2 kaşık yemek bana iyi gelmişti. Bir de kusup öğürüp hepsini cıkarcaksın sonra boş mideye bu yoğurt ve naneli agız gargarası sonra direkt prilam icip uyuyacaksın. Baska hicbir sey cözmez. Allaha şükür kızlar 11. Haftadayım bulantılar cok cok azaldı. İnşallah gececek haftanız ilerledikce. En zoru 8-9. Hafta.
Ay bunu duymak ne kadar güzel 🥰 benim mide bulantılarım sinsi bulantı yemekten kesilmedim ama o sinsi bulantı çok kötü bi şet geçsin istiyorum 🥹 benim de 8+2 de 2cm di crl

kızlar doktor kanama alanın küçük ve eski dedi aktif kanama alanı olmadığı için oksapara tekrar başladı ama korkuyorum böyle olup başlayan var mı kanama yapmaz dedi ama bilemiyorum 🥲

Merhabalar biz bugün 12+5 deyiz. Bugün perinotolojiye gittik Göztepe şehir hastanesine. Doktor kalbinde parlaklık gördü ama bunun diğer şeylerle birleştiğinde problem olacağını söyledi karaciğerinde bi şey söyledi ama o an o kadar çok terim kullandı ki ben algı problemi yaşadım resmen. Arkadaşlar böyle bi şey yaşayan var mı çok üzüldüm. Yani kalbinde parlaklık olması karaciğerinde bi şey olması acil bi durum olsa hemen müdahale edilirdi heralde. Test sonucu 15 gün sonra çıkacakmış ama bu 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
İlk hamileliğimde yaşadım çok korkmuştum fetal DNA testi verdim şükür temiz gelmişti. Ama sonuç gelene kadar yaşadığım stresi anlatamam. Genelde bir şey çıkmıyor bir çok bebekte görülüyor bu durum sonra geçiyor

Back
X