Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    18
Zaten ben dikkat ettim öğlenden sonra vitamini yuttuktan sonra başlıyor bulantım yarın onu içmemeyi deneyeceğim bakalım ne olacak

Manolya_31 G gulaysedeniz kızlar dün arkadaşın yorumunda doktora mı yorum yapmasın açıklasın şeklinde konuştunuz yoksa hanım efendiye daha açıklayıcı konuşması yönünden mi yazdınız ?

Usg atmıştı doktor bişey söylemedi yarın çağırdı şeklinde bi yazısı olmuştu

Ben hanfendiye yazdım en az 3 kere yorum yaptı açıklayıcı birtek mesajı yok illk yorumuna yazmadım burda herkes biseyler paylaşıyor iyisiyle kötüsüyle ama arkadaş soruyor gene eksik bilgi anlamıyorsun ne demek istediğini tekrar soruyor gene eksik bilgi biz mueccin değiliz arkadaşın daha açıklayıcı ya mesaj yazacak kendi biliyor olayını herkesinde bildigini sanıp eksik bilgi veriyor 1 değil 2 değil tam 4 kez sonundada bende yazdım hakaret etmedim ya açıklayıcı yazın yada hiç yazmayın diye
Sizden rica ediyorum hanfendinin ilk yorumunu ve son yorumunu okuyun anlıyorsanız bir zahmet bizede aciklayin

Kızlar 11. Haftandayım ve karnımda ağrılar oluyor dün gece de vardı göbek deliği ve altı adet sancısı gibi sizde de oluyor mu durumlar nasıl normal mi acaba
Ben bugün doktora gittim aynı sebepten regl kadar güçlü değil hafif hafif. Rahim büyümesinden kaynaklıymış kanama alanım vardı hatta o da küçülmüş

Ben yanlış anlamışım o zaman ben doktora tepki verdiğinizi düşündüm. İnsanlar korku ve panikle eksik bilgilerde yorumlarda bulunabilir burda kaçıncı çocuk olursa olsun herkes her hamileliğin birbirinden farklı olacağından sebep aslında hepimiz tecrübesiz sayılırız doğal olarak bazen size göre yanlış başkalarına göre doğru olan açıklamalar olabilir anlaşılmayabilir eksik bilgi verilebilir vs ama kimsenin kimseye yorum yapma o zaman deme gibi bir hakkı yoktur burası herkese açık bir platform herkes birbirine saygı duyduğu sürece yorum yapma hakkına sahiptir. Eğer bilgi size eksik geldiyse cevap vermeyebilir yorumda bulunmayabilirsiniz ama unutmayınki burada herkes gebe herkesin algıları farklı olabilir herkes en ufak bir lafa söze kırılabilir o yüzden eleştirmeden kırmadan saygı çerçevesinde yorum yapalım hoşlanmadığınız eksik gördüğünüz alakalı bulmadığınız şeylerde yorum yapmama hakkına sahipsiniz tıpkı başkalarının da özgürce yorumda bulunabileceği gibi

M muallimecan sizden de içtenlikle özür diliyorum arkadaşların tepkisini ben yanlış anlamışım ve doktora tepki verdiklerini düşünmüştüm. Kimsenin yorum yapma deme gibi bir hakkı yoktur bu konuda da haklısınız ve özgürce eksik tamam doğru yanlış kişilerin haklarına fikirlerine saygı duyulduğu çerçevede her türlü yorumda bulunabilirsiniz fakat bu yinede üslubunuzu doğru bulduğum anlamına gelmez lütfen daha dikkatli sakin ve nazik olalım

ARKADAŞLAR TEKRAR HATIRLATMAKTA FAYDA GÖRÜYORUM HERKES SAYGI SINIRLARI ÇERÇEVESİNDE İSTEDİĞİ YORUMDA BULUNABİLİR KİMSE KİMSEYİ BU KONUDA ELEŞTİRME HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR HEPİMİZİN GEBE OLDUĞUNU HORMONLARIMIZIN ZİRVE OLDUĞU BİR DÖNEMDE OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM SAYGI SEVGİ ÇERÇEVESİNDE DİYALOGLARIMIZI SÜRDÜRELİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…