- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #5.081
Fetal DNA yaptırmıştım 10+3 de 11. Haftada öğrendim cinsiyeti12. Haftadayım cinsiyet öğrendinizmi peki?
Fetal DNA yaptırmıştım 10+3 de 11. Haftada12. Haftadayım cinsiyet öğrendinizmi peki?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses
Tesekkur ederim ilk gebelikHayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesbu kaçıncı gebeliğiniz o kısım eksik kalmış onuda düzenleyeyim
Kız mı erkek miFetal DNA yaptırmıştım 10+3 de 11. Haftada öğrendim cinsiyeti
Merhaba benim de erkek bebiş, İstanbuldayımKIZLAR CİNSİYETLER GELMEYE BAŞLADI YENİYILDAN SONRA HEPİMİZİN BELLİ OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM TABLOYU DÜZENLEYİP GÜNCELLEYECEĞİM TEKRARDAN DİYORUM Kİ HANGİ İLLERDEN OLDUĞUMUZU DA EKLEYELİM BÖYLELİKLE BİRBİRİMİZE HASTANE DOKTOR ÖNERİSİNDE BULUNABİLİR ÖZELLERDE DOĞUM ÜCRETLERİNİ FALAN PAYLAŞABİLİRİZ NE DERSİNİZ İL EKLEYELİM Mİ
Evet ekleyelim derseniz beğen kısmındanifadesini kullanalım
Hayır gerek yok derseniz beğen kısmındanifadesini kullanalım
Çıktı baya, tayt giyemiyorum çok acıtıyor.Kızlar göbeğiniz çıktımı benim çıktı yaa çok tuhaf hissediyorum nedense
Ben Antalya’da yaşıyorumKIZLAR CİNSİYETLER GELMEYE BAŞLADI YENİYILDAN SONRA HEPİMİZİN BELLİ OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM TABLOYU DÜZENLEYİP GÜNCELLEYECEĞİM TEKRARDAN DİYORUM Kİ HANGİ İLLERDEN OLDUĞUMUZU DA EKLEYELİM BÖYLELİKLE BİRBİRİMİZE HASTANE DOKTOR ÖNERİSİNDE BULUNABİLİR ÖZELLERDE DOĞUM ÜCRETLERİNİ FALAN PAYLAŞABİLİRİZ NE DERSİNİZ İL EKLEYELİM Mİ
Kız sanırım 2026 kız senesi çevremdeki herkes kız bebiş bekliyor ☺☺Kız mı erkek mi
İstanbul'dayımKIZLAR CİNSİYETLER GELMEYE BAŞLADI YENİYILDAN SONRA HEPİMİZİN BELLİ OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM TABLOYU DÜZENLEYİP GÜNCELLEYECEĞİM TEKRARDAN DİYORUM Kİ HANGİ İLLERDEN OLDUĞUMUZU DA EKLEYELİM BÖYLELİKLE BİRBİRİMİZE HASTANE DOKTOR ÖNERİSİNDE BULUNABİLİR ÖZELLERDE DOĞUM ÜCRETLERİNİ FALAN PAYLAŞABİLİRİZ NE DERSİNİZ İL EKLEYELİM Mİ
Kızlar göbeğiniz çıktımı benim çıktı yaa çok tuhaf hissediyorum nedense
Benim başından beri var kalçamdan bacağıma kadar vuran bir ağrım d3 ve kalsiyum magnezyum kullaniyorumKızlar 11+5'teyim bugün. bir kaç gündür farkediyorum sol kalçama vuran bir ağrım oluyo. dün oturduğum yerden bile zor kalktım zor yürüdüm. bugün daha iyi. sizlerde de olan oldu mu
Beni de listeye ekleyebilir misin 11+2 haftalık, sat 23 eylül, ilk gebelik, kese 5 kalp atışı 7 haftalık.tahmini doğum 3ü HaziranANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?