Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    34
Kızlar 11+5'teyim bugün. bir kaç gündür farkediyorum sol kalçama vuran bir ağrım oluyo. dün oturduğum yerden bile zor kalktım zor yürüdüm. bugün daha iyi. sizlerde de olan oldu mu
Malesef yaşıyorumm.Bu Haftalar geçince rahatlarsın ama 15+1 deyim 14.haftanın yarısından sonra çok azaldı.
Hamile platesi var Simge Duman yazarsan görürsün düzenli yaparsan kasların gevşer rahatlatır

Kızlar 11+5'teyim bugün. bir kaç gündür farkediyorum sol kalçama vuran bir ağrım oluyo. dün oturduğum yerden bile zor kalktım zor yürüdüm. bugün daha iyi. sizlerde de olan oldu mu
Bebeğiniz artık leğen kemikleri arasına sığmıyor yukarı çıkıyor o yüzden ağrı olması normal sağ tarafta daha yoğun ağrı gözlemleniyormuş bende sağda daha çok hissettim hatta regl sancısı gibi sancı vurabilir. Ben korkmuştum çok siz de benim gibi endişeye kapılmayın.

Ankaradayım ben

Ankara canım

Bugün ben de doktora gittim nıpt verdiğimi söyledim yine de kan ver ikili tarama bakalım dedi kafam karıştı benim de neden ikisini de bir istedi hiç anlamadım
ultrasonla rahime kan gidişine bakıyorlarmış bir de sanırım ikilide. ama kanla bakılan şeylere fetalde daha ayrıntılı bakıyorlar zaten değişik

ultrasonla rahime kan gidişine bakıyorlarmış bir de sanırım ikilide. ama kanla bakılan şeylere fetalde daha ayrıntılı bakıyorlar zaten değişik
Ben anlamadım hiç ense kalınlığını ölçtü kan ver 10gün sonra konuşalım dedi, neye bakcaz ne konuşcaz bilmiyorum o zamana nıpt kesin çıkar kafam karıştı benim de

regl ağrısı gibi ağrılar başlayacak mı yani yine

Kızlar bende dün fetal dna yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım 10 gün sonra randevum var 13+5 falan olacağım heralde o zamana cinsiyetini de kesin öğreniriz çok heyecanlıyım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bende gavıscon sarı leblebi çubuk kraker ile yapışık ikiz gibi geziyorum yatarken hepsini yanıma alıyorum. Daha bi tane foto çekinen edimsaçlar tipim kaydı
Al benden de o kadar peynir ekmek ve yogurt makarna ile besleniyorum 7 hafta olacak leblebiye bulasamiyorum kbizliktan dolayi krakeri de en son cikarttim

Al benden de o kadar peynir ekmek ve yogurt makarna ile besleniyorum 7 hafta olacak leblebiye bulasamiyorum kbizliktan dolayi krakeri de en son cikarttim
Ben bu yaşıma kadar hiç kabız olmamıştım . İlk gebeliğimde de öyle hiç sorunum yoktu. Ama bu bebek rahmime düştü ne gaz çıkarabiliyorum ve de kabızlıktan kurtulamıyorum. Kefir iyi geliyo diye burda çok yazı okudum denemekten zarar gelmez. Yarın bi alıp denicem inşallah işe yarar

Arkadaşlar benim arkadaşımın eşi tüp bebekçi. Ve eşi de yeni doğum yaptı nipt testini yaptılar bana da tavsiye ederken biraz bilgi edindim. Türkiye genelinde parmağını geçmeyecek kadar iyi firma varmış ve bunlarda kanı yurtdışına gönderiyor en düşük mebla 15 bin. Kan alıp bi kaç hücreye bakıp cinsiyetide söyleyerek göz boyayanlar varmış. İyi araştırmanızı 2 defa düşünmenizi tavsiye ederim. İyi firmaların sonuçları%99 da doğru çıkıyormuş.

lab ismi verdi mi? ben özel hastanede yaptırdım normal nipt 10 bin geniş olan 15 dediler.

Yaş 31 2. Çocuk 7+0 da hem kese hem kalp atışı sat:12 eylül - tahmini doğum 21 haziran istanbul

Ben ilacla yapiyorum anca kefir falan cok hafif seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…