Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    34
Benimde bulantılarım çok hafifledi hergün 2 bardak soğuk süt içmeye başladım acaba zararı var mıdır bilmiyorum ama mideme çok iyi geliyor

Arkadaşlar merhaba 12-6’yım. Bugün eve gelince yine kanamam oldu. Kırmızı ve küçük küçük parçalı. Endişelendim biraz. Geçmiyor da. Hala kanaması olan var mı? Ne yapmalıyım? Yarın devletten randevu aldım ama akşam dörde. Riskli dönemi de geçirdim artık, niye böyle oldu bilmiyorum.

Kırmızı olması biraz tedirgin edici bence. Eğer evde ftiliniz varsa yatarken ve sabah kullanin bir zarari yok. Ayaklarinizin altina yukselti koyun ve yatın hep yarina kadar

Kırmızı olması biraz tedirgin edici bence. Eğer evde ftiliniz varsa yatarken ve sabah kullanin bir zarari yok. Ayaklarinizin altina yukselti koyun ve yatın hep yarina kadar
Var evde fitil. Kullanacağım birazdan. İnşallah geçer sabaha kadar. Teşekkür ederim.

Kızlar tüm semptomlarınız geçti mi? Ara ara kasık ağrınız oluyor mu? Benim rahim kısmımda oluyor sızı, ağrı neden acaba? Böyle bi şey deneyimleyen oldu mu 14 haftalık olduk ikili test de temiz geldi

13+0 ım geçen hafta 12+0 da sol tarafımda ağrı oldu daha önce ilk haftalar hariç farklı bir ağrı hissettiğim için dr gittim kas kasılması olduğunu gördü. Kasın şiştiği alanıda ultrasonda gösterdi. Diğer herşey normaldi, Magnezyum eksikliğinden olabilir dedi. Magnezyuma başlattı. Cumartesi kontrol ve cinsiyet var. Geçen hafta görüyor gibiyim ama kordonu bacaklarının arasında haftaya kontrolde söyliyim dedi.

Ben de magnezyum deneyeyim bari içmiyordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…