Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Kızlar bebek odası için ne zaman yapılmalı sizce ne düşünüyosunuz, bir de bebiş için park yatak mı beşik mi daha mantıklı sizce
Ben oğlumda hiç beğenmeme rağmen kullanışlı pratik diye park yatak almıştım iyiki de öyle yapmışım hem sallananları var hemde uzun ömürlü salonda oturuyorsak salona taşıdım memlekete gittik katladım oraya götürdüm yatak odasında durdu anne yanı olarak ayarlamıştım 6 aya kadar ara katta durdu 1 yaşına kadarda alt katında yattı yürüme sürecinde tutunup kalkıyordu ayakta durması açısından da iyi oldu benimde boş odam vardı ama giyinme odası gibiydi kiler gibi hatta sadece çocuğun dolabını koydum oyuncakları için çekmeceli şifonyer vardı zaten onun haricinde 100-100 oyun alanı almıştım onun içinde durdu hepsi güvenle oynadı içinde 1 yaşında oda yaptım odasına geçirdim park yatak çok görsel değil ama gerçekten kullanış açısından tek geçerim

Park yatak hakkında aklımda hiç soru işareti kalmadı artık kesin ben de alıyorum o zaman, önerdiğiniz bi model var mı acaba

göğüs pompası ne kullandınız
Daha kullanmadım ama arkadaşım da bu modeli aldı memnundu baya, philips avent scf 395/11 modeli. Ek olarak ama ihtiyacım olursa lansinohun kablosuz modellerinden de almayı düşünüyorum, çalışan bi anne olunca mecbur süt depolamam gerekecek pompa kesinlikle kullanacağım bi şey olur diye önden aldım.

Merhaba herkese. 15 +4 um.11.haftamda doktorum cinsiyeti söyleyebilirim dedi aslında o kadar merak ediyorum ki yok soylemeyin dememe kalmadan kız dedi.ayni doktorum ilk evladimda cinsiyeti eşim merak ediyorum diyince onun kulağına söylemişti.ben ogrenmemistim bir süre sonra eşimle konuşurken dedi ki kızmış.dedim yoo erkek.sanki bana vahiy gelmiş gibi o kadar eminim.esim hiç unutmaz o ani.hep erkek hissettim neyse sonuç oğlum oldu.ayni doktorum kız diyince şimdiki gebeligimde hocam daha erken bekleriz netlessin dedim.aslinda hayal kırıklığına ugramamak için.o kadar kız istiyorum ki Allah'ın izniyle saglikli bir kız çocuğu.neyse bu hafta da farklı bir doktora gittim cinsiyeti daha çok merak ettiğim için.bebisi ilk defa yüz üstü yatarken izledik biraz kalktım döndüm sallandim falan kız dedi.ya ama o kadar deli gibi mutlu olmak istiyorum bir yandan da sosyal medyada orada burada görüyoruz yok doğuma bir ay kala bebeğin cinsiyetinin farklı olduğunu öğrendi falan diye.sizinle de paylaşmak istedim.belki birşeyler söylersiniz

Bu arada benim özel sağlık sigortam var hiç devlete gitmedim.dogumumu da önceki hastanemde yapmayı planlıyorum aynı doktorumla birlikte .hatta hastanemi soyleyeyim varsa birileri çıkar.medical park Gaziosmanpaşa

13+2 cinsiyeti tahmin edebilecek varmı? Özellikle admin bu konuda yeteneklisiniz diye hatırlıyorum :) 2 haftadır kordon bacak arasında olduğu için belirlenemedi :/

Eklentiler

• IMG_3101.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 5
Park yatak hakkında aklımda hiç soru işareti kalmadı artık kesin ben de alıyorum o zaman, önerdiğiniz bi model var mı acaba
Ben kanz withme kullanmıştım ama hala satışta mı bilmiyorum altında ayakları var açtığında sallanıyor öyle bir model seçersen kullanışlı olabilir arakat kaç kilo taşıyor ona bakabilirsin anne yanı olması lazım onun dışında hepsi aynı zaten elele markasının modelleri de güzel onlarada göz atabilirsin içinde 3 cm lik bir yatak veriyorlar ama yataşın işbirin falan park yatak için özel ölçülü yatakları var onlardan bakabilirsen bütçene uyarsa daha uzun ömürlü ve bebek için konforlu olur ama sakn 15 cm kalınlıktan fazla alma yoksa alt katta bile olsa sarkıp düşebilir
13+2 cinsiyeti tahmin edebilecek varmı? Özellikle admin bu konuda yeteneklisiniz diye hatırlıyorum :) 2 haftadır kordon bacak arasında olduğu için belirlenemedi :/
Ah ben ve yeteneklerim egom okşandı
Yüzü çok görünmüyor canım ama kız sanırım birde bacak arasında kordonda olsa erkekte belli olur baya ben burdayım diyor organlar eğer hala göremedilerse kızdır büyük ihtimalle sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…