- 23 Ocak 2019
- 279
- 144
- 103
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #5.261
Fetal dna nın sonuçları daha güvenilir oranlarla sabit. İkili taramanın yanılma payı daha yüksekmiş. Bana doktorum fetal yaptırırsan ikiliye gerek yok dedi tercih bana bıraktı yine. Allah korusun ikilide bir risk görülürse fetale yönlendirliyormuş o yüzden direk fetal yaptırmak daha mantıklı geldi bana canımArkadaşlar hem fetal dna hem ikiliye gerek var mı sizce içim rahat etsin diye bi yandan ikisini de yaptırmak istiyorum bi yandan kararsız kaldım
Merhaba hayırlı olsun öncelikle siz ne zaman yapacaksınız detaylı ultrasonu ve onun için randevuyu geç veriyorlar mıArkadaslar bu arada Ankara da olanlar icin dun 12.haftalik oldum Bilkente kontrole gittim be detayli ultrason icin randevu aldim. Her sey cok kolay oldu hastane de epey guzel. Arayista olanlar varsa diye bilgi vermek istedim
Cok gecmis olsun. Doktorunuz verdigi ilaclari kullanip bol bol dinlenin. Benimde bir anda gelen yogun kanamam olmustu ve kanama alanim da epey buyuktu. Igne fitil ve yatarak haftalar gecirdim cok sukur bir sey kalmadi. Benim doktorumda dusecekse ne yaparsak yapalim engel olamayiz stres yapmamaya calis demisti. Kahverengiye donduyse korkmayin icerisi temizlenmeye baslamistir insallahkızlar kanama yaşayanlara bir sorum var. Kanama sonrası kahverengi akıntı ne kadar sürüyorkanama alanı yokken kanama yaşadım
Merhabalar cok tesekkur ederim. Evet sira oldugu icin doktorum erkenden gidip randevu almamizi tavsiye etmisti. Şubat sonuna randevu aldilar olmasi gereken hafta araliginda diye dusunuyorumMerhaba hayırlı olsun öncelikle siz ne zaman yapacaksınız detaylı ultrasonu ve onun için randevuyu geç veriyorlar mı
Biz 2 yaşına kadar bebek odası yapmayı düşünmüyoruz ablam doğumdan önce yapmıştı odasını çok pişman oldu 2 yaşına kadar yanında yattı zaten beşik alcaz bu yüzden sadeceKızlar bebek odası için ne zaman yapılmalı sizce ne düşünüyosunuz, bir de bebiş için park yatak mı beşik mi daha mantıklı sizce
Çook mantıklıymış sizin için, bizim ayrı bi odamız var boş ona yapacağım ama bikaç yer gezdim ocakta baya fiyat artıcak dediler ama erken mi kararsız kaldım gerçi 1.5ayda anca üretimi bitiyomuş zaten ama napıyım bilemedimBen gecen hafta e bebekte park yataklara baktim fakat gorsel olarak beni hic tatmin etmedi biraz gorsellik benim icin onemli. Ama yine de ailelerimizin yaninda gidince kullanmak icin bir tane edinecegim. Ama evimiz icin buyuyebilen beşik beğendim ondan almayı dusunuyorum. Bir de zaten yanımda yatacağı ve yatak odam epey genis oldugu icin şifonyerini de yanıma alacagim. Giyinme odasından da yer açıp dolap ihtiyacini oyle karsilamayi dusunuyorumbelki ilk yil sonrasinda boyle cocuk odasi gibi bir oda istiyorumm
Bizim ekstra boş duran bi odamız var en azından eşyaları oyuncakları vs odasında dursun yeri belli olsun diyorum ama fiyatlar artıyor diyorlar ama erken mi bilemedimBiz 2 yaşına kadar bebek odası yapmayı düşünmüyoruz ablam doğumdan önce yapmıştı odasını çok pişman oldu 2 yaşına kadar yanında yattı zaten beşik alcaz bu yüzden sadece
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun tekrar yaşamayın inşallah sağlıkla ilerlesin sürecinizCok gecmis olsun. Doktorunuz verdigi ilaclari kullanip bol bol dinlenin. Benimde bir anda gelen yogun kanamam olmustu ve kanama alanim da epey buyuktu. Igne fitil ve yatarak haftalar gecirdim cok sukur bir sey kalmadi. Benim doktorumda dusecekse ne yaparsak yapalim engel olamayiz stres yapmamaya calis demisti. Kahverengiye donduyse korkmayin icerisi temizlenmeye baslamistir insallah
Bizimde boş odamız var ama ben yanımda olur diye dusunuyorum hep ilk 1 yıl ozellikle de o yuzdenÇook mantıklıymış sizin için, bizim ayrı bi odamız var boş ona yapacağım ama bikaç yer gezdim ocakta baya fiyat artıcak dediler ama erken mi kararsız kaldım gerçi 1.5ayda anca üretimi bitiyomuş zaten ama napıyım bilemedim
Bence alin. Ben o bir hafta evdeydim sonraki hafta da ara tatile denk gelmisti zaten . 2 hafta sadece lavabo ve namaz disinda hep yattim namazi da oturarak kiliyordumÇok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun tekrar yaşamayın inşallah sağlıkla ilerlesin sürecinizevet evet kahverengiye döndü kanamadan önce yine kahverengi akıntılarım vardı sonra kanama olmuştu şimdi tekrar kahverengi. İnşallah benimde en kısa zamanda geçer dinleniyorum bol bol rapor alsam mı diye de düşünüyorum bir yandan işe gidiyorum çünkü.
Ben 4 . Hafta da başladım 10.haftama kadar kahverengi sümüksü akıntı devam etti. Kanama da yine 3 hafta ara ara ipliksi yaşadım. Doktorum normal olduğunu kan damla şeklinde olmasın diğer türlü beklediğimiz birşey demişti. Birde kan var kahve lekede var normalmiş. İlk çocuğumda yaşamadım ama 2.de çok uzun sürdü. Allahın izniyle geçer korkma canımkızlar kanama yaşayanlara bir sorum var. Kanama sonrası kahverengi akıntı ne kadar sürüyorkanama alanı yokken kanama yaşadım
Fetal nipt testi 2 lı 3 lü taramaya gerek yokmuş arkadaşım tüpbebek embriyocu. ondan biliyorum.Arkadaşlar hem fetal dna hem ikiliye gerek var mı sizce içim rahat etsin diye bi yandan ikisini de yaptırmak istiyorum bi yandan kararsız kaldım
Benim doktorum detaylı ultrasonun 19 23. Haftalarda olduğunu söyledi şimdi 10 haftalık olduk merak ettiğim acaba ne zaman sıra verir şubat 16 da 19 oluyoruz hemen hemen acaba bende mi gidip alsam diye düşündümMerhabalar cok tesekkur ederim. Evet sira oldugu icin doktorum erkenden gidip randevu almamizi tavsiye etmisti. Şubat sonuna randevu aldilar olmasi gereken hafta araliginda diye dusunuyorum
Yatak beşik aldık kullanamadık.kullanışsız yer kaplıyor park beşik al her yere götür sallanıyo uygun mis.Kızlar bebek odası için ne zaman yapılmalı sizce ne düşünüyosunuz, bir de bebiş için park yatak mı beşik mi daha mantıklı sizce
Tamamdır çok teşekkür ederimBence alin. Ben o bir hafta evdeydim sonraki hafta da ara tatile denk gelmisti zaten . 2 hafta sadece lavabo ve namaz disinda hep yattim namazi da oturarak kiliyordum
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunBen 4 . Hafta da başladım 10.haftama kadar kahverengi sümüksü akıntı devam etti. Kanama da yine 3 hafta ara ara ipliksi yaşadım. Doktorum normal olduğunu kan damla şeklinde olmasın diğer türlü beklediğimiz birşey demişti. Birde kan var kahve lekede var normalmiş. İlk çocuğumda yaşamadım ama 2.de çok uzun sürdü. Allahın izniyle geçer korkma canım
Iste onu orada hesaplayip o haftaniza uygun veriyorlar zaten onu demek istedim . bana verdikleri tarih de 23.haftama denk geliyorBenim doktorum detaylı ultrasonun 19 23. Haftalarda olduğunu söyledi şimdi 10 haftalık olduk merak ettiğim acaba ne zaman sıra verir şubat 16 da 19 oluyoruz hemen hemen acaba bende mi gidip alsam diye düşündüm
Bana göre şuan boşuna masraf yapmaya gerek yok yatmayacağı bi oda için yinede siz bilirsiniz tabiBizim ekstra boş duran bi odamız var en azından eşyaları oyuncakları vs odasında dursun yeri belli olsun diyorum ama fiyatlar artıyor diyorlar ama erken mi bilemedimbi de bi yaşından sonra yavaş yavaş ben odasına geçirmeyi planlıyorum malum zaman da hızlı geçiyo yapim dursun dedim ama sizin düşünce de o kadar mantıklı ki aklım çelindi
Ay evet elektronikler de artar ben ateş ölçer, nebulizatör aldım elektroniklerden, göğüs pompasını daha önce almıştım böyle böyle tamamlanıcaklarBizimde boş odamız var ama ben yanımda olur diye dusunuyorum hep ilk 1 yıl ozellikle de o yuzdenyani ocakta çoğu şeyin fiyatini arttiracaklar sizde haklisiniz . Teslim tarihinin o kadar uzun olduğunu bilmiyordum ben de zamn gelecek diye bazi elektronikleri bu ay almayi dusunuyorum da bakalim
Bende ates olcer ile nemlendirici almayi dusunuyorummAy evet elektronikler de artar ben ateş ölçer, nebulizatör aldım elektroniklerden, göğüs pompasını daha önce almıştım böyle böyle tamamlanıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?