• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Beni ilk gün taburcu ettiler evde daha çok zorlandım hastanede olman daha iyi olmuş bence.. benim sütüm geldi ama gelene kadar doktor özellikle ilk 3 gün mama da ver dedi enjektörle verdim emzirmeye devam ettim şimdi de iki göğüs ucum da yara her emzirmem kabus gibi geçiyor gümüş kapak ve lansinoh kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim hala.. biberon özellikle vermek istemedim bu arada çünkü bir sakinleşsin diye emzik verdiğimin ertesi günü memeyi hiç tutmadı çok korktum…sizde üzülmeyin sütünüz illa ki gelecek kaçarı yok iyi beslenip bol su ve protein alımı şart umarım sütünüz gelmiştir sizinde
Merhabalar gumus kapagin icine krem surmemek gerekiyormus etkisini azaltiyormus eger oyle yapiyorsaniz diye uyarmak istedim❤️‍🩹 bir de silikon uc ile emzirirseniz biraz dinlenmis olur yaralariniz

Kuzum ben de eskişehirdeyim ama ev 26-27 gece 25-24 oluyor zıbınla yatırdım az önce valla uyudu 😂 sıcaktan olabilirmiş 😂
Ya bizimki gazmis baya cikartinca rahatladi ama size gore daha kalin benimki. Ince takim ve ince muslin ile duruyor gunduzleri. Gece de bir tık kalın muslin ile uyuyor bizim oda da 24 derece falan

Şimdi bizde klima açıyoruz bugün şortlu zıbın giydirdim ince penye gibi. Uyurkende üstünü hiç örtmedim. Ayaklarına çorap giydirdim .
Çocuğun uyanık kalma süresi arttı resmen 🤣 bebeğim sürekli baygın gibi yatıyordu sıcaktan mayışıyormuş.
Şimdi bizde klima açıyoruz bugün şortlu zıbın giydirdim ince penye gibi. Uyurkende üstünü hiç örtmedim. Ayaklarına çorap giydirdim .
Çocuğun uyanık kalma süresi arttı resmen 🤣 bebeğim sürekli baygın gibi yatıyordu sıcaktan mayışıyormuş.
Ben uzun tulum içine zıbın giydiriyorum. Uyurken ki genelde uyuyor müslinle kundak yapıyorum. Çok mu abartıyorum diye düşünüyorum şuan ama serin oluyor yani ev. Ben aşırı sıcaklayan biriyim bana bile serin geliyor. Bir de annem var sürekli sarıyor 😀

Benim lohusalıktan beri gözlerim musluk gibi açık. Sürekli duygu fırtınaları yaşıyorum ağlıyorum istem dışı. Böyle olan var mı
Benim bir kızım daha var 2 buçuk yaşında. Çocuk aslında gayet mutlu halinden kardeşinden ama ya üzülürse ya içine atar incinirse diyerek sürekli gizli saklı ağlıyorum. Tuvalete girip mutfağa kaçıp ağlıyorum yüzümü yıkayıp geri geliyorum. Biter şu haller umarım

Benim bir kızım daha var 2 buçuk yaşında. Çocuk aslında gayet mutlu halinden kardeşinden ama ya üzülürse ya içine atar incinirse diyerek sürekli gizli saklı ağlıyorum. Tuvalete girip mutfağa kaçıp ağlıyorum yüzümü yıkayıp geri geliyorum. Biter şu haller umarım
Benim oğlum 2 yaşında çok üzüldü. Meme emmek istiyor oda ama ne yapacağını unutmuş sksllsls emme refleksi ortadan kalkmış. Umayı reflü yatağına koymamı istiyor sürekli ve bende bende diyor 🥲🥲🥲

Ben uzun tulum içine zıbın giydiriyorum. Uyurken ki genelde uyuyor müslinle kundak yapıyorum. Çok mu abartıyorum diye düşünüyorum şuan ama serin oluyor yani ev. Ben aşırı sıcaklayan biriyim bana bile serin geliyor. Bir de annem var sürekli sarıyor 😀
Benim evim çok sıcak ya termometre yok ölçemiyorum ama ter döküyoruz evde öyle sıcak🤣 klimayı da öyle yüksek açmıyoruz 25 derece de çocuğa kesinlikle vurmuyor. Zaten oda öylesine güneş alıyor ki klima zor soğutıyor

Benim oğlum 2 yaşında çok üzüldü. Meme emmek istiyor oda ama ne yapacağını unutmuş sksllsls emme refleksi ortadan kalkmış. Umayı reflü yatağına koymamı istiyor sürekli ve bende bende diyor 🥲🥲🥲
Benim kızım full reflü yatağında yatıyor resmen inceldi yatak. Emzik emiyor bebek oluyor. Bardakla anne sütü içti bugün, bıraksam beni emer ama bardakla verdim😀😀

Benim kızım full reflü yatağında yatıyor resmen inceldi yatak. Emzik emiyor bebek oluyor. Bardakla anne sütü içti bugün, bıraksam beni emer ama bardakla verdim😀😀
bu tepkiler normal o halde hahaha rahatlayacağım. O kadar üzüldü ki, çok sakin bir çocuktu resmen 2 yaş krizleri tetiklendi. Bebeğin pusetine yatıyor, reflü yatağına da yatıyor ama bebeğin kucağımda olmasındansa yatakta olmasını tercih ettiği için hemen kalkıyor 🤣
İçimi rahatlatan tek nokta bebek hareketlendiğinde Alp’e yapışacak ve ben rahat edeceğim onlar da birbirlerini idare edecekler artık 🙈

Selam kızlar doğumdan çıktım bebekte bende şükür iyiyiz fakat hala gazımı çıkaramadım süt konusunda da pek iyi değiliz ama tek iyi olan şey bebek ve ben 🥰🥰 son Haziran annesiyim

Haziranın son annesi olarak yerimi alayım 🙈
Biz bugün doğduk. 40+4'te.
12 saat suni sancı çektim, yapılan muayeneler cabası... Çok çok yorulmuştum en son. Bebekte kakasını yapınca mecburi sezeryana döndük.
4300 gram 55 cm doğdu sıpa.
İlk saatler ve emzirmem lazım sadece memeyi tutturamıyorum. Alamıyor daha ememiyor. İnşallah hızlıca hallederiz bu sorunu da

Back
X