• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs-Haziran 2026 Gebelik Planlayalar Gelin Birlik Olalım🍀👩‍🍼🍀

Dpo 8 deyim ve hiçbir belirtim yok beklemek de çok zor chat gpt yerleşme için dpo 8 ile 10 arası söylüyor napıcam bilmiyorum sürekli bişeyler araştırmak da yordu eşim varikoselden ameliyat olalı 6 ay oldu ama hala sonuç alamadık
Geçmiş olsun bu ameliyatla ilgili pek bilgim yok da doktorlar ne diyor 6 aylık süreç sonunda her şey normal devam ediyorsa bu süreçte maalesef beklemekten başka çare olmuyor. Ben de dpo 16 test negatif en kesin sonuç kaç tahlili mecbur

Ha haa😄😄😄 akışta kal baby hayatın tadını çıkart. Şöyle manifestleyelim seneye küçük bebeğin olur yazın istediğin gibi tatil yapamazsın. O yüzden bu tatilini çoookkkk güzel geçir🙏
Ha haa😄😄😄 akışta kal baby hayatın tadını çıkart. Şöyle manifestleyelim seneye küçük bebeğin olur yazın istediğin gibi tatil yapamazsın. O yüzden bu tatilini çoookkkk güzel geçir🙏
Aynen canım kesinlikle katılıyorum 😂

Kızlar çok şükür benim operasyon bitti iyi geçti çok şükür evdeyim. 4mm oldugunu sandıgımız polipde 1 cm imiş meğer,aldırmasaysım gebelikde sıkıntı çıkarırmış. Neyseki şükür tertemiz olduk🥰
Hsg çektirmemiş miydin canım

M
Merhaba canım. Benim bu ay Troid sorunları çıktı 7 haziranda korunmasız bi ilişki oldu sonrasını hatırlamıyorum bi daha oldu mu 11 haziranda endokrin doktoru korunmam gerektiğini söyledi verdiği ilaçlardan ve Tshnın çok düşük olmasından. Gebe kalırsan düşük olur dedi bu değerle bende sonra korundum ama adetim hayatımda ilk defa 5 gün gecikti 24 haziranda test yaptım negatif çıktı 2 gün lekelenme 1 günde kanama oldu Şu an hala leke şeklinde resmen bitmek üzere ilk defa böyle bişey oldu korunmasam kesin hamileyim derdim ama içimde hala acaba mı var testimde yok büyük ihtimal olsa o gün yaptığım testte çıkardı. Ya bu ay yumurtlama olmadı ya da çatlamadı bilmiyorum reglim bi tuhaf😂 haftaya endokrin randevum var inşallah değerlerim düzeldiyse çalışmalara başlıcam. Bat 28 haziran sat 27 Temmuz görünüyor uygulamaya göre. İnşallah temmuz ayı hepimiz için hayırlı olur pozitif sonuçlar alırız 🤲🏻

Back
X