Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kalp atışlarını bugün duyduk. 6+1 de. Bence bir kız, bir erkek olacak. Keselerden biri yuvarlak bir top, diğeri oval.

Ben daha kimseye söylemedim kayınvalidemler ve annem biliyor. Arkadaşlarım bile bilmiyor. Babam ve kardeşimde bilmiyor ne zaman söylemek daha uygun olur sence 8 mi?
Ben kalbini duyduktan sonra yakin akrabalarima soyleyecegim nasipse şu an anne babalarimiz ve yakin arkadaslarim biliyor tutamadim kendimii

Ben daha kimseye söylemedim kayınvalidemler ve annem biliyor. Arkadaşlarım bile bilmiyor. Babam ve kardeşimde bilmiyor ne zaman söylemek daha uygun olur sence 8 mi?
Naçizane 3 ay dolduktan sonra arkadaş çevresine söyleyin benim 9. Haftada bir kaybım oldu kalp atışını duyar duymaz söyledim herkese sonra o kayıpla başetmek insanlara açıklamak çok zor oldu

Ben neredeyse 2 yıllık evliyim ama öğrendiğimden beri bende aynı düşüncedeyim benim gebeliğim planlıydı bir de.sonra acaba hayatımın hatasını mı yaptım diye düşündüm öyle düşündüğüm için kendimi de suçlu hissettim.
Biz de 2 yıldır evde sadece birbirimizin varlığı olduğu için ben ona çok düşkün oldum ilgisizliğine tahammül bile edemem
Acaba çocuk olursa benden uzaklaşır mı ya da o uzaklaşmasa bebek olunca mecbur uzaklaşır mıyız diye düşünüyorum çevrede ki insanların anlattıklarıyla da ilgili biraz bu durum sanırım herkes bunun hakkında o kadar olumsuz konuşuyor ki.
Ama herkesin evliliği hayatı farklı muhakkak inişli çıkışlı olacak genel olarak ben güzel olacağını düşünmek istiyorum. Gel gitlerim tabiki oluyor ama öyle mi böylemi diye düşünüp süreci kendime zehir etmek istemiyorum sende öyle yap büyük bir sürpriz olmuş size anı yaşa güzel düşün.

Doğru söylüyorsunuz bence süreci kendinize zehir etmeyin. Bebeklerimiz henüz karnımızda bir mercimek büyüklüğündeler belki de değiller fakat bizim korkularımızdan da besleniyorlar. Bilinç altımızda ki korkular onlara da geçiyor.

Şöyle düşünün mayasında varsa zaten siz hamile olsanızda olmasanız da yapacak olan yine yapar. Yani bunu siz değiştiremezsiniz. Bu sizin elinizde de değil. Güvenmeye çalışın. Siz şuan bebeğinizle beraber çok güzel bir yolculuğa başladınız olumsuz tüm düşünceleri beyninizden atın ve güvenmeye çalışın. Çevreyi kesinlikle dinlemeyin. Ne güzel 2 senedir berabersiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuğunuzla da birlikte çok güzel günler nasip etsin sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…