- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #1.601
beni teyzemler büyüttüğü için böyle bir olay oldu evlenene kadar beraber yaşıyoduk herkesin hayatı farklıYok artık teyzelerine kadar nasıl karışabiliyorlar sana? Bu kimseyi ilgilendirmez bu eşini ve sadece seni ilgilendirir. Bence diğerleri sırasını bilmiyorsa aile dinamiğin için bu sınırı senin koyman gerekiyor. Kimsenin eşinin ve senin hayatına müdahale etmesine izin verme. İşte asıl mutluluk burada saklı. Eğer herkese kulak assaydık şuan 4. Hamileliğimi bende yaşamıyor olurdum. Öncelik eşinde değil aslında sensin çünkü sen kendinsin.
Amin inşallah çok tskr ederim Allah razı olsun sağlıkla saglim kucağımıza alalım bebislerimizi sizin içinde süreç sorunsuz birsekilde su gibi akıp gitsinÇok teşekkür ediyorım duyarsınız elbet neden duymayasınızher şey sizin için çok güzel geçsin dilerim
normal gebelikTüp bebekmi normalmi sizinki acaba ?
Evet ama öncelik hep kendiniz olmalısınız. Herkesin aile dinamiği farklı çok haklısınız fakat bizim toplumsal olarak asıl sorunumuz zaten hayır diyememek. Kısa vadeli geçiş kolay olsa da uzun vadede insanın kendisine zarar vermiş oluyor. Dilerim çok mutlu olursunuz fakat şptfen önceliğe hep kendinizi ve kendi isteklerinizi koymaya çalışın olur mubeni teyzemler büyüttüğü için böyle bir olay oldu evlenene kadar beraber yaşıyoduk herkesin hayatı farklıdediğiniz gibi yapmak lazım
Ben canım ama başka tiroid ilacı kullanıyorum 50 lik ile başladık 75 e çıkardıtsh 3,31 çıkmıştı doktorum dahiliyeci ile görüşelim 25 mg levotiron kullanalım uygun olur dedi. daha önce kullanan oldu mu
Ben kestırdım canım uzundu kısalttım kaynanama kalsa günah dedi ama öyle bırsey yok batıl inanç bunlar kestırdım uzundu kısalttım vala banyoda zor oluyor bıde rahıme dikiş atılacak ya bana banyo sürem kısıtlı olcak ugrasamazdım yani mecbur kestırdımKizlar hamileyken saç kestirilirmi bilmediğimden soruyorum eski kadınlar kesilmez derlerdi sebebi nedir
İnşallahTeşekkür ederim daha iyiyim
Benim de Sat 24 EylülHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerleriz. Sizin kese gözüktü müü? Kontrole gittiniz mi? Ben cuma kese için gideceğim inşaallah
Canım instagramda kamınyolu diye bir sayfa eski geleneksel şamanlık uygulamalarına göre her ay saç kesim tarihleri yayınlıyor, takip edebilirsin.Kizlar hamileyken saç kestirilirmi bilmediğimden soruyorum eski kadınlar kesilmez derlerdi sebebi nedir
Düşüyor canım benim tansiyonla ilgili bir problemim olmadığı için yazmadım ama rahatsız olan arkadaşlarda yazmasını bekliyoruz insan endişeleniyorBenim yazdıklarım düşmüyor mu kızlar ??
Hayirli olsunn iyo yapmissiniz benceekızlarrrr keseyi gördük bugün 5+3 haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi. Kesenin içinde minik beyaz bir şey gördü işte bebek buradan gelişecek dedihaftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Ama dinletmiyorum haberin olsun, görmemiz yeter dedi ailelere söyledik valla dayanamayıp
Cevapladığın için teşekkür ederimDüşüyor canım benim tansiyonla ilgili bir problemim olmadığı için yazmadım ama rahatsız olan arkadaşlarda yazmasını bekliyoruz insan endişeleniyor
Ben daha kimseye söylemedimHayirli olsunn iyo yapmissiniz bencee
Ayy inşallah inşallah bakalım. Tabi ki haber veririmİnşallahaynıymış günümüz bugün gittim kese görünmedi haftaya tekrar gidicem rahim duvarın kalınlaşmış gayet iyi görünüyor dedi sadece. Bakalım inşallah siz hemen görürsünüz haber verin bize de
Neden yasakladı doktor ilişkiyi o zaman nedenini biliyomusunuz ?normal gebelik
Zaten yeni evli olduğum için bu kadar tedirginim önce evliliğim otursun evliliğe tamamen alışıyım istiyodum eşimle 1 sene nişanlı kaldık tanıdık birbirimizi eşimide çok seviyorum öyle şeyler yapacağını düşünmüyorum ama hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren saçma sapan düşüncelere girdim bazen bende anlayamıyorum kendimi umarım en kısa zamanda kendime gelirimHamilelik değil ki tek sorun. Bugün çok iyi gözükebilirsin ama yarın bir hastalığına bakar yani hayatının yer değiştirmesi. Burada güven problemi var. Ve bence bunun için evlilik terapistine gitmeniz gerekiyor. Hem birbirinizi daha iyi anlar hemde beklentilerinizi daha güzel ve anlaşılır bir şekilde dile getirebilirsiniz.
9 ay geçse de bu güven problemi varsa içinizde hep mutsuz olmaya adaysınız demektir bu. Ki siz daha yeni evlendiniz. Okuduklarımdan oyle hatırlııyorım
6+1 de duydum bugün. 2 hafta sonra tekrar gideceğimEvet bunu bende merak ediyorum birde devlet ve özel diyerekte aydinlatirlarsada sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?