Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
beni teyzemler büyüttüğü için böyle bir olay oldu evlenene kadar beraber yaşıyoduk herkesin hayatı farklı dediğiniz gibi yapmak lazım

Çok teşekkür ediyorım duyarsınız elbet neden duymayasınız her şey sizin için çok güzel geçsin dilerim
Amin inşallah çok tskr ederim Allah razı olsun sağlıkla saglim kucağımıza alalım bebislerimizi sizin içinde süreç sorunsuz birsekilde su gibi akıp gitsin

beni teyzemler büyüttüğü için böyle bir olay oldu evlenene kadar beraber yaşıyoduk herkesin hayatı farklı dediğiniz gibi yapmak lazım
Evet ama öncelik hep kendiniz olmalısınız. Herkesin aile dinamiği farklı çok haklısınız fakat bizim toplumsal olarak asıl sorunumuz zaten hayır diyememek. Kısa vadeli geçiş kolay olsa da uzun vadede insanın kendisine zarar vermiş oluyor. Dilerim çok mutlu olursunuz fakat şptfen önceliğe hep kendinizi ve kendi isteklerinizi koymaya çalışın olur mu

tsh 3,31 çıkmıştı doktorum dahiliyeci ile görüşelim 25 mg levotiron kullanalım uygun olur dedi. daha önce kullanan oldu mu
Ben canım ama başka tiroid ilacı kullanıyorum 50 lik ile başladık 75 e çıkardı

Kizlar hamileyken saç kestirilirmi bilmediğimden soruyorum eski kadınlar kesilmez derlerdi sebebi nedir
Ben kestırdım canım uzundu kısalttım kaynanama kalsa günah dedi ama öyle bırsey yok batıl inanç bunlar kestırdım uzundu kısalttım vala banyoda zor oluyor bıde rahıme dikiş atılacak ya bana banyo sürem kısıtlı olcak ugrasamazdım yani mecbur kestırdım

Teşekkür ederim daha iyiyim

Benim de Sat 24 Eylül Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerleriz. Sizin kese gözüktü müü? Kontrole gittiniz mi? Ben cuma kese için gideceğim inşaallah
İnşallah aynıymış günümüz bugün gittim kese görünmedi haftaya tekrar gidicem rahim duvarın kalınlaşmış gayet iyi görünüyor dedi sadece. Bakalım inşallah siz hemen görürsünüz haber verin bize de

kızlarrrr keseyi gördük bugün 5+3 haftasıyla uyumlu her şey yolunda dedi. Kesenin içinde minik beyaz bir şey gördü işte bebek buradan gelişecek dedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Ama dinletmiyorum haberin olsun, görmemiz yeter dedi ailelere söyledik valla dayanamayıp

Hayirli olsunn iyo yapmissiniz bencee

Zaten yeni evli olduğum için bu kadar tedirginim önce evliliğim otursun evliliğe tamamen alışıyım istiyodum eşimle 1 sene nişanlı kaldık tanıdık birbirimizi eşimide çok seviyorum öyle şeyler yapacağını düşünmüyorum ama hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren saçma sapan düşüncelere girdim bazen bende anlayamıyorum kendimi umarım en kısa zamanda kendime gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…