Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
tsh 3,31 çıkmıştı doktorum dahiliyeci ile görüşelim 25 mg levotiron kullanalım uygun olur dedi. daha önce kullanan oldu mu

Bugün kalp atışını da duyduk 6+1 iz. Müsait olduğunuzda listeye ekleyebilir misiniz rica etsem? Çok teşekkürler

tsh 3,31 çıkmıştı doktorum dahiliyeci ile görüşelim 25 mg levotiron kullanalım uygun olur dedi. daha önce kullanan oldu mu
Merhaba,
Benimde tsh 3.99 geldi eutrox diye troid ilacı verdi. Bakalim sobra hic tahlil vermedim bu hafta dr gidicem ne diyecek bekliyorum

Ben kullanıyorum haşimato tiroidi hastasıyım. Zaten kullanıyordum değerlerim için 50ye çıkarmışlardı zaten hamilelik belli olunca da 75mg a çıkardılar. Sorun olmaz

ben de folik asit kullanıyorum ayın 20 sinde gitmiştim ilk rahim kalınlaşmış dedi bana da ayın 30 unda gel dedi ama galiba pzt günü gidicem ben ayın 3 ünde. hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler inşAllah

Kizlar hamileyken saç kestirilirmi bilmediğimden soruyorum eski kadınlar kesilmez derlerdi sebebi nedir

Yok artık teyzelerine kadar nasıl karışabiliyorlar sana? Bu kimseyi ilgilendirmez bu eşini ve sadece seni ilgilendirir. Bence diğerleri sırasını bilmiyorsa aile dinamiğin için bu sınırı senin koyman gerekiyor. Kimsenin eşinin ve senin hayatına müdahale etmesine izin verme. İşte asıl mutluluk burada saklı. Eğer herkese kulak assaydık şuan 4. Hamileliğimi bende yaşamıyor olurdum. Öncelik eşinde değil aslında sensin çünkü sen kendinsin.

EVet bekleyemedim de bende kızıma evliliğimin 3. Ayında hamile kalmıştım çok şükür. İnannılmzz güzel bir duygu beraber büyüdük resmen

Kaygılarımdan bir taneside hamilelik boyunca vücudum değişince eşimin gözü dışarıya kayarsa beni beğenmezse artık aramızdaki bağ koparsa diye yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Hamilelik değil ki tek sorun. Bugün çok iyi gözükebilirsin ama yarın bir hastalığına bakar yani hayatının yer değiştirmesi. Burada güven problemi var. Ve bence bunun için evlilik terapistine gitmeniz gerekiyor. Hem birbirinizi daha iyi anlar hemde beklentilerinizi daha güzel ve anlaşılır bir şekilde dile getirebilirsiniz.

9 ay geçse de bu güven problemi varsa içinizde hep mutsuz olmaya adaysınız demektir bu. Ki siz daha yeni evlendiniz. Okuduklarımdan oyle hatırlııyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…