• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Hayırlı sabahlar Kızlar ben bugun tekrar kan vereceğim beta takibi için illa aynısı hastanede mi olmalı ?

Beta artışınızda güzel maşallah. İnşallah sıkıntı yoktur. Kanama baya regl gibimiydi kırmızı mı kahvemi
Koyu kırmızıydı doktora gitmek için toplam git gel 100 km yol yaptik eve geldiğimde daha fazlaydı beta sonuçlarım çıkana kadar sırt üstü yattım. Yüksek çıkınca hemen progestron aldım 200 mg doktor demişti. Dün akşam saat 6 gibi kanamam açık kırmızıya ve iyice azaldığını farkettim yani lekelenme gibi oldu. Sabah ise 1-2 damla açık kırmızı lekelenme gördüm

Çok geçmiş olsun umarım her şey yoluna girecek. Benimde oğlumda kanamam çok fazlaydı serum alıyordum her gün ama toparladık sonra. Ağrınız var mı? umarım her şey iyiye doğru gidecek sizde de.
Teşekkür ederim ilk kanamam olduğu zamanlar adet sancısı gibi vardı sonra yavaş yavaş kanama ile beraber sancılar da yok oldu.

Koyu kırmızıydı doktora gitmek için toplam git gel 100 km yol yaptik eve geldiğimde daha fazlaydı beta sonuçlarım çıkana kadar sırt üstü yattım. Yüksek çıkınca hemen progestron aldım 200 mg doktor demişti. Dün akşam saat 6 gibi kanamam açık kırmızıya ve iyice azaldığını farkettim yani lekelenme gibi oldu. Sabah ise 1-2 damla açık kırmızı lekelenme gördüm
Çok geçmiş olsun, bir daha böyle korku ve stres yaşamassınız inşallah🤲

Hayırlı sabahlar Kızlar ben bugun tekrar kan vereceğim beta takibi için illa aynısı hastanede mi olmalı ?
Evet 48 saat arayla istedikleri için, aynı hastane hatta mümkünse saati bile aynı olabilirse iyi olur. Hayırlısı olsun 🍀🙏

Şimdi nasılsınız? Aklım dün akşamdan beri sizde kaldı. Umarım her şey yolundadır

Şimdi nasılsınız? Aklım dün akşamdan beri sizde kaldı. Umarım her şey yolundadır
Teşekkür ederim sabah ağrı sizi sancı ya da batma gibi bir durumla karşılaşmadım. Kanama ise neredeyse bitti denilebilir. Mental olarak da buna da şükür diyorum.

Bende şu an 6+2 deyim haftaya salı günü kalp atışı için randevu aldım ve keseyi görebilmek için en son 29 eylülde beta verdim ve sonucum 2084.5 çıktı inşallah keseyi görür ve kalp atışını duyarım

Selam kızlar, bugün itibariyle 6+6’dayım, 6+2’de kalp atışlarını duymadık ama çok şükür vajinal ultrasonla gördük. Umarım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız. 🫶🏻

Back
X